ההופעה בניצנים!!!!

כתמונית

New member
ההופעה בניצנים!!!!

אוקיי -אף אחד (מכל שלושתינו) שהיה שם לא טרח לכתוב על המופע (כן! ממש מופע) המ-ד-ה-י-ם!!! שהיינו בו אתמול!!!! שיוווווווווואאאאאאאאאוווו!!! איך הפסדתם!! בשבילכם אני מקווה שראיתם את המחרוזת ריקודים בערוץ 24! אבל זה כלום!!! הם נתנו הופעה של איזה 3 שעות טובות! והיה פשוט מהמם!!! חוץ מהרגילים (שתמיד מדהימים!!) והעובדה שטיפקס הופיעו הרבה יותר (ככה זה כשיש 8000 דיסקים) אז ככה- קודם כל הם עלו (עם טיפקס ביחד) ועשו כאילו מחרוזת מהשירים של טיפקס והדורבנים (היה ממש יפה!!!) את האמת ששמחתי שהחולצות עם הקישקושים חזרו!!! (איכס!! לאיתי יש חולצה חדשה משהו מוזר - הוא נראה אתמול כמו ילד בר מצווה!!!) ו...מממ... כשטיפקס שרו הם שיחקו שש- בש ושתו בירה (סטייל) ו"מה קשור" היו!!!!! והם עשו איתם את אחלה בחלה והתחרוזת הרגילה (יו!! והם התםפשטו!! כולל זיגו!!! איזו הנאה!! - רק מזה התחתונים הבורדו האלה??!!) והם עשו 2 שירים אקפלה (ללא ליווי...) עם טיפקס שזה היה עיבודים קוליים פשוט מ-ד-ה-י-מ-י-ם!!!!! והייתה גם איפשהו מאיה בוסקילה ששוב באה בלי יותר מידיי בגדים !! דיי!!! והיה כ"כ הרבה!!! וכ"כ מגניב!!! אההה!!! ובסוף פגשנו את שני מזיג כפרה עליה! והיא דיברה איתנו והייתה מזה חמודה (כמוהם כאילו דההה!!!) והיה כייף!!! הפסדתם!!! (יו!! ששי לבש חולצה כתומה עם פרחים!! חחח!! משהו ...מממ.. מוזר~!!)

כתמונית

New member
אהה! כן!!

ומרוב התלהבות (וגם קצת עייפות) שכחתי לצין שירדן שעוברת עכשיו "בית" (לא.. לא דירה בית) מוסרת לכולכם שהיא מתגעגעת!!! ושהיה מ-ד-ה-י-ם! (איזה נחמדה אני שזכרתי?! הא?!)

../images/Emo79.gifאני ראיתי את זה בערוץ 24

בקוטנר בכפר, אבל לא שידרו את הכל <כמובן
>, שידרו רק איזה מחרוזת שהם עשו עם טיפקס, משהו חביב שחצי מהמחרוזת זיגו שר...אבל אם אני מתכוונת לחולצה שאת מתכוונת אז איתי באמת נראה כמו ילד בר-מצווה

כתמונית

New member
חחח!!!

זה היה כ"כ יותר יפה בלייב! גיא היה כזה כפרה! וגם איתי נראה פי 1000 יותר ילד בר מצווה! עם חולצה בתוך המכנסיים וחולצה שגדולה עליו בלפחות 3 מידות (מבריקה!! אההה!!) ונעליים מצחיקות! חחח!!

../images/Emo79.gif../images/Emo6.gif

אייל, עשה את מה שהוא צריך לעשות - לנגן ולשתוק. סתם...סתם... הוא ניגם וקצת שר וליווה כזה...

../images/Emo79.gif../images/Emo6.gif

אייל, עשה את מה שהוא צריך לעשות - לנגן ולשתוק. סתם...סתם... הוא ניגם וקצת שר וליווה כזה...

כן אז...

בהחלט ראיתי את זה ב24 ... אז... איתי הביא אותה בזיופים ו...שיחק אותה עם חולצת בר המצווה הגרוזינית (בלי להעליב, כן?) ו... אייל מה? כאילו? הוא ניגן כ"כ יפה ו...למה? למה ? למה? צלםםםםםםם למה לא צילמת אותו אפילו פעם אחת?!!! גיא קרע אותי עם השיר שהוא שר וזיגו בכלל ששר "לפני שניפרד..." הייתה הופעה ממש יפה והשילוב של טיפקס והדורנים ממש קטלני!!! ורוני הזו פשוט חרטטנית!!!!! עאלק היא אומרת שהיא עושה תרגילי חימום קול לפני שהיא עולה לבמה וזה... ואני שואלת...למהה? הרי את כל פעם מופיעה בפלייבק ובשניה האחרונה שהשיר מסתיים מדליקים לה את הנאק כדי שהיא תוכל להגיד "תודה רבה..." יעני מה היא חושבת שלא שמים לב לזה שתנעות השפתיים שלה לא תואמות למה שמתנגן?! בכל מקרה היה ממש יפה ומצחיק וחבל שלא ראיתי שם את איילושק יותר...

efratushke

New member
חחחחחח היה מצחיק!

חיכינו מליונים שלך זמן!!! והכתומה כל הזמן קטרה שכואב לה משהו אחר!!! אז מה היה לנו? קילה אפנדצית אבנים בכליות הלבלב.. חחח חסילון (סרטן קטן במח) ועוד מליון מחלות!!!!!!!!!!! והכל במשלך השעתיים שחיכינו שתתחיל ההופעה!!!! אבל מה? דברנו עם אורי החמוד טילים!!!!!!!!! ו.. מממ... מר מוכר היה חמוד חחח מי היה בניצנים? נכון שיש דוכן עם שני מוכרים בעלי שיער ארוך! כוסונים מליונים?!?!?! בעעעעעעעעעעעע

כתמונית

New member
חחח!! יופי אפרת!!

אני אמשה שמרוב לחכות קיבלתי איזה מליון מחלות??!! ומור כפרה נשמה - אייל שר עם זיגו ואיתי שיר יחד עם טיפקס - אפרת איך קוראים לשיר הזה??!! קיצור זה היה כאילו קול של בחורה (פלצט משובח הייתי אומרת!!) עם קולות והכל משהו יפייפיה! והוא היה חמוד כתמיד! ורקד עם הרקדיות (שהיו בסוף כמה עלוב!!) ונכון איתי נראה כמו ילד בר מצווה?! אוי ואבוי... וד"א מה שהם הראו היה החלק הפחות מדהים של ההופעה (למרות שגיא הרס אותי בזה!!! כפרה עליו נשמה! כפרה על כולם!!!) ויו! אורי (עם שורוק) חחח!! איזה חמוד!!

כתמונית

New member
אין תמונות...

החרימו מצלמות... :( ( תדמיין את איתי בחולצה שגדולה עליו ב-3 מספרים עם נקוקות בצבע כחול כתום ואדום ומבריקה...)

Bassיסט

New member
מה?????????????????

החרימו מצלמות? איך זה יכול להיות אני הייתי פעמיים במשינה שניצנים וצילמתי תמונות סווווווווףףףףףףףףףףף!!!!!!!! מי שרוצה יכול לראות אותם בפורום משינה!!! וזה לא שא ראו לי תמצלמה ראו הוציאו והכל והחזירו לי לתיק ולא עשו כלום

gloom

New member
כיף לכםםםםםם../images/Emo66.gif

אני גם פיספסתי קוטנר בכפר בגלל שהיתי בניצנים... וכמובן למה שיהייה שוידור חוזר
ד"א באיזה צבע הצמיד
של אתמול הייה ורוד עליזליז

למעלה