ההופעה ברמת גן

Zingwalla 29

New member
ההופעה ברמת גן

היי לכלום, הייתי בהופעה שלו ברמת גן שבוע שעבר ולא יצאתי מזה עדיין, אני על ענן כל השבוע רק מספרת לכולם כמה פוליקר מדהים מהממם ומוכשר הוא אמן לא מהעולם הזה הוא יצור אלילי אני חולה עליו נשמה שכמותו יש למישהו תמונות מהמופע? היו מלא צלמים, מתי ההופעה הבאה? דרך אגב התקשרתי לדו קרב בגלגלצ' איזה מליון פעם איך אפשר להשוות בינו לבין גידי גוב?, גידי חמוד ושר לא רע אבל COME ON חצי מהשירים של גידי נכתבו בכלל ע"י פוליקר ( המתוק נשמה אוצר ) והקול של פוליקר לוקח בענק!

פוליקר

New member
היי

את חדשה כאן נכון? ברוכה הבאה! אממ... כן ההופעה היתה ענקית ביותר, ואת מוזמנת לקרוא בשירשורים למטה עליה ועל ההתלהבות שלנו, ושלי בפרט, בקשר אליה... כן, גידי גוב אחלה זמר, למרות שהדיסק האחרון לא משהו בכלל, אבל באמת חצי מהשירים זה פוליקר (מקודם שמעתי את כמעט סתיו) ואם אני לא טועה הם הולחנו על ידו לא? לא יודע אם נכתבו... נראה לי שאז יודה שלנו לא היה כותב הרבה... בכל אופן, תמשיכי לכתוב כאן ותצפי ליודה שלנו במוסף 7 לילות בידיעות אחרונות...

היי זינגואלה...את בטוחה בכינוי

שבחרת לעצמך??? את יודעת מה פירוש המילה זינגואלה???

קודם כל ברוכה הבאה...

ופירוש המילה זינגואלה זה...פריחה יעקב ויהודה התראיינו אצל פרנס בתוכנית רדיו ואז הם סיפרו שזינגואלה זה בעצם בחורה שהיא מין צועניה פריחה...

ספי סול

New member
וואי וואי וואי ידעתי ידעתי!!! חחחחח

ידעתי שזינגואלה זה לא שם של בחורה...עכשיו אני עובר על המילים בגילך עוד לא נגעתי בסיגריה רק ילדה וילדותך היא כבר נוסטלגיה ועל זה שאמא לא פתחה לה את הדלת ווואייי ענק!!!! הכל מסתדר... חחחח תודה באגס...ואהלן זינגואלה...ברוכה הבאה לפוליקרס פמילי...

קרן ב1

New member
אכן אריק...

הרבה מהשירים של גידי גוב הולחנו על ידי יהודה... קח את הדיסק "דרך ארץ" של גידי, מתוך תשעה שירים שם שבעה הולחנו על ידי יהודה: פרח (מילים צרויה להב) גבר בעיר (מילים מאיר אריאל) שיר אחד שמח (מילים עלי מוהר) שלל שרב (מילים מאיר אריאל) יורם (מילים עלי מוהר) כמעט סתיו (מילים צרויה להב) לוליטה (מילים מאיר אריאל) מיותר לציין שהביצועים של יהודה לוקחים את הביצועים של גידי בגדול... (מצטערת גידי)

ספי סול

New member
חחחח...זינגואלה שמעי...יש כ"כ הרבה

אין הכי אהוב...יש את שלל שרב שאני הרוס עליו ועל הנגינה שלו...יש את זינגואלה שאהבתי יש את דברים שרציתי לומר ואת הילד שבך וחלון לים התיכון ושיר אחרי הגשם ומזוודות וכתמים ואיך קוראים לאהבה שלי ורומיאו וג'ינג'י ...אולי אני יגיד לך מה פחות אהוב עליי? זה יהיה קל יותר... אז מה שפחות אהוב עליי זה...כלום... טוב יש שיר אחד שאני לא משתגע עליו "שום דבר אינו בא" וזהו...

