ההופעה ברמת גן

din36

New member
...

שלום שוב..תודה על הברכה.. לא מתווכחת, זה הכל עניין של סף ורגישות... למה התכוון בעצם המשורר שאמר.. ילד טוב משאיר צלחת ריקה...אפרופו אפר ואבק.. בדברים כאלה אין חוקים כתובים..יש דברים צרובים בזיכרון כזה או אחר.. שבת שלום שתהיה לכולם.. אגב, שיר הוא לא רק מילים..

דין...מה שמיוחד בשירים זה שכל אחד

לוקח שיר לכיוון אחר, אני חושב שהמשורר (במקרה הזה יעקב גלעד התמלילן המוכשר) התכוון בכך שכתב ילד טוב משאיר צלחת ריקה... על ילדותם, על איך שחינכו אותם, ההורים, שאין אצלם לא לאכול או להגיד לא על אוכל. אבל שוב כל אחד יכול לקחת שיר לכיוון אחר ושונה... ולהתווכח? על מה??? ולמה את חושבת ששירים אחרים לא מרגשים??? אגב, שיר הוא בעיקר מילים שבת שלום ושתהיה שנה טובה

din36

New member
...

היי טוביה המלך... שתהיה לכולם שנה טובה, מאושרת ובריאה

ענתי44

New member
../images/Emo140.gifשבת שלום דין

השיר הזה כשתגדל הוא חלק מאלבום אפר ואבק שרק היום נבחר לתקליט הכי טוב. אפילו שלמה ארצי גמר עליו את ההלל וציין שיעקב גלעד ויהודה פוליקר אילצו את כולנו להתמודד עם נושא כאוב וטבו.השואה. כשתגדל מדבר במובן העיקרי על ילד בן דור השני לשואה שגדל. ואם תסתכלי בארכיון תוכלי לראות פרשנות אישית שלי רחבה יותר לשיר. " ילד טוב משאיר צלחת ריקה" מקבל משמעות אחרת אם יודעים את הרקע. וכאשר האלבום אפר ואבק עמד לצאת, אורנה בו דור ניב עשתה סרט על גלעד ופוליקר " בגלל המלחמה ההיא" ודין.... ברוכה הבאה

din36

New member
...

היי ענתי..תודה על הפרח.. מודה באשמה, קראתי את הפרשנות שלך לשיר כבר באותו יום שכתבת אותה.. כבר אמרו לך את זה שם, את תרגמת וברגישות את השיר..זה פוגע בדיוק איפה שצריך.. אגב, אני יותר מנהנית לקרוא את הדברים המדהימים שאת כותבת בפורומים.. נראה לי משום מה שהתגובות פה יצאו קצת מכלל שליטה..סוריי חברה, לא התכוונתי למשוך אש לעברי.. ענתי, תודה שוב על המחווה... רק טוב שיהיה לכולם

ענתי44

New member
דין היי

אל דאגה החבר'ה אוהבים אותך ואם לא יהיה להם עסק איתי.... ברוכה הבאה למשפחת פוליקר האוהבת.

לא הבנתי מה כתבתי לך פה...יש דברים

שרציתי לומר לך יקירת הפורום, אך אני אשלח לך במסר אישי, בכל אופן אני חושב בדיוק כמוך. ומודה לך לקרן לליז לאריק לספי החמוד ולמנהלת שנראית פה פחות לאחרונה על הכל!!!

din36

New member
..

היי ספי סול...לא, הוא לא כתב את היי שקטה..הוא הלחין למילים החזקות של רחל שפירא..מקווה שעכשיו אתה שקט ופחות נרעש...

willo1

New member
אהלן זינגואלה../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo6.gif

את ממש משעשעת
שמחה לשמוע שנהנית בהופעה של יודה בר"ג (
חיחי), הרבה נהנהו בהופעה הזו
ברוכה הבאה לפורומינו הקט

למעלה