ההופעה ברמת גן

ההופעה ברמת גן

ר ק שלומי שבת יודיע ..................להפוך יום חמישי בשבוע -ליום עצמאות גדול ושמח *******כל אשר אכתוב לא מספיק *******והעיר רמת גן ***צהלה ושמחה שלהבת האור שדבקה בקהל מגדול ועד קטן **********חבל על הזמן ***שלומי שבת יישר **כוח אמן ואמן ***שבת שלום ומבורך

ההופעה בעיר שלי-רמת גן

שלומי -"איזה שלומי זה"
רק הוא יכול לגרום לנו שוב ושוב "לעוף למעלה גבוההההה בלי כנפיים", התחושה הזאת משכרת וממכרת. מאיפה מתחילים...טוב נתחיל עם האיש היקר שלנו -
שלומי
איזה אנרגיות
, איזה שמחה כמה אהבה אתה יודע להרעיף על הקהל שלך. אהבתי והתרגשתי שהסברת לאנשי האבטחה שהחיים שלנו פה לא...וכמה הזדמנויות יש לנו להשתולל-אין עליך! אוהבים אותך מתוך הנשמה
. האיש מן ההפקה כנראה... . לא יכל לראות את מצוקתנו שעמדנו בצד והנשמה רוקדת ומשותללת ולא נותנים לנו להתקרב...כשהוא קרא לנו לרחבה לא היה כבר שמץ של סיכוי להחזיר משהוא.... שוב הסתובבתי אחורה והתמוגגתי מהעוצמה של שלומי על הקהל. הלהקה והזמרות המדהימות שנותנים את נשמתם כל הופעה -אין עליכם.
הההההפורום-חברים שלי! אני
א*ו*ה*ב*ת א*ת*כ*ם
וכל כך כיף שאנחנו נפגשים חיבוק|
ואיזה כיף שזה היה קל"ב כי אנחנו ולהגיע בזמן לא חברים כל כך טובים....
שתהיה לכולנו שבת
טובה רגועה עם דברים טובים ומוסיקה מצויינת!

בוקר טוב משפחה יקרה

אז כמו תמיד אחרי הופעה של שלומי מרגישים בעננים ולא מצליחים לתפקד יומיים אחרי . האמת , אני בטוחה ששלומי חושב שאנחנו חברי הפורום על כדורים איך אנחנו רצים אחריו אחרי כל הופעה . לך תסביר למלך
שהופעה זה במקום כדורים . זה מה שנותן לנו מרץ לסחוב את כל השבוע ולגמד לנו את כל הבעיות והבלאגנים של החיים . איך אהבתי ששלומי מבקש מהאבטחה לתת לנו לרקוד ואיך הוא ורק הוא יודע במילים המיוחדת שלו להגיד את המילים הנכונות . וכמה סבלנות יש לו למלך אחרי הופעה ,חם ולחץ ללכת להופעה השנייה ולמרות הכל לתת לנו ולשאר המעריצים את תשומת הלב גם לאחר ההופעה . מלך !!!! שלומי ,
שאלוהים ישמור אותך ויתן לך בריאות להמשיך לשמח כ"כ הרבה אנשים. שבת שלום חברים נדבר מחר

ריקי ../images/Emo24.gifנשמה כל מילה שלך בסלע

"זה מה שנותן לנו מרץ לסחוב את כל השבוע ולגמד לנו את כל הבעיות והבלאגנים של החיים".... וישתבח שמו שיש לנו את זה-יש כאלה שלא זוכים...אנחנו זכינו בתרופה על בסיס טבעי....(הקטע הוא שאת כותבת אני מדמיינת אותך אומרת את זה בטונים המצחיקים שלך-וזה מצחיק
) להתראות ממש בקרוב

osnat51

New member
../images/Emo23.gifכמה אנרגיות ואהבה . . .

לא ארבה במילים, לאחר שכתבתם כבר הכל. רק אומר לשלומי שאם קיבלתי מתנות בשנה הזאת, הגדולה מכולן היא הנוכחות שלו בחיינו. שלומי - אנחנו אוהבים אותך! ואם אמרת אתמול שאני מלכה, אז תדע שאתה מ-ל-ך. ולחברי הפורום היקרים - אין עליכם! להיות בהופעה כשאתם שם, משדרג עבור כולנו את האירוע באלף מונים. אוהבת אתכם, ותיכף הפתעה . . . רציתם קיסריה?

karoleking

New member
ככה צריכים להראות החיים שלנו...

3 הופעות בשבוע.... ושלומי, שלא תפחד, לא נמאס לנו. אני אישית, מוכנה שחני תקח קצת חופש, ואני אחליף אותה... מסכנה... מגיע לה לא?

קרולללל מההה????נו נראה לך שנמאס לנו../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

רק היום ניצן סיפר בגאווה עליך לגיס שלנו שאת מכניסה בכיס רבים וגדולים בתחום הצילום....
מוכנים לתת לך לנוח מההופעות....אך לשאול אם נמאס נראה שאת קצת התבלבלת.
שבת טובה מותק!

osnat51

New member
../images/Emo23.gifקרול, צודקת!

גם אני מוכנה להחליף כמה אנשים בתפקידהם. אולי להיות הנהג? או מאבטח? או אולי העוזרת של חני? או כל תפקיד אחר. ואם אין אף תפקיד, אפשר לייצר אותו. מה את אומרת, קרול?

karoleking

New member
שלצערי, אנחנו מוכנות להיות גם

זבוב על הקיר, שטיח לרגליו, או כל דבר אחר... התמכרות קשה יקירתי....

למעלה