ההופעה בצפת

ההופעה בצפת../images/Emo99.gif

יואו אתןן לא תאמינו!! ההופעה בצפתת היא הייתה כזאת מושלמת..היא היתה בתאריך 18/12 טוב אני יתחיל לספר: טוב ההופעה הייתה אמורה להתחיל בשעה 21:00 כרגיל,כמו בערך כל ההופעות של הראל..! בקיצר אממ כתבתי לו מכתב של 4 דפים בערך ושמתי לו תמונות שלי בדיסקט וגם את המכתב..! כאילו גם כתבתי ת'מכתב בכתב יד וגם שמתי אותו בדיסקט! טוב אני נילחצתי הייתי אמורה ללכת בשעה 5 לחברה שלי שגרה צמוד לצפת שתעשה לי פן תאפר אותי תבחר לי בגדים יפים...בקיצר תכנו שנרד לעיר כדי לבחור בגדים..!עכשיו איך אני יבוא אליה?אבא שלי היה חוזר מהעבודה והיה לו ברית באותו היום בצפת אז הוא היה מקפיץ אותי..טוב חיכיתי לו וזה..אח"כ הלכתי להביא ת'ביביליס מחברה שלי..!אז אמא שלי כזה עושה לי ליז מה את עושה אמרתי לה אמא אני הולכת עם אבא לחברה שלי כדי שנתארגן..ואז אמא שלי אמרה לי אבא הולך מהעבודה לברית הוא הולך לדודה ואז הוא מתקלח אצלה והלך...אמרתי מה?!?!?
,בקיצר שאלתי אותה אמא ואיזה שעה הוא חוזר היא אמרה לי 6 בערךך..!אמרתי טוב אני מקווה שאני יספיק..!אז אבא שלי בא ב-6 אמרתי לו אבא יאלה בוא תיקח אותי הוא אמר לי ההופעה מתחילה רק ב-9 לא?סיפרתי לו את כל הסיפור...ואז הוא אמר לי אני שפוף אני לא יכול..ואני כזה נו די אבא בוא תיקח אותי..!ומזה התעצבנתי בסוף אמרתי לחברה שלי לא משנה תודה שחיכית לי..!בקיצר היא עושה לי זה בסדר מאמי תירגעי לא נורא..ואז התקלחתי..יצאתי התלבשתי..שמתי נעליים אח"כ לקחתי מחברה שלי חולצה וגי'נס שלי..!אז שהגענו ליד עין זיתים{מי שמכירה ממש קרוב לצפת}אז חברה שלי התקשרה אלי היא עושה לי ליז את פה בהופעה?אל תבואי אלי..כי ההופעה התחילה!ואני כזה כולי בלחץ אבא סע מהר אז אבא שלי אומר:"מה רק בשבילו אני יסכן ת'חיים שלי.."...חח!ואז הגענו וזה פתאום ראיתי את שמילה שלי{ליאל}ילדה מהפורום הרישמי היא ישבה בדיוק לפני..! אז אמרתי לה ליאל?היא עושה לי ליז?ואז מה קורה?להלהלהלהלה,אח"כ ראש העיר ועוד איזה אחת בשם ברוריה עלו לבמה לדבר..ואני וליאל יאלה תביאו את הראל כבר..!ואז אחרי שהם סיימו חיכינו איזה רבע שעה עד שהראלי יכנס..!קיצר הראל נכנס ואני כולי צמרמורת..אה ושכחתי לומר ליאל פגשה את הראל בגלל שהיא באה מוקדם אז אם הייתי באה מוקדם הייתי יכולה לפגוש את הראל..כי היא חיפשה אותי ליאל אני אוהבת אותך הכי שבעולם..!!!לעינינו....:ואז הוא התחיל לספר לנו ת'שטויות שלו כפרעליו....חח ואז לכל שטות הוא קישר שיר כפרעליו....ואז אני כזה כולי מתרגשת ועל סףף בכי...!יואו..!בקיצר הראל כזה עושה לקראת סוף ההופעה עדיין היא לא ניגמרה..הוא עושה תודה לנעמה לוי חברה טובה ועוד משהו והודה לנגנים..וכולם חשבו שההופעה הסתיימה כולם קמו לבמה..כמעט כולם הרוב..!והתחילו לצעוק הראל תיגע בי או משהו כזה וכולם דחפו..ואז אלון ביקש שישבו וזה אבל הם לא ישבו רק חלקם ואז הראל ביקש..וןאז ישבו..ואז הוא המשיך לשיר את עודני ילד ולעוף...אח"כ..הראל הלך ולא שר את אלייך שר ובדידות
קיצר היה מזה כיףף ואלון היה כזה מדהים..ליפני שהתחילה ההופעה כולם התנפלו עליו ואמרו לו אלון תכניס אותי ואז אני ביקשתי ממנו אלון תיתן את זה להראל{המכתב והדיסקט}הוא אמר לי טוב חמודה מבטיח לך שזה עובר להראל או משהו כזה ואני כולי מאושרת..אלוןןן תודההההה!!!!ואז חזרתי למקום...! בקיצר ניגמרה ההופעה..ואז פגשתי את איימי שהיא גם מהפורום הרישמי..ואז נתתי לה נשיקה חיבוק ואז אבא שלי בא אז הייתי אמורה ללכת ולא הספקתי להיפרד משמילה שליי
וכול הלילה הייתי עם חיוךךך ענקקק
!! היה הכי כיף שבעולם באלי עוד פעם!!! תודה למי שקראה..
אני יעלה תמונות מההופעה בצפת אם תירצו תאמרו לי..!

