ההופעה בניצנים !!

ההופעה בניצנים !!

יווו הייתם צריכים להיות שמה היה פשוט קורע!! היינו אני בן עמית ואור ברכבת פשוט הטרפנו לכולם שמה את השכל ! איזה כמה ערסים מאחורינו כמעט פוצצו אותנו... היו שמה חבורה של בלונדיניות ואחת עם שיער שחור.. קיצר אמרו בקרוז כל מי שרוצה לרדת בלה בלה שילך לקרון הצפוני ביותר.. ואז הבלונדיניות התחילו לדבר והזאת עם השחור שאלה איפזה צפון.. אז צחקנו עליה והצכענו לצפון.. אז היא הסתובב לכיוון דרום ושאלה "אבל עכשיו אם אני מסתובבת אז הצפון נמצא שמה לא?!" (והצביעה לדרום) אז אנחנו פשוט נקרענו מצחוק ובן שאל כמה עלה הצבע השחור לשיער.. ואז פגשנו את מרציאנו מכוכב נולד ברכבת.. וראינו אותה כמעט בכל מקום.. אז אנחנו כזה "קבלו!! מרציאנו מכוכב נולד בכבודה ובעצמה כאן!!" זה היה קורע.. וגם פגשנו את מוטי מכפר יונה ואז היתה הופעה מעפנה ביותר של זקני צפת שפשוט כמעט הורדתי לזמר כפה!! "זונה! זונה! זונה! זונה!" מי שהיה מבין.. וההופעה של היהודים כרגיל משעממת.. אבל למי אכפת היה פשוט קורע כל היום!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif אוףףף זונה אחד...

אני גם הייתי אמורה ללכת..אבל נגמרו הפאקינג כרטיסים... חרא! יש לי רק כרטיסים לקולהפופ המאעפן!!! בעעעעעעעע

תמכרי אותו!!

מה תלכי לקולה פופ?! חפשי כרטיס לברי או משו! תמיד אפשר למצוא!! היי אפילו לי היה כרטיס פנוי.. נתתי אותו אבל לידידה שלי..

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif למי אני ימכור?

מי ירצה ללכת לקולהפופ??? זה גרוע!!!!

omni96

New member
יאאאאא

הייתי לוקח ממך בכיף אבל יש לי כבר אחד בואי איתי !

omni96

New member
איזה רעיון אדיר !

נבוא שנינו...אני ושיירה...שתי ביצים

bobby6killer

New member
חייב להוסיף

עמית ואופיר הלכו מוקדם ואני ואור הלכנו ככה שעה אחריהם,ושחזרנו היו איתנו חיילים מבסיס ניצנים,כולם ג'ובניקים צ'יקמוקים כאלה,היה הדבר הכי מצחיק שהיה לי כבר הרבה זמן! היה גדול!!!

BiRd Of PrEy

New member
יאא גם אני הייתי שם../images/Emo9.gif

היהודים דווקא נתנו הופעה טובה! זקני צפת ויוני בלוך הזה דרשו כמה בעיטות טובות.. חח וברכבת לניצנים שיגענו לכמה שנוסעים לשם גם את השכל, וגם שיגענו איש ביטחון אחד.. וברכבת חזרה מניצנים שיגענו כל אחד שעבר לידנו וגם את האישה המוזרה הזאת שמוכרת בייגלה (ב-8 שקל!) אה ודרך אגב, אני חדשה

bobby6killer

New member
שמע איש

1)זה לא יוני בלוך,זה היה טל שגב! 2)זקני צפת היו גדולים,פשוט כל ההומואים האלה חיכו רק ליהודים ולא היה אכפת להם מי יעלה לפני,הוא היה אחד המצחיקים,ונהנתי ממנו הרבה יותר מהיהודים. 3) אין מה לעשות,היהודים הם פרפורמרים מעולים,זה לא מונע ממני לשנוא אותם הפוזה המעפנה שלהם,העובדה שהם שרים כמו התחת והעובדה שכל הבנות החולות עליהם נראות כמו קקה.

BiRd Of PrEy

New member
בולבול

1. כה כבר קלטתי שלשום שזה היה טל שגב.. לא משנה הבסיסטית שלו מוזרה 2. הסולן של זקני צפת היה משעשע,אבל בדוגרי לדעתי הוא ממש לא יודע לשיר.. אבל הגיטריסט שלהם ממש טוב.. ולא רצו להעיף אותם מהבמה בגלל שחיכו להיהודים.. עובדה לא רצו להעיף מהבמה את טל שגב.. 3. אתה טוען שלסולנים של היהודים יש שירה כמו נודים? בוש לך.. אתה רומז שאני נראית כמו קקה? אז אתה פיפי

BiRd Of PrEy

New member
אוו נכון..../images/Emo9.gif

למרות שכבר לא הייתי בפורום נירוונה כבר בערך חצי שנה חח אנשים זוכרים אותי!! ~יפי~ *אמאלה המחשב שלי התחיל להשמיע אבי מסיקה*

zoeilovebam

New member
הרכבת חזרה

היה פשוט קורעעע אני וחברה שלי נרדמנו והרכבת עצרה והאנשים שירדו פשוט דפקו על החלון מהצד השני כל כך חזק ששתינו קמנווהתחלנו לצרוח זה היה קורעע!!

omni96

New member
שלווום ! ../images/Emo13.gif

מה שמך? מאיפה את? בת כמה? introduce yourself !!!

BiRd Of PrEy

New member
יאמ יאמ..

שמי מריה אני מחור מעפן שקוראים לו נתניה
בת 14 introduce yourself זה של faith no more לא?

Sonata Arctica1

New member
חח טוב שלא השקו אותנו ביהודים

מרוב חום! ילדים היתעלפו.. אז הביאו מים והשקו אותנו.. היה מצחיקקק. וכיף.. מידע חסוי לא יסופר:)

מ מ מיתר

New member
נצל"ש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כנסו לפה!! ותראו איזה מעפן!? "ג'קאסס ישראל" אנשים בני 25+ חושבים שזה ג'קאסס.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדוגרי זה ממש ממש מעפן!!.... קודם כל,כל הכבוד להם אבל עדיין זה לא משהו.. חחח אותו זה הצחיק מרוב שזה רוע אבל מגיע להם מחיאת כף!.......

למעלה