ההופעה בפטריה

eliavtu

New member
ההופעה בפטריה

היה ממששששש טוב!! הופעה ראשונה שלי של אביתר :) ומחר אני אעלה סיקור נרחב יותר..

eliavtu

New member
|כולם צוחקיייים| |כולם צוחקיייים|..

קודם כל חייב לציין - הפטרייה זה מקום ממש יפה, הבמה ממש נמוכה ומתאימה מאוד להופעות מהסוג הזה, האווירה שם נהדרת וטובה וזה כבר נתן להופעה טעם טוב. טוב אז.. המקום התמלא לאט לאט ובאיחור אופנתי אביתר ואמיר עולים לבמה, מתיישבים מסתדרים.. אמיר תופס את הגיטרה האקוסטית, אביתר את הפסנתר, ופותח ב:"ערב טוב, תודה רבה לכם שבאתם.." ומתילים לנגן.. אבא - שיר מרגש ומדהים, "אבא אני רוצה לעמוד מולך.." המילים שיצאו ביחד עם הקול שלו העבירו צמרמורת ראשונית מדהימה. ואז בלי שום הקדמה.. "חלון נפתח לבד.." חלון - אחד השירים הכי הכי אהובים עלי של אביתר.. והביצוע עם פסתנר ואקוסטית הפכו את זה לכ"כ מיוחד, פסנתר יפייפה של אביתר אחרי ה- "כלל בוקררר..." |אמיר עובר לחשמלית| "זה שיר חורף לפני שנתיים בערך.." יש לנו את כל הזמן - ואוו. תמיד אהבתי את השיר הזה, יש בו משהו מאוד מאושר, זה קשה לכתוב טקסק מאושר - קל יותר לכתוב עצב.. קשה מאוד גם להמציא לו לחן שיעטוף את האושר, ובהופעה הבנתי עד כמה הוא עשה את זה בצורה טובה, ביצוע כ"כ טוב. טיפה של אור - ביצוע טוב, אמיר עשה שם דברים יפים עם הגיטרה תתחנני אלי - אביתר שר והקהל מלווה אותו - עם התחלפות בתפקידים לסירוגין.. עכשיו אביתר אומר: "לפני שנבצע שיר חדש, אני רוצה לספר לכם סיפור עם מוסר השכל.. פעם חבר שלי שאל אותי :'תגיד, כמה מוכרים אותך, כאילו להופעה?' |כולם צוחקים מהדיבור הלא ברור של אביתר| אז אמרתי לו ככה וככה.. וזה העיק לי מה שהוא שאל, מה אני למכירה? אז הלכנו לישון וכל הלילה חשבתי על זה וזה העיק.. בבוקר קמתי ואמרתי לו:'אחי, אני לא למכירה' |אביתר אומר את זה בצורה מאוד מצחיקה. כל הקהל צוחק|" עבד - בסופו של דבר הוא מתחיל ת'שיר שהוא מאוד מאוד יפה |אביתר עובר לגיטרה אקוסטית| מיתר - זה היה יפה, אביתר הוכיח שהוא מוכשר מאוד גם על האקוסטית. תחרות כלבים - הייתי בטוח שהשיר הזה בלי ההרכב לא יהיה יפה, אבל נגינה מאוד מאוד יפה של אביתר ואמיר הפכה אותו למאוד יפה ונתנה לו את העומק שיש בו. יש לי סיכוי - צמרמורות, ריגוש, ביצוע שקט, חודר, יחד עם כל הקהל, אביתר עם הקול שלו פשוט עושה מה שהמילים בשיר אומרות, מלטף, אבל מלטף בכאב.. גירסה אינטימית - כמו שצריך, מתעלה בכמה וכמה דרגות על המקור. מעיין - בשיר הזה הגעתי למסכנה שאביתר צריך להוציא דיסק קאברים לקורין אלאל, כי יש לה שירים ממש טובים, ואביתר עושה להם משהו אחר, הוא לוקח אותם ומוסיף להם את עצמו - וזה אדיר. |אביתר חוזר לפנסתר| "לכל אדם צריך להיות הכרת הטוב, ואני מודה על זה שאני יודע פסנתר" מנגינה יקרה - עוד אחד מה-הכי אהובים עלי של אביתר, אבל אמרתי לעצמי שבלי תופים, שמוסיפים לשיר הזה עומק, אין מצב לביצוע טוב לשיר, ופה זה אפילו יותר בולט מתחרות כלבים, כי פה זה פסנתר ותופים אדירים <גם באס> אבל הייתה הפתעה, אביתר הוציא את כל הכישרון שלו על הקלידים והיה ביצוע יוצא דופן, אני וכל הקהל מהופנטים ובסוג של מלמול מלווים את אביתר "בואי אלי.. מנגינה יקרה..." |אמיר עובר לבאס| "זה שיר מהאזור נדמה לי.. וגם כנראה השיר הכי יפה שאי פעם נכתב בעולם|מדבר מאוד מאוד לאט|" |כולם צוחקים כי חושבים שהוא הולך לשיר שיר שלו| ואיך שלא - ואז הוא התחיל, זה היה מאוד מאוד יפה, ראו שהוא מאוד מאוד אוהב ומתחבר לשיר, הוא גם ממש נהנה מזה.. וכל הקהל בשלב מסיים הצטרף ושר איתו. "ובאופק אחר.." אבות ובנים - זה.. זה היה עצוב. "מי לקח את הדפים שהיו פה.." <היו לו דפים על הפסנתר שנפלו..> |כולם צוחקים| |אביתר מרים אותם| "אני אנסה להגיד משהו חכם.. ואם אני אצליח אזז.. תודה לבורא עולם. נכון עץ פרי, אזזז לוקח לו זמן עד שהוא מוציא פירות, ואחרי שהוא מוציא פירות הואא.. נושר, לא נושר איך קוראים לזה נו... " |שוב כולם צוחקים, גם מהסיפור וגם מהדיבור הכ"כ מצחיק של אביתר| לילה כיום יאיר - המילים של השיר יפות, הלחן לא ממש אהבתי - סה"כ נחמד, יכול להיות שעם הרכב ועוד קצת עבודה זה ישמע טוב יותר.. |אמיר חוזר לחשמלית| "מי לקח לי ת'מפרט?" |כולם צוחקים| אמיר מביא לו אותו ואביתר עובר לבאס.. פקק תנועה - שוב, החיסרון של הכלים האחרים לא כ"כ הורגש וזה יפה. מתנות - ביצוע אנרגטי מאוד, ממש ממש טובבב.. מישהי בקהל: "מתי נתנשק" אביתר בתגובה: "לאאא לאא.. זה מוקצה!" |כולם צוחקים כבר אמרתי?| את שקט - זה שיר שהיה חסר התופים, כי התופים שם גאוניים, זה נדמה לי בין השירים היחידים בעולם שיהיה יפה אם יבצעו אותו רק עם תופים. |אביתר ואמיר כאילו יורדים <אין בפטריה לאן לרדת..> אז אביתר מיד חוזר ואמיר מתיישב איפשהו בספסל צדדי| "יש לי סיפור עם מוסר השכל.. |כולם צוחקים| איזה אחד אומר לרב שלו, לאא לאא איזה רב אומר למישהו מהישיבה שלו, ' שמעתי אתה מסתובב בפאבים עושה בלאגנים, למה אתה ככה עושה ככה?' אז הוא אומר 'רבי אני לא עשיתי כלום, הכל שמועות זה לא נכוןן' " אביתר כנראה שוכח מגרד בראש וכזה אומר "איך הולך הסוף? |שובב.. כולם צוחקים| "אה אז הוא אומר לו :'זה לא נכון?' " |מסתכלים עליו בצורה מוזרה| אביתר: "טוב נו.. בשביל זה יש את אורנה במשפחה" |נו.. אתם יודעים| ואז הוא אומר: "יש, יש לי בדיחה.. |''| איזה אחד חילוני , זה חשוב זה חשוב שהוא חילוני, איזה חילוני מחפש חנייה, וזה היה בת"א זה לא כמו פה שהכל פתוח, בקיצור הוא מחפש חנייה מחפש, מחפש.. ולא מוצא אז הוא מסתכל על השמיים ואומר: 'אלוהים, אלוהים אם אני מוצא חנניהף אני מתמסר לך, אני כבר חושב על זה הרבה זמן, 4 מטר ואני מתמסר לך - תפילין, בית כנסת.. הכללל..' פתאום הוא רואה מולו 12 מטר פנויים אז הוא: ' הסתדרתי, עזוב, עזובב..' |אבריבאדי יו נואו מה עושים| |מישהי מבקשת תיאטרון רוסי, אביתר בתגובה: " לא, איפשר, אני צריך.. |עושה תנועה של תופים עם הידיים|" כלום לא עצוב - חח.. זה היה כ"כ מצחיק במיוחד בסוף שהוא התחיל להכות את הפסנתר ואז שנגמר.. פתאום המשיך ועשה תנועות מצחיקות עם הראש.. |אמיר חוזר ותופס ת'חשמלית| "זה שיר שאבא שלי שר לי ואני שר אותו לבני.. וזה שיר בוקר, כאילו זה תפילה ושרים אותו לפני הבוקר ובגללו הבוקר בא.." שיר בוקר - שם את אבא שלו מוקלט וסגר את ההופעה בטוב. |כולם מוחאים כפיים חזק מאוד| אבל אביתר בכל זאת יורד וגם אחרי שהוא נכנס לחדר אומנים כולם עם כפיים חזקות מאוד ממשיכים את החגיגהובמשך איזה 10 דקות רק מחאו כפיים וכאלה.. עד שכולם יצאו. ואם לא הבנתם עד עכשיו <או שסתם לא היה לכם כוח לקרוא> הייתה חוויה נהדרת, היה ממש כיף - נהניתי מאוד, אביתר הוא ענק וצריך להודות לו ולאמיר <הוא תותח> שנתנו לילה נהדר של מוסיקה עם כל מה שאפשר לבקש בה. וזהו.. שבוע טוב לכם :)

