ההופעה במעלות...

ההופעה במעלות...

אממ אז ככה היתה הופעה באמת מושלמת! הוא נתן את ההופעה הכי יאפה שראיתי עד היום שלו... אפילו הזקנים שהיו שם קפצו ורקדו! חחח אני וחברה שלי היינו שורה ראשונה בצד של ג'וני.. וכל הזמן ג'וני דפק מבטים וזה.. חח בסוף ההופעה ג'וני חתם לי =] עם הקדשה "לשירן המתוקה!" והיצטלם איתנו! הייה ממש כיף! מי שהיה מקווה שנהנה =] ועכשיו במילה אחת עם ההופעה?! מ ו ש ל מ ת =]

שרון710

New member
הופעה במעלות!

וואיי כל כך נהניתי.. באנו באיזה 6 והכל התחיל רק באיזה שמונה ועברי הופיע בתשע וחצי:\ קיצור... בהתחלה היינו לעמלה כזה כי לא נתנו להתקרב, ואז הצקנו לשוטר קצת (הרבה.חיחי) אז הוא נתן לנו לרדת=] ואז בעברי ירדנו עד למטה והיינו על הגדר והייתה הופעה כל כך מעולההההה ועברי כל הזמן הסתכל עליי וג'וני חייך אליי =))) ואחרי ההופעה הצטלמתי עם גו'ני וג'נגו ועיליי... ועם עברי לא כי הוא ברח ישר אחרי ההופעה!! קיצור היה ממש כיף... ואין לי פלייליסט .. באסה.. אני אכתוב ת'שרים שאני זוכרת שהיו (לא לפי הסדר..) יום טוב האנשים חדשים זה לא אותו דבר זכיתי לאהוב ניסים מרי לנצח בתי קפה בוא על קו המים לאונרדו בחולצת פסים ואולי יותר טוב כלום מכמעט אדוני (היה מעולהההה) הכוס הכחולה

שרון710

New member
גמני הייתיי

הייהה ממש ממש טוב! וגמני הייתי בשורה הראשונה בערך על הגדר בצד של ג'וני!! וואיי כמה הוא חייך אלייי=] איזה מותקק! ובסוף הוא הצטלם איתי וחתם לי "שרון המקסימה" חיחיח איזה כיף:)

כן הייתה הופעה מעולה=]]]

פלייליסט מצוייןן (שכרגיל לקחתי)- יום טוב האנשים החדשים בתי קפה זה לא אותו דבר יותר טוב כלום זכיתי לאהוב ואולי לאונרדו על קו המים ניסים הכוס הכחולה אדוני-רוק!! חולצת פסים מרי לנצח בוא בסוף עברי ישר ברח ונסע
והצטלמתי עם ג'וני, עיליי וג'נגו.. ולשלושתם כבר לא היה מפרט
ובקרוב יהיו לי את כל התמונות ואני מבטיחה להעלות=] לפני עברי היו את משתתפי כוכב נולד.. היה נחמד.. ולפני זה סתם הוי חפירות (שהתחילו שעתיים באיחור:S) וזהו.. היה יום מעולה.. הופעה מעולה! וזהו.. אין יותר מה להוסיף

maymayush

New member
../images/Emo6.gif

כוכב נולד מופיעים בכל מקום... וגם עברי. ההופעות שלהם מתנגשות הרבה בזמן האחרון. רק שאלה אחת יש לי: למה אף אחד אף פעם לא בא לפתח תקווה?! המקום שומם! המופעים היחידים שהיו פה זה ניקולודיאון והשמיניה! עברי בוא לפ"ת!

תתעודדי

המחסן של הצוות שעושה לו סאונד ותאורה בפ"ת ככה שהוא מגיע לשם פעם ב............. אני משאר

maymayush

New member
הלוואי...

הופעה של עברי בפ"ת... אולי יום אחד זה לא יהיה חלום.

היה טוב

הייתי עד ההופעה באוהל אומנים ואז הלכתי קדימה... עזבו לא עבר עליי יום קל עוד מישהו נפטר ונשבר לי מזה כבר... צבי גוטסייט אוהבים אותך שמור עלינו מלמעלה

ט ו ט ם

New member
גם אני הייתי :]

עברי נתן הופעה סוף הדרך... אבל בקוקה קולה היה יותר כיף [היה גם קר במעלות] אבל היה כיף גם במעלות!

smil3y

New member
:)

היה באמת סוף! איך קוראים לשני הנהריינים שהתחרפנו איתי?! הדס=)

FrozeNet

New member
הוא לא ברח

שמעו זה לא קל ש 1000 מעריצים מושכים אותך מכול צד תבינו אותו הוא ממש עדין וחאלס אתם אוהבים את מה שהוא עושה אז חאלס להרוס אותו

למעלה