ההופעה בקיסריה במוצ"ש

bleeding guitar

New member
ההופעה בקיסריה במוצ"ש../images/Emo168.gif

למניעת ספק היתה פשוט מעולה
הייתי בתמנע הייתי בהופעה במוצ"ש בקיסריה, אתמול (לדעתי) פשוט הרבה יותר טוב (ואורי סיכם לנו אחרי ההופעה שהיא היתה הטובה מבין השלוש עד עתה) הפעם לא נצפו בדמעות בפרצוף צועני, להפך הם נראו מבסוטים לאללה. השיתוף פעולה על הבמה של משינה וההרכב של אהוד מפתיע אותי מחדש עד כמה שהוא מעולה, אומר שוב ושוב שנושי פז צריך לעבור קבוע להיות חבר שישי במשינה זה לא יזיק. אין לי הרבה מה להוסיף מעבר, רק מי שלא קנה כרטיסים להיכל תעשו את זה מהר לפני שיגמר, גם הכרטיסים וגם המופע. באמת זה לא משהו שכדאי להחמיץ.

sshoshan

New member
אני כבר קניתי להיכל ורציתי לדעת:

כמה זמן אורך המופע ,כולל הכל?(לצורך סידוריי ההסעה).וגם:האם יש סיכוי למכירת דיסקים לפני המופע בכניסה לאולם? תודה.

מידע

אפשר לקחת שעה ממה שכתוב בכרטיס (נדמה לי 21:00) עד לפתיחת המופע עצמו (22:00). המופע אורך 3 שעות ומסתיים בסביבות 01:00. בקיסריה היה דוכן למכירת דיסקים. ולא פחות חשוב - נמכרו שם טישירטים עם לוגו הסיבוב. גם בהיכל התרבות יהיה (לפחות הטישירטים).

bleeding guitar

New member
תשובה../images/Emo168.gif

לא. רק בהופעות (אלא אם כן יפתחו חנות חולצות באתר הרשמי, אני בספק)

זה טבעה של ההופעה הזו

משאירה אותך פעור פה.מסטול מהתרגשות או מחוסר הבנה של מה הלך שם על הבמה, ועם תחושה של וואו. ותחושה של חוסר יכולת לתאר את זה במילים. או יותר נכון - "אם אני אתאר את זה במילים אני אחטא למציאות ולמה שבאמת הלך שם - פשוט תבואו לראות בעצמכם". וכן - הקלישאה של "שווה כל אגורה וכל טיפת מאמץ" בהחלט תופסת פה
. הביצועים המשותפים משדרגים אוטומטית כמעט כל שיר. הצליל כ"כ עשיר. ככה זה כשיש על הבמה 11 איש. והפעם נפרט את שמותיהם כי מגיע לכל אחד מהם: ערן פורת: תופים וגיטרות נועם הלוי: תופים, כלי הקשה ונשיפה. נושי פז: גיטרות. ניצן חן-רזאל: כינור. גיל סמטנה: קונטרה-באס, באס, ובשיר אחד גם מעט קלידים. איגי דיין: תופים וגיטרות. אבנר חודורוב: קלידים, סקסופון (נוכחות עשירה ומרשימה. גם בשירי אהוד) ואקורדיאון (כנ"ל) שלומי ברכה: גיטרות. מייקל בנסון: באס. ובשיר או שניים טיפה כלי הקשה. יובל בנאי: שירה <אהם...> גיטרה, וגם - בשיר אחד כלי הקשה (ערבב את הטיח) אהוד בנאי: שירה <אהם.....>, גיטרות ומפוחית. וכשהרכב כזה מסתנכרן לך באופן מושלם על הבמה - מ-ו-ש-ל-ם
יאללה. די למילים. להגיע בהמוניכם להיכל התרבות. לא תאכזבו. אחריות שלי.
.

אורחת לרגע שמצטרפת להתלהבות

הייתי ביום חמישי בהופעה בקיסריה. עד היום אני עוד חשה את ההתרגשות. יומיים הרגשתי שאני הולכת על ענן. האדרנלין עבד שעות נוספות ועלה והתגבר בכל פעם שנזכרתי/דיברתי על ההופעה. הייתה שם אנרגיה מטורפת שעברה מהבמה אל הקהל ובחזרה. הייתה הופעה אוטנטית, ישר מהבטן, מהקרביים, הם הביאו את עצמם מכל הלב והנשמה וזה עבר לקהל ופגע חזק. היו רגעים רבים מחשמלים, אקסטאזה, התרגשות, פשוט פיצוץ של הופעה! אחת ההופעות המדהימות ביותר שראיתי (וראיתי הרבה). כמו שמישהו כבר כתב- אם יש אלוהים- הוא היה ביום חמישי בקיסריה...

sshoshan

New member
אני מקווה שהעובדה שההופעה

תהיה בהיכל התרבות לא תגרע.

ועכשיו אני

מאיפה מתחילים? מהעובדה שהופעה כזו הייתה חלום ישן שהתגשם או מהעובדה שאני בטוחה שהכל עדיין חלום? הגעתי להופעה עם כל הציפיות בעולם וכולן התגשמו אחת אחרי השניה, מלבד כמה שירים שהיו חסרים לי בעיקר פוליטיקה של משינה וילדי הלילה של אהוד אבל מצד שני עם כאלה אמנים ענקיים על במה אחת גם 10 שעות הופעה לא היו מספקות אותי. ישבתי כמו ילדה טובה במקום שלי, לא ידעתי אם להתרגש או לשחק אותה אדישה ולאט לאט התחילו לזרום כולם אל הבמה, הלב התחיל להאיץ את הקצב, כשיובל ואהוד עלו והבנתי שזה אמיתי, שבאמת שני הבני דודים המוכשרים האלה הולכים להופיע עכשיו יחד, ולא בשיר אחד או שניים, אלא בקרוב ל 30 הו אז הלב החליט להפסיק לפעום. הראש הסתחרר מההתרגשות ופשוט שקעתי במחזה שהיה על הבמה. אלה היו 3 שעות מטורפות של רעש ושקט שמחה ועצב אנרגיה וחוסר אוויר (כמה אפשר לשיר ולקפוץ בו זמנית? בחייאת הלכו הריאות). 11 אמנים כולם מוכשרים, כולם מדהימים וכולם נותנים את כל כולם ודמט אני הייתי שם... הדבדבן שבקצפת היה לפגוש את אהוד אחר כך, אמנם בשניה שהוא עמד מולי נאלמתי דום וכל גלי המוח כבו אבל עדיין מבחינתי, עוד חלום הוגשם. אז כמו שאמרו כבר לפניי, לכו להיכל, יש דברים שאסור לפספס. הנכדים שלכם יצטרכו שמישהו יספר להם על ההופעה הזאת. נ.ב . וודקה עם ויטמינצ'יק זה המשקה החדש

bleeding guitar

New member
שוב נפגשים בסיבוב ../images/Emo168.gif

או משינה ואהוד בנאי + הפליטים בתמנע אילת 13.10.07 משינה ואהוד בנאי + הפליטים בקיסריה 27.10.07 אז מאז ההופעה בתמנע אני עוד חושבת מה אני יכולה לכתוב על ההופעה הזאת והמילים לא זורמות. אם אגיד שהיה מדהים, זה בנאלי, כולם יודעים שהיה מדהים ורוצים לדעת מה היה כ"כ מיוחד. אם ננסה לענות על השאלה הזאת: מה היה שם כ"כ מיוחד? אז השאלה הנשאלת היא בעצם מה לא היה מיוחד? http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1117575 זה הסיכום שלי

למעלה