ההופעה בפראג- המעריצים מתכננים הפתעה

piegirl1

New member
ההופעה בפראג- המעריצים מתכננים הפתעה

plum וכל מי שמתכנן להגיע להופעה בפראג, לפי אתר המעריצים העולמי, המעריצים המקומיים מתכננים הפתעה ללהקה לרגל 30 שנות פעילות. על הפרק עומדות כרגע שתי הצעות, חלוקת סטיקלייטים או לוק בהשראת ets (הלוק המלכותי+כתר). נשמע שהולכת להיות הופעה מדהימה. כיף לכם!

Plum fairy

New member
סבבה הפתעה אבל -

אין סיכוי שאני אופיע עם כתר ו/או גלימה להופעה, בעיקר שאני בקדמת הבמה ויש סיכוי שמישהו יראה אותי..! בגדי ההופעה שלי כבר מוכנים ומחכים להכנס למזוודה. מקסימום סטייק לייט. ובפראג יש הרבה פעמים הופעות טובות, לא רק של דפש אז כן, אני מקווה שיהיה אחלה.

G I R L P

New member
ב11 לחודש לא?...

תהני

piegirl1

New member
../images/Emo99.gifאני אהיה!!

מקווה שהכל יעבור בשלום ותהיה הופעה מוצלחת. מזכירה שכנראה יש לי כרטיסים עודפים לתת, אם מישהי במקרה גרה שם או בסמוך. Martin here i come! בגללך התיאוריה שלכן שחזה בחוץ מעלה את הסיכויים להגיע לבאק סטייג', הוצאתי מן הארון את החולצות והסוודרים הכי חושפניים שיש!
אין ספק שאנחנו כולנו שפויות כאן.. חוץ מזה, כמה כבר אפשר לחשוף בקור של מינוס חמש?!

../images/Emo8.gifפשוט תגיעי עם סוודר ללא חזיה מתחת...

הקור יעשה את שלו ולא יהיה צורך להתפשט... מה שחשוב שכולם יטוסו בשלום ויחזרו בשלום ויהנו מהמדהימים שלנו
.

piegirl1

New member
בקור הזה המקסימום שדייב ומרטין יוציאו ממני

זה מעיל בלי חזיה.. הטמפרטורה נעה כאן סביב האפס אז ניסיונות הפיתוי ידחו למועד מאוחר יותר או שהם יהפכו לניסיונות לחטוף דלקת ריאות.. ראיתי שהסט ליסט שהיה היום בברלין זה הסט ליסט הרגיל ושוב דבר לא השתנה, שזה קצת מאכזב אבל העיקר שההופעה תתקיים במועד וכמו שאמרה בילי, כולם יהיו בריאים. מקווה לספק תמונות מוצלחות אף על פי שצלמת מוכשרת אני לא. עדכונים בהמשך וכולי תקווה שמרטין אוהב את אייץ אנד אם ואולי נפגש שם..

למעלה