eliavtu

New member
אה ו...

היה כשזה עמוק! <איך שכחתי עם כל החפירה הזאת..?:-\> ביקשו ממנו והוא אמר "טוב.." צריך להוסיף את זה למעיין - אפשר להגיד עליהם אותו דבר.. <למרות שהוא לא היה מיד אחריו, הוא היה אחרי אבות ובנים.> וזה היה
<למרות שהוא עזה אותי מאוד מאוד עצוב, מהסיבות השמורות לי \: >

:p

את הסיפור הזה עם 'עבד' הוא סיפר גם בפסטיבל הפסנתר.. הוא גם אמר משהו על זה שאחרי שהבנאדם הזה שאל אותו את השאלה, הוא הלך ו"התדיין" עם ההוא למעלה ונעזר בו.. או משהו כזה :p

TEENAGER1

New member
איזה יופי.

תודה על הסיקור
היה ממש נחמד לקרוא. שמחה שנהנית!

Saffron

New member
נהניתי לקרוא את זה. ../images/Emo13.gif

שמחה שהיה לך כיף.

איזה כיף! ../images/Emo99.gif

הוא ממש למד לדבר על הבמה סופסוף.. כאילו, למלמל בדרכו החיננית, אבל זה נחשב..
אני מניחה שהוא עבד על עצמו קשה לצורך העניין..

למעלה