ושכחתי לומר..

בסוף ההופעה אמרתי לאיש אחד שהוא עובד בבית ספר שלנו משה משה תכניס אותי הוא עושה לי את מוכרת לי אני כזה נו משה אני מהביה"ס מרוב טיפשותי..!ואז הוא עושה לי בואי כנסי ואז אמרו שהראל הלך

לא נורא../images/Emo10.gif

תמיד יש הזדמנויות אחרות..! ואני רוצה לוןמר לך תודה מיחדת מאמי..על זה שנכסת אלי לאיסי והסברת לי בדיוק..! תודה ענקית מאמיששש

טלטוולל

New member
חחח אין בעד מה מותק :]../images/Emo204.gif

תהני בפורום ותקחי את כל מספרי האייסי/מסן של הילדות המקסימות שיש פה :]

hen love noli

New member
../images/Emo108.gifשמחה בשבילך כפרע גם לי קרה מש

משו' דומה... בהופעה בעפולהה וואי היה פיצוץץץץץץץץץץץץץ איך התרגשתי יאללה אני רוצה לחזור לזמן הזה..ו..זבדיוק לפני שבוע היה ב-21.12.06 עאעאעא כימעט התעלפתי לא היה לי אוויר שראיתי את סקעתת הייתם קולטים אותי בוכהה מוות לשומר שיכניס אותי..כוס אמא שלווווווווווו אחר כך היה גם אותו דבר ראש העיר דיבר וזה בלה בלה בלה ואז הביאו את הראלו'ששששששששששש ואני?!מ-ת-הההההההה ובאמצע ההופעה שהוא שר את השיר "משהו מימני" הושטתי לא ת'יד וקראתי "הראללל" והוא הושיט לי גם ת'ידדד לקחתי לו ת'יד ונישקתי אותווווווווו אמא איזה בנאדם חמודדדדדדדד איזה מתוקק הוא אלוהיםםם פשוט מלאךךךךך אני כל כך אוהפ'ת אותווווווווו קיצררר נהנתייי שחבל על הזמןןן מתה לחזור לרגע הזההה תמונה מההופעה=> וליזזז בטוחה שתיזכי ליראות אותו ולהיפגש איתו שובב אוהפ'ת אותך מואההההההה ענקיתת חנו'ש סקעתת היחידה

יאו איזה כיף :] ../images/Emo221.gif../images/Emo57.gif

תעלי תמונות ! איזה כיף לך
ולונורא מאמי גם אני לא קיבלתי מהראלי חתימה רק בגלל עניין של זמן וזה..אבל חיבוק כן :]

לאו14

New member
אויי אני מזה שמחה שנהנתת../images/Emo141.gif

נשמעע מעולה!! גם אם לא פגשת אותו..בקטנה..יהיו עוד מלאא הזדמנויות!! העיקר שהלכת ונהנת!!

למעלה