ההופעה בשוני!!!

Jorden1

New member
ההופעה בשוני!!!

היה מדהיםםםםםם!!!!! עברי אתה תותח! הייתי במרחק של 2 ס"מ ממנו! זה היה גדול! הוא גם הסתכל עליי! :)) יאללה עברי אתה ענק!

"מה עושים אצל סקסולוגית?

היא מסבירה דברים? אפשר גם לבוא?"
|הפאקצה|היה כזה מושלם!!!!!!11 יוווווו, כל כך נהניתי
, והפלייליסט היה פשוט מושלם ועילי
והיה כזה כיף עם בר!!!!111
. |ספאקצה| אוקיי, עכשיו להירגע.
באתי עם ציפיות די מינימליות להופעה הזאת, לא ממש היה לי חשק אליה כל היום, אבל הגעתי לשם, דרסנו חתול בדרך
, הלכתי במבוך הזה שנקרא השביל לאמפיתאטרון [העיקר ששמו נרות שיאירו את הדרך..
], ואז פגשתי את בר
, ירדנו לשורה ראשונה, התיישבנו במקומות שלנו ליד שירלי ושני, ומאז הערב רק השתפר.
הפלייליסט: מטייל אוסטרלי כמה כוכב [אני חושבת שזה הביצוע הראשון שאני ממש אוהבת של השיר הזה] החברים הישנים שלי האנשים החדשים יום טוב זה לא אותו דבר יותר טוב כלום מלטף ומשקר תמיד אהבה לאונרדו על קו המים זכיתי לאהוב ["בר, אני רעבהההה", "שששש, זה שיר מרגש"
] ואולי ניסים אדוני חולצת פסים הכוס הכחולה איש יקר ביום שמש יפה מרי לנצח בוא ובאמת.. היה פשוט טוב. השינויים בפלייליסט פשוט הפכו את ההופעה למפתיעה, וכל כך נהניתי. ושיא ההופעה.. לפני ביום שמש יפה, "אנחנו לא נוהגים לעשות את זה בדרך כלל, אבל רוני אמרה לי משהו נורא חמוד.. יש פה חבורת בנות שחוגגות מסיבת רווקות".. ומהנקודה הזאת, פשוט כל הקהל מת מצחוק
.. "הזמנתן חשפן?" "אתהההה" "אני?.. לא.. יונתן מחלטר לפעמים.." "הן הולכות לסקסולוגית" "מה עושים אצל סקסולוגית? מה, היא מסבירה דברים? אפשר גם לבוא?.. טיפה מביך.. אבל.."
היה כל כך מצחיק.. ואז הוא גם דיבר על זה לפני מרי, משהו על זה שהיא רוצה להיות במסיבת רווקות ["ואיך קוראים לזה? אהבההההההההההההההה"]... ו..ו.. מה עוד? אה. עשיתי שולם עם פרסון!!! נראה לי שזאת ההופעה הראשונה, מזה 3 שנים, שמחאתי כפיים כשעברי אמר את השם שלו
, בכלל.. גם בהיתי בג'נגו. ורגע, הקרחות! הם היו מושלמים הערב.. ממש. כולם! אני מרגישה כמו אחרי הופעה ראשונה, אבל פשוט.. לא יודעת, הם אלתרו מלא, ושמואלי נסחף בתופים ב"ניסים", והגיטרות של פריג' ועילי לאורך כל השיר ו.. ו..
. תגידו, זה באמת פרסון עושה כינורות?
אמרתי כבר שהיה מושלם וממש נהניתי? טוב, נגמרה ההופעה, רותם [
] הביאה לי פלייליסט, ואז הלכנו לעילי כפרעליו [אשליה אופטית עאלק
].. ואז עברי הלך לו שם והוציא לי לשון, מסיבה לא ברורה
.. ואז כבר יצאנו.
אעעעע, כל כך נהניתי
. בר, תודה על ערב מושלם.

sharwan

New member
וואי!!! ../images/Emo140.gif

איזה כייייייףףףףף!!!!
נשמע שהיה ממש מצחיק
אני שמחה שנהנתם!!!!!!!! *נהנתם גם בשבילי*
לילה טוב

FreeWater

New member
היה באמת מדהים ומיוחד..

והרשימה הייתה מדהימה.. ובכלל הם באמת חשבו שאנשים ישבו בהופעה שלו.. בהתחלה הרגשתי את האיפוק העצום.. אבל בשיר השלישי שכולם ירדו למטה והתחילו לעמוד.. זה התחיל להשתחרר! והיה מיוחד.. פשוט מיוחד..

מוחטה1

New member
נשמע מעולה!

איזה פלייליסט!
מצחיק הבחור
אחח, מה הייתי עושה בשביל שיוציא לי לשון...

היה פשוט ענק

רק שכחו לציין בכרטיסים שהבמה קצת גבוהה מ-2 מטר קצת הרבה!!! הגענו ונכנסתי לראות את הבמה וחטפתי שוק ... מה זה השטויות האלה? חחח אחר כך הלכתי לשירותים והשלט של השירותים היה על המדרגות של החדר אומנים אז באתי לעלות אז רוני כזה "לא השירותים זה שם" והצביעה למקום של השירותים... אחר כך נכנסנו התיישבנו והתחילה ההופעה קמו בשיר השלישי ושאלוהים יעזור להם למה לקום בשיר השלישי שהבמה שני מטר וחצי? טוב עלינו על האבנים שהיו מתחת לבמה בשביל לראות משהו וזה היה ממש משעשע בקיצר היה כיף שרון לא הלכת בסוף? אני בשוק זה מטר מהבית שלך

sharwan

New member
אני יודעת!!!!! ../images/Emo10.gif

אני שמחה שנהנת קודם כל
דבר שני- לחברה ממש ממש טובה שלי היתה יומולדת היום... אז החלטתי להיות חברה טובה ולחגוג איתה
נשמאמי אני
אבל שמעתי כמה שירים מהפלאפון!!

sharwan

New member
נכון ../images/Emo13.gif

לאדווע הייתה יומולדת!!
ולי יש ביום שני, 25.9... וויפי היי הופ הוריי! מזל טוב לשרון.
*חוזר שעות שינה* *חוסר שעות שינה*

../images/Emo24.gifשמחה שנהנהתן../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

אני הייתי כ"כ קורה גם ללכת, רק שהחברות שלי כ"כ גרועות
, לא נורא פעם באה
.

למעלה