Purzelbaum
New member
ההופעה בראשל"צ
וואו, יהודית, כמה התגעגתי...
בניגוד להופעה הקודמת שהייתי בה, אי שם בסוף אוגוסט, הפעם באמת התרגשתי לקראת ההופעה, וחיכיתי בקוצר רוח. הייתי יחד עם שתי ידידות שלי (סופסוף הצלחתי לגרור אנשים להופעה של יהודית, אחרי שאני מדבר עליה כ"כ הרבה...). היה מדהים... יהודית נתנה את כל הלב, למרות שהקהל - בעיקר בהתחלה - היה די יבש ומאופק, אבל כמובן שבסוף ההופעה, ב"באה מאהבה", כולם כבר עמדו על הרגליים. עמית יצחק חזר, אבל המתופף (רן שמעוני?) לא היה שם... זה יהיה קבוע מעכשיו? אני לא מבין בזה יותר מדי, אבל לי לפחות היה נראה שהחדש לא השתלב כ"כ טוב בקצב של ההופעה... הפלייליסט היה די דומה להופעה עם מתי כספי בשוני... (יכול להיות שאני מבלבל בסדר) כשתבוא אהבה תמונה (חורשות הכבשים...) איזו מין ילדה באהבתנו שוב מתחלפת העונה עם מתי כספי : מישהו - מתי כספי לא זכר את המילים, ונראה די מעופף... שיר ללא שם (דואט עם יהודית) מתי כספי לבד: עוד מעט כמעט ילדותי השנייה - הוא התבלבל בתווים בהתחלה וקינח את האף תוך כדי השיר
הנה הנה (בשלב הזה התחלתי להגיד "שמישהו ייקח לו את הפסנתר ויחזיר את יהודית!") את לא איתי...קצב ברזילאי דואט עם יהודית (אם אינך לצידי אז אני לא כלום) געגוע עיר קטנה שבתות וחגים סוף לסיפור- בביצוע מדהים האיש ההוא לא טוב היות האדם לבדו לקחת את ידי בידך הילדה הכי יפה בגן - רק יהודית והגיטרה (יהודית אמרה לקהל "נו באמת, אחרי כ"כ הרבה שנים אתם לא צריכים אותי... שירו אתם"
והלכה אחורה... אח"כ כשהקהל שר חלש, אז היא אמרה "אתם לא מספיק רוצים את השיר הזה!"
ענקית...) את עושה אותי אמא - רק יהודית והגיטרה, עם כמה הפסקות, כי הגיטרה לא הייתה מכוונת. מילה טובה רחבת הריקודים באה מאהבה - וכולם כבר היו על הרגליים. ונגמר
כ"כ רציתי שזה יימשך... יש עוד כ"כ הרבה שירים שרציתי לשמוע... אחחח, יהודית, יהודית
וואו, יהודית, כמה התגעגתי...