ההופעה בצוללת

שטולמן

New member
ההופעה בצוללת

הייתה ההופעה השנייה הכי טובה שהייתי של הדג(הראשונה זה ההאנגר 11 כמובן) זו הייתה הופעה בת זונה היה מלא צחוקים שאנן החמיא לי בזמן ההופעה על החולצה של הדג נחש ואמר לכל הקהל למחוא לי כפיים והיה מלא צחוקים והיו אחלה ביצועים!!!!! וגם גיא הביא ת'סקרצ'ים שזה כבר די נדיר הופעה של הדג עם פטיפונים... הליין אפ: לוטוס מה שבא בא גבי ודבי לזוז קמתי מוסיקה לא מוותר שירת הסטיקר תירגע איזה כיף חליפות מהבמה להפציץ קליפורניה לא פראיירים מה נעשה אלוהים שלי קוסממק יציב ג'רוזלם(שאנן שכח חלק מהבתים אבל שטויות) הנה אני בא נ.ב כל מי שאומר שחבל על אמיר בן עמי אז סבבה צודק אבל ניר גבע הוא גיטריסט בן זונה ובהופעה הזאתי הוא הוכיח שהוא תותח על!!!! הוא היה פשוט ענקקק!!!

ווי איזה ליין אפ מגניב.

לצרערי לא זכיתי לשמוע את ג'רוזלם לייב. וגם יציב זה קטע נדיר אצלם בהופעות, ואת גבי ודבי שמעתי פעמיים, פעם אחת בהופעה הראשונה שלי, ממש מיד אחרי שיצא חומר מקומי, בניצנים, ושנה לאחר מכן בהופעה שלהם בבאר שבע. ומוסיקה, יואו איזה שיר אדיר זה. בקיצור מה זה הליין אפ הזה, גם אני רוצה! (בעזרת ה' שהם יעשו משהו דומה ב-9 ל-7 בב"ש).

מיכמיך3

New member
זה היה בצחוק אם לא הבנת

עידו אמר לי כזה: איזה צחוקים איתך תישארי. ואני בקטע של צחוקים אמרתי שאני לא נשארת.

baraluf

New member
אני אשמיע לך בהזדמנות

אני לא מת על השיר, זה שיר ראפ, לא הסגנון הרגיל הדגים.

baraluf

New member
אמנם ראפרים במידה מסויימת, אבל...

זה ראפ סגנון כלא 6 מה שיצא בשיר הזה עם הPR. יותר ביט, פחות פאנק.

שטולמן

New member
בטח שהם ראפרים

אבל ראפרים עדינים בוא נגיד לא כמו סאבלימינאל והצל שי 360 אין לדג את הלוק שלהם וגם הדג עושים מוזיקה ולרוב ראפרים זה הרבה פחות מוזיקה כמו בדג...

למעלה