ההופעה במעבדה

ההופעה במעבדה

הייתי בהופעה של מאיר במעבדה בירושלים ב-12 ביולי. היתה הופעה מעולה!! (למרות שהגיטריסט דפק לי את האוזניים). אבל האולם לא היה מלא!!! היציע המרכזי היה כמעט מלא, ועוד כעשרים איש ישבו על הריצפה, אך היציעים הצדדיים היו סגורים!! האם ככה זה תמיד? נראה לי לא סביר שלהופעה של זמר כזה משובח מגיעים רק 100-150 איש! בנוסף, מישהו יכול להסביר לי מה פשר הכובע המצחיק שמאיר חובש? אודה לתשובותיכם.

נעים מאוד ../images/Emo9.gif

מעולם לא הייתי במעבדה כך שלגבי מספר האנשים אין לי תשובות, אולי מיכלי תדע.. (למרות שזה בלי קשר לא נשמע לי לא הגיוני..) ולגבי המגבעת, זה מה שמאיר בוחר לעלות איתו לבמה במקום כיפה, אולי כדי שלא יהיה ברור ובולט כ"כ.. אין לי מושג
(הכיפה הבוכרית שלו צבעונית משהו..
) בכל אופן, המגבעת קשורה לאורח חייו הנוכחי, והיא נורא יפה, אני לא מוצאת בה שום דבר מצחיק..
אגב, אני אשמח גם לטיפה יותר פרטים על ההופעה עצמה אם אתה זוכר
שבוע נפלא שיהיה ואתה מוזמן להצטרף לשורותינו

ההופעה במעבדה - רשמים (קצת מאוחרים)

ראשית, נעים גם לי להכיר את הפורום הזה. שנית, מתנצל בפני מי שנפגע מהערתי לגבי הכובע של מאיר (במיוחד בפני מאיר עצמו). וכעת להופעה: המעבדה הינה אולם קטן (כ-200 מקומות בערך- אפשר לראות אותו בקישור http://www.maabada.org.il). המקום ממש נחמד, אך יש בו שני דברים שמפריעים לי. אחד, שהוא צמוד לבר המעבדה וריח הסיגריות מגיע גם לתוך האולם, ושתיים, שהכניסות הן בסך הכל שני וילונות ובמשך כל ההופעה נכנסים ויוצאים משם. לא נורא. באולם יש יציע מרכזי ושני יציעים צדדיים, שהיו מכוסים בוילונות (כלומר, לא שמישים) בהופעה של מאיר, וכך יצא שרק היציע המרכזי היה מלא (פחות או יותר) וגם שהבמה היתה מרוחקת יחסית מהיציע המרכזי שבו ישב רוב הקהל (מי שרצה להתקרב ישב על שטיחים שהיו פרוסים על הרצפה). בכל מקרה, כמו שכתבתי, ההופעה של מאיר היתה מעולה. הוא התחיל אותה בשני שירים אקוסטיים שניגן לבד (מה שהזכיר לי איזה נגן נהדר הוא), ואחר כך הצטרפו יתר הנגנים וההופעה צברה תאוצה (עם שירים מעולים כמו "אהבה קצרה", "כמה אהבה", "וביניהם" ועוד). בהמשך הוא ניגן שניים משירי האלבום החדש (עם מלים מהמקורות אם אינני טועה). שיא ההופעה בעיני היו השירים "שירו של שפשף", "גשם" (למרות שלי הפריע שאת הפזמון הוא שר באוקטבה אחת נמוכה יותר מאשר בביצוע הרגיל), ו"שער הרחמים" - שהטריפו את הקהל. היה בהופעה קטע אחד משעשע: אחרי אחד השירים שבהם הגיטריסט קרע לנו את האוזניים (אבל בכשרון רב), מאיר אמר לסאונדמן "הוא לא שומע את עצמו". הקהל נקרע מצחוק כי הוא לא רגיל שמאיר מדבר ובודאי שלא מספר בדיחות. בסוף התברר שבאמת היתה בעיה בסאונד ומאיר בכלל לא התכוון להצחיק. אגב, הקלידן הדתי מגניב לאללה - מישהו מכיר אותו?

בטח, דוד אדה (או עדה, רק אלוהים יודע..) ../images/Emo47.gif

הוא בחור מקסים.. במקור הוא הקלידן של ג'יי וויוז אם שמעת.. וממש הצחקת אותי עכשיו עם הסיקור, תודה

כיף לקרוא, באמת.

אני מסכימה לגבי המקום. הייתי שם פעם אחת ובאמת יש שם כמה דברים לא משהו. עשית לי חשק ללכת להופעה (לא שככה לא היה חשק) כיף לך

TEENAGER1

New member
גם בהופעה הקודמת שלו שם לא היה מלא...

גם לי זה לא נראה סביר שלהופעה של זמר כזה משובח מגיעים רק 100-150 איש, אבל מה לעשות שהעולם לא מורכב רק מאנשים כמונו

שיופיע עוד פעם במעבדה

כשאני גם אהיה בירושלים..... ואז אני גם אהיה שם..... כל כמה זמן הוא מגיע לירושלים בערך? בלי להתחשב בחוצות היוצר וכאלו

למעלה