ההופעה בניצנים

oh-da

New member
ההופעה בניצנים

אני חייב לומר שההופעה הייתה מעט מאכזבת הביצועים שונו לביצועי-אלבום-גלגלצי קצת הוריד את האש מהשירים היו עליות, לא אומר שלא רק הייתה הרגשה שחסר קצת אש!

מה?!?! איך אפשר להגיד כזה דבר?!

הייתי שם אתמול והיה מטורף לגמרי!!!! כאחת שמגיעה להמון הופעות של התקווה אני יכולה לאמר שהייתה אחת החזקות.לא הרגשתי אף שינוי בביצועים, השירים נשמעו כמו שתמיד. הקטע עם המגבות פשוט מעווווולה, זה היה נראה מדהים! בקיצור, שום גלגל"צי פשוט טירוף!!!!

oh-da

New member
באמת? לא שינו את העיבודים?

היה שינוי מורגש בעיבודים

לדעתי לא...

היה כייף כייף! חברות שלי טוענות שזו ההופעה הכי טובה עד היום!!! אני נוטה להסכים. כמה הופעות היית?

oh-da

New member
לא הרבה אבל מספיק בשביל להרגיש

את השינויים העיקר המגבות

LightbuIb sun

New member
מה מגבות?

הוא עשה שוב את הקטע של לזרוק מגבות לקהל כמו בבוםבמלה?

oh-da

New member
כן

מה שמוזר זה שהם זרקו הרבה מגבות לבנות גם, אבל אנשים נופפו רק בכחולות הדברים הקטנים ששמים אליהם לב

bjben

New member
אני נופפתי במגבת לבנה ../images/Emo46.gif

אבל באמת רוב המגבות שהיו באוויר היו כחולות

LIKUSH 1

New member
על מה אתה מדבר?

אני כבר שנה וחצי הולכת להופעות של התקווה 6 והייתי גם עכשיו בניצנים, אני ממש לא מבינה על מה אתה מדבר שהם שינו את העיבודים. השירים היו בביצוע הרגיל שלהם.

big erney

New member
היה מדהיםםם

היההה פשוט מטורףףף בניצניםםם עומרי היה כזהההה תותחחח עוד לא ראיתי זמר שמשכיב את כולם על הרצפהה ככההה וזה שחילקו מגבות חזקק לאלללללללהההה היה פשוט מטורףףף!

bjben

New member
יש משהו בדברים שלך

אבל לדעתי יחסית למקום (ר"ע בבילון) הייתה הופעה גדולה היה תחושה שהם לא נותנים את כל כולם מספיק אבל לדעתי זה בגלל שלא היה להם נוח לשיר שם

למעלה