ההופעה בפאב "אלפנט"

yosil24

New member
ההופעה בפאב "אלפנט"

רשימת השירים: ביצועים אקוסטיים: אליה אצלך בעולם מנגינת הנדודים ____________ אהבה קצרה כמה אהבה בשם האהבה לב סדוק גשם איילת חן ____________ עם מיכה שיטרית: נמנע ממך רכה כמו משי אני אוהב אותך טבריה ____________ משחק בקוביה שירו של שפשף אל תלכי מכאן חלומות אחרים וביניהם תגידי אש תגידי מים ____________ שלום לבן דודי שער הרחמים הלילה של אתי פרטים נוספים בהמשך...

yosil24

New member
ה מ ש ך הדיווח

ההופעה אתמול נמשכה שעתיים(!): א. בגלל מיכה שטרית הנהדר ששיריו השתלבו היטב ברשימת השירים של ההופעה. ב. הקהל שלא נתן למאיר לרדת מהבמה ולמאיר לא היה נעים לרדת ממנה (הקהל קיבל כבונוס את "הלילה של אתי"). כמה הערות לגבי יתר השירים: א.הפעם לא היה ביצוע אקוסטי ל"אהבה קצרה" והדבר קיצר את הפתיח האקוסטי שמעט ארוך מדי (אפשר להסתפק בשני שירים). אני דווקא הייתי פותח עם השיר "תגידי אש תגידי מים" ולקראת סופה משלב שניים – שלושה שירים בביצועים אקוסטיים לפני שיר הסיום. ב. הביצוע של "אהבה קצרה" היה הטוב ביותר ששמעתי לשיר הזה. צליל חם ועם הרבה רגש. ג. הביצוע של "לב סדוק" מעט מייגע ובכך הוא מאבד מקסמו. רצוי לחזור לעיבודים הקודמים שלו. ד. הביצועים של השירים נקיים מאוד והצלילים "הרוקיסטים" משהו, של הגיטריסט יוסי מזרחי השתלבו היטב. במספר שירים קולו של מזרחי תרם רבות לביצועם והייתי ממליץ להשתמש בשירותיו בשירים נוספים. ה. אני אוהב את הביצועים ה"מופשטים" של השירים ("אל תלכי מכאן" ו"חלומות אחרים") אבל רצוי שה"בית" וה"פזמון" של השירים יהיו באותה רמה ונפח של עיבוד. נדמה שיש פער בין העיבוד העשיר יותר ב"בית" של השיר לעיבוד ה"רזה" יותר ב"פזמון". הקהל היה אוהד מאוד, יותר מתמיד מה שנתן למאיר ביטחון לשוחח עימו ולפתוח דיון על זהות השיר הבא. ההופעה הייתה בחוץ במתחם שמאחורי הפאב ועם ירח מלא ורוח נעימה לא צריך יותר מזה. ולסיום, "בימים אלה אני מסיים את העבודה על הדיסק החדש" כך אמר אתמול מאיר ונתן לנו להקשיב לשלושה שירים חדשים מתוכו. כפי שכבר אמרתי בהזדמנות קודמת, לדעתי הדיסק החדש הולך להיות "הדבר הגדול הבא" במוזיקה הישראלית. העיבודים האלה מלאי שמחת חיים, עשירים ומגוונים. כאשר שומעים את השירים, יש רצון לשמוע אותם עוד ועוד, פשוט תענוג. ה"אלבום זהב" כבר בדרך. אני מוכן להמר על כך. שבת שלום ותמשיכו ללכת להופעות!

יוסי360

New member
תודה יוסי.

ידעתי שזאת הולכת להיות הופעה טובה ועוד תחת כיפת השמיים ( כמו שאני אוהב ). אין ספק שהאלבום החדש הולך להיות להיט !! חבל שלא הסתדר לי להגיע אתמול. אני יודע שהפסדתי את אחת הטובות שלו. תודה רבה ישר כח. יוסי.

המון המון תודה על הדיווח!

נשמע שהיה קהל ממש כייפי ומפרגן, ככה אני אוהבת!
שבת שלום.

למעלה