Zingwalla 29

New member
אני הכי אוהבת את

"אפר ואבק" כמובן גם בגלל שקרובי משפחה שלי נספו בשואה, אבל השיר תמיד ריגש אותי ותמיד בכל מדינה שגרתי בה השמעתי למקומיים את השירים של פוליקר והם גם הכי התחברו לשיר הזה, ומעולם לא הצלחתי ( ועד היום ) לשמוע אותו בלי להזיל דמעה, ו"פרח" בכלל נפתחים הברזים מקום שלישי זה "לא יודע" חבל על הזמן שיר מהממממממממממם וכמובן כל השאר: עיניים שלי וחלון לים התיכון ועוד ועוד

רינה ד

New member
ואני הכי אוהבת את... דברים שרציתי

לומר, ואת כמעט סתיו, ואת כל הדיסק כולו, כל השירים מהדיסק איך קוראים לאהבה שלי, מהדיסק עיניים שלי, את כל השירים שמופיעים בחולם בהקיץ, את כל השירים מאפר ואבק, ואת כל השירים כולם! מפחות אבל כואב ומהדיסק עינייך (גם את זינגואלה...)וגם את השירים מהדיסק המעלף! הילד שבך, ומתה על מאוחר אולי מוקדם וכמובן שכמעט כל השירים של בנזין אהובים עליי...וכוכבים אמרתי? ושלל שרב ומתה על גבר בעיר...והרוסה על השיר כמו שאני כמו שאתה שכתב לנורית גלרון אבל בביצוע המדהים של יודה שלנו, ועל אחרי הכל, ועל רומיאו כמובן...(איזה קנאית אני, נכון ליז...) ועל היי שקטה, והזמן הישן, ואהבתיה וכל הדיסק של יהודית תמיר סירנה אנחת האדמה אסיה בוכה וכל השאר, והרשימה עוד ארוכה... בקיצור זינגי...אני מתה על כל השירים של יהודה שלנו!!!

רינה ד

New member
ספי חלילה...נראה לך שאני אוהבת

את אהבתיה??? אייייכס...(בין כל השירים שלו את זה אני במיוחד לא אוהבת!!!) הכוונה היתה לשיר אהבתי... לא יודעת למה האות -ה' החליטה להידחף... שלא יהיו אי הבנות... אהבתי... זה השיר שיהודה הלחין למילים של יענקל'ה רוטבליט ושר אותו אושיק לוי (ומקווה שבקרוב נישמע את יהודה מבצע אותו...)

din36

New member
...

סליחה על ההתפרצות...רינה, לא אומרים אייייכס על שיר, את יכולה להתחבר יותר או להתחבר פחות אבל אל תזלזלי במילים שמישהו כתב..לא חושבת שיש מי שיכול להישאר אדיש למילים הנפלאות שיש בשיר הזה, אני מאחלת לכולם/ן שיהיה מי שישיר להם/ן מילים יפות כאלה ויתכוון לזה באמת.. את צודקת, אהבתי של אושיק לוי, הוא שיר מדהים, כמו גם השיר של דנה..אחרי הכל...את שיר קיים... אופססס שוב ארצי נכנס ולא בטעות...

Zingwalla 29

New member
שלמה ארצי זמר אחלה

אומנם NOT MY CUP OF COCO אבל יש לו כמה שירים שאהבתי הרוב מה לעשות ממש לא מובן לי מה הוא מנסה לומר הוא טיפה סוריאליסטי מידי בשבילי, אבל הוא בהחלט זמר טוב עם מוסיקה טובה, כמובן שלא מגיע לכפות רגלים של פוליקר אבל מי כן?

רינה ד

New member
דין...אהלן וברוכה הבאה...

ומותר להגיד איכס על שיר ואפילו מותר להגיד על אוכל איכס ...אין חוקיות...מי אמר שאסור??? ועם כל הכבוד לשלמה, אין לי שום דבר נגדו או נגד אף זמר אחר!!! ואם היה שיר שלו שהיתי אוהבת אז היתי אומרת גם... שבת שלום שיהיה...

למעלה