ההופעה בפראג!

donatello

New member
ההופעה בפראג!

היה מדהים! לא יאומן! פשוט מושלם
(כמעט...) קצת התבאסתי שלא עשו שירים שהם כן עשו בהופעות אחרות בטור באירופה.. בכל אופן באמת שהיה מדהים! ויש גם אחלה תמונות.. שאני מבטיח לפרסם בימים הקרובים.. הנה הסט-ליסט שהיה Set 1: MFC, Last Exit, Animal, Life Wasted, Elderly Woman Behind The Counter In A Small Town, World Wide Suicide, Insignificance, Marker In The Sand, Unemployable, You Are, Sad, Whipping, Even Flow, Daughter, Alone, Jeremy, Do The Evolution Encore 1: Dead Man Walking, Man Of The Hour, Nothingman, Leatherman, Better Man(Save it for Later), Alive Encore 2: Bu$hleaguer, Comatose, Given To Fly, Rockin' In The Free World, Yellow Ledbetter

Jagged chaos

New member
../images/Emo13.gif דווקא אחלה ליסט....

הם לא מרגישים ש-Jeremy הוא אחד משירי הדגל ובזין שלהם לא לשיר אותו סיבוב הופעות שלם.... ומוזר שכמעט כל הופעה דווקא את even flow הם מבצעים
... גם ככה הם לא עושים יותר מארבע שירים מ-Ten... ו-keep on rockin' in the free world ו-yellow ledbetter לסוף, מה יותר בנזונה מזה? קיצור...לא באמת בא לי להגיד את זה...אבל זה חלק מהחוקה הלא כתובה פה.. דונטלו יא בנ#%^ כו%$%#% גם אני רוצה
(
) מחכה לתמונות

א ת י א

New member
keep on rockin' in the free world

השיר הזה מעצבן אותי, אני רק רואה תשם שלו אני שומעת את ניל שר אותו.. וגם אחרי שאני שומעת תשיר הוא מתנגן לי שעות במוח. אבל אני לא אומרת שזה לא שיר גדול:)

הוד11

New member
למה אין מטן

קודם כל כי השירים מטן כבר נחרשו בסיבובי ההופעות של השנים 91 - 94 למה את איון פלווו יש? כי כמו קורדרוי זה השיר הכי אהוב ע"י המעריצים, יש דרישה מאוד גדולה שפרל ג'אם יעשו אותו ולכן הם מבצעים אותו אם אני לא טועה כמעט כל הופעה.

Wine

New member
כי Even flow זה בן-זונה של שיר בהופ

עה. לא שהאחרים לא, אבל הם באמת טחונים טוטאלית. למרות שבהופעות שאני הייתי עשו הכל חוץ מ - Oceans, garden, deep.אבל זה בשתי הופעות.

הוד11

New member
תן ביקורת הופעה מפורטת

בואינה איזה כיף לך, פשוט חוויה אמיתית

donatello

New member
ביקורת...

