ההופעה בנשר הייתה אחת החזקות..

BrokenSky

New member
ההופעה בנשר הייתה אחת החזקות..

היו קרוב ל-1000 איש אם לא יותר בהופעה. עילי החליט להסתלבט על נשר ואמר שבזמן שירותו הוא עשה אפט"ש (שמירות) בנשר על בסיס דלק שנמצא בעיר ואז צעקו לו מההפקה שאסור לו לדבר על זה אז הוא אמר טעות שלי מצטער.. מי שרוצה תמונות מוזמן להיכנס אליי לאייסי 248073954 . הרבה זמן לא נהנתי ביום העצמאות כמו שנהנתי היום היה א-שש כמו המילים של השיר!!

../images/Emo207.gif

הוציאו תמונות של דיאדורה 2008 של החורף של רן ?! אם כן איפה אני יכולה ליראות \ להשיג את התמונות .. ובקשר לדיאדורה 2008 קיץ יש איזה מקוום שאני יכולה ליראות את כל כל כל כל כל כל כל התמונות שצילמו יש לי יחסית הרבה אבל אני כל פעם מגלה תמונות חדשות יש מקום שפשוט יש בו את כוולם ? ואם למישהו יש את הסריקות של הגלויה של דיאדורה אני יודעת שפעם העלו את זה אבל אני לא מוצאת .. סוווורי על החפייירה וממש תודה

אני מניחה שבאתר של דיאדורה אפשר לראות

או פשוט להכנס לחנות של דיאדורה ולקחת קטלוג, ככה אני עשיתי בימים של דודי בלסר וקסטרו, נכנסתי לקסטרו מן וביקשתי קטלוג, אני בטוחה שישמחו לתת לך קטלוג.

BrokenSky

New member
חח תודה

היה אשש של הופעה בחיים לא אשכח והוא זמר כ"כ מעולה ולחשוב ששנים שנאתי אותו ככה סתם בגלל השיר שלנו וזה

גם אני הייתי בהופעה בנשר...הייתה אחלה הופעה

רק יותר מדי אנשים...אבל רן שר מעולה כמו תמיד.. בקצב הזה הוא יכול ללכת לרוקדים עם כוכבים,כל ההופעה הוא לא הפסיק לרקוד...אבל למה הוא לא שר את "מי בחלומך" ...? חיכיתי...הוא שר 3 פעמים את אני אש ואת השיר הזה לא...הוא גם שר "היא יודעת" וחיקה את נינט..זה היה ממש מצחיק..את שמת לב לזה?

למעלה