ההופעה בסיאטל 5.12

פלוטו24

New member
ההופעה בסיאטל 5.12

הופעה ממש מעולה בעיניי. Act I - Pip Cruel Heart of Gold Fat Slut Smokey Joe Teenage Hustling The Waitress Professional Widow remix (interlude - costume change) Act II - Tori Big Wheel Sugar Rattlesnakes Cornflake Girl Putting the Damage On Liquid Diamonds improv - change your pack (solo) Seaside (solo) Smells Like Teen Spirit (solo) Digital Ghost Virginia Code Red E n c o r e 1 : Precious Things I'm a Believer E n c o r e 2 : Bouncing Off Clouds Tear In Your Hand הופעה מעולה, כל כך הרבה שירים טובים. והיא שרה את Virginia, מה לא הייתי נותן כדי שהיא תשיר את זה פה...

shiray

New member
חיחי הי עשתה סיסייד

5 בדצמבר וזה.... רק קאנט סי ניו יורק היא לא עשתה כשזה היה מתבקש מבחינת תאריך... ובאמת נשמעת הופעה מעולה! למרות שלי יש קטע שוב עם ניו-יורק, אחרי שמצאתי הקלטה של ההופעה מה12.10. זה לא הוגן! אי אפשר לעשות בהופעה אחת את דונאט, בייקר בייקר, ספארק, ווינטר וקרבון... אפילו אולמוסט רוזי היא עשתה להם בחלק השני, וזה השיר שרציתי מADP...

noosh

New member
התגובות אליה היו ממש לא טובות

כולם אמרו שהיא היתה ממש עייפה, שלא היו לה אנרגיות, שנראה שהיא צריכה מנוחה... ושהסאונד שם לא היה טוב
. זה קצת מדכא אבל נראה לי גם די הגיוני, היא בטור מלא זמן ודי הגיוני שהיא תהיה כבר מותשת מכל זה, אין לי מושג איך עוד יש לה כוח לעלות על הבמה כמעט כל ערב, שלא נדבר על מיטס אנד גריטס.

shiray

New member
הבנתי שהשבוע היא גם סבלה מהופעות

במזג אוויר זוועתי במיוחד... מה שכן, בטוח היא שומרת עוד המון אנרגיות לסוף...

למעלה