טוב תראו תכלס.. אם זאת לא היתה הפעם ראשונה שלי בהופעה של פרל ג'אם.. דיי הייתי מתבאס מכמה שירים שהם לא עשו ומכמה ביצויים שהם דיי זרקו זין.. אבל זאת הופעה ראשונה ולראות פעם ראשונה את אדי נותן בראש כמו שרק הוא יודע... אז מה אפשר לבקש יותר מזה? לא ממש לא - היה מדהים! אחרי שלהקת החימום ירדה (40 דקות הופעה) היה מוזיקת רקע בזמן שסידרו את הבמה לפרל ג'אם.. ואז פתאום בבום התחיל האינטרו של ONCE ואחרי כמה שניות נסגרו האורות ופרל ג'אם עלו.. הייתי בטוח שהמאינטרו יתחיל ONCE אבל זה לא קרה.. והם החליטו לפתוח עם MFC (שזה גם מעולה) הם נתנו איזה 5 שירים ברצף.. ואז אדי החזיק בקבוק יין (הכל מצולם..) והקריא משהו בצ'כית.. שכולם צחקו אבל אני כמובן לא הבנתי.. במהלך כל ההופעה הגנוב הזה כל הזמן זרק מילים בצ'כית וגם הציג את הלהקה בצ'כית.. זה היה מצחיק.. הוא עלה עם בקבוק יין.. גמר אותו אחרי כמה שירים ואח"כ פתח את הבקבוק השני.. EVENFLOW היה מדהים! אבל הם עשו אותו ממש ממש ממש מהר.. אבל זה ממש נתן בראש. והיה סולו תופים בסוף. Daughter היה אפילו עוד יותר מדהים.. חשבתי שהוא יעשה שם את another brick in the wall מה שלא קרה.. אבל הוא אילטר משהו.. ב Jeremy חוץ מזה שהביצוע היה ממש מעולה, כל הקהל עשה איתו בסוף את המניירות שלו והוא עשה את ההוק החוזר של ה spoken.. spoken בזמן שהקהל צועק את המניירות.. היה ממש מצמרר.. (משהו כמו בblack באלבום האקוסטי שכל הקהל שר) סיימו את הסט עם Do The Evolution. אחרי 5 דקות אדי עלה לבד לבמה ... היו כסאות ישיבה על הבמה, התיישב עם הלס פואל קסטיום השחורה שלו וניגן ושר את Dead Man Walking, היה ביצוע מדהים! (הכל מדהים :) סיימו את ההדרן הראשון עם ALIVE שגם הוא היה בביצוע דיי מהיר.. אבל הקהל נגנב. ההדרן השני נפתח עם Bu$hleaguer אדי עלה עם חליפה לבנה ומסכה של בוש.. שאחרי זה הוא הניח אותה על הסטנד של המיקרופון.. ועם המיקרופון הוא כרת לו את הראש.. היה מצחיק.. שיר לפני אחרון היה Rockin' In The Free World שהאורות נדלקו כל הקהל בכל הארנה (22 אלף איש בערך) עמד וקפץ אדי זרק איזה 5 תופי מריים לקהל.. ועשה הפעלה לקהל
מה ששכחתי להזכיר שלאורך כל ההופעה.. כל פעם שהיה פוגו או משהו בסגנון כהרגלו וודר דאג להודיע לשומרים שישמרו על הקהל יעבירו להם מים וכל הזמן סימן להם.. האחרון אחרי שכבר חשבנו שהכל נגמר..מייק עלה לבמה ניגש לקהל והתחיל את Yellow Ledbetter.. הוא אילטר שם הרבה ובסופו של השיר הוא חזר לעמוד ממש ליד הקהל ולא רצה להפסיק לנגן.. כל הלהקה כבר עמדה בלי הכלים והסתכלו עליו עומד ועושה סולו.. זה היה מצחיק כי אדי וג'ף פשוט עמדו ונקרעו עליו.. בסוף כל החברה עמדו אמרו תודה לקהל.. הם ירדו ואדי רץ מהר לבמה אמר שוב פעם תודה, לקח את כל המתנות שזרקו לו לבמה .. וירד.. היה מדהים.. באמת... תסעו ליוון תראו אותם ב-30 לחודש..
אני מבטיח לעלות תמונות ממש בזמן הקרוב.

donatello

New member
תמונות רבותיי תמונות ../images/Emo13.gif

הבטחתי ועל כן אקיים! :)

donatello

New member
אני יעלה עוד תמונות היום בלילה

יש לי עוד המון תמונות יותר טובות

donatello

New member
תמונות נוספות

הנה עוד כמה תמונות.. מי שרוצה לראות את כל התמונות שיכתוב לי ל [email protected] אני מבטיח לשלוח הכל... בנוסף.. לכל החברה מאיזור טבריה והכנרת.. אנחנו מופיעים בחמישי בקיבוץ עין גב, אתם מאוד מוזמנים! פרטים נוספים www.feelabout.com

donatello

New member
תמונות נוספות 2

כהרגלי ביומיים האחרונים.. אני מעלה תמונות.. תפוז נותנים 3 הודעות בדקה.. אז אני נכנס כל כמה שעות ומעלה 3 תמונות
תהנו!

למעלה