ההופעה בשיקגו!!!

Eilleen

New member
ההופעה בשיקגו!!!

היום בבית הספר הגיעה אלי ילדה שהייתי איתה באיזה פרוייקט למשהו כמו יומיים בשנה שעברה וא-י-ן לי מושג איך היא יודעת(/זוכרת) אבל... היא אמרה לי שיש הופעה של שאניה טוויין השבוע(!) בSTAR WORLD הגעתי הביתה וישר חיפשתי את עיתון ערוצים ו...
אז ככה: יום רביעי - 17:30 - 20:30 - 05:00 שאניה טוויין. הופעה בשיקגו.

sharabigfan

New member
צריך לומר להם שיתביישו לסטאר וורלד.

קודם כל חותכים אותה בparty in the park עכשיו מופע?? קודם כל, אין מאושרת ממני ,אני שמחה שהם שמו הופעה ,צריך לשלוח להם מתנה או משהו שהם חשבו גם על המעריצים של שאניה
אבל יש בי עדין כעס על מה שהם עשו..אני לא אשכח להם את זה.אבל שתדעו לכם מי שמצליח הם משדרים הופעה ומי שלא... לא מעניין אותם.זה מה שמחליא, לפי דעתי.

mays

New member
סטאר וורלד תמיד שידרו הופעות שלה

זה הערוץ היחיד שנקלט בארץ וששידר את כל הספיישלים שלה (Winter Break / Come on over ועכשיו UP). אני באופן אישי חושבת שבלי הערוץ הזה היו לנו הרבה יותר סיבות להתלונן ולהרגיש מקופחים. אז כל הכבוד לסטאר וורלד, וטוב שיש על מי לסמוך.

Katherine

New member
דוגרי

כולנו צריכים להודות לסטאר וורלד אחרת לא היינו רואים שום הופעה אז באמת כל הכבוד להם. ותודה שהודעתם לי מתי כי בטוח הייתי מפספסת

McFLy AnNuShKa

New member
מה פתאום!!! יש לי קלטת של..../images/Emo42.gif

שידורים וראיונות וקטעים מהופעות מVH1 האמת נכנסתי כדי לכתוב לכם על הפורומו, ובהזדמנות לשאול באיזה שעה זה בישראל!?

mmhbk

New member
אבל ישדרו רק קטעים מההופעה

ההופעה המלאה ב-DVD ושיתבייש מי שלא קנה עדיין

mays

New member
ראיתי אתמול פרומו למופע

והם משדרים שעתיים. אני לא יודעת אם זה אומר שהם ישדרו הכל, אבל בטח את הרוב...

למעלה