ההופעה בלבונטין 7

gilishai

New member
ההופעה בלבונטין 7

החלטתי ללכת , מה יכול להיות עוד אחר צהריים בתל אביב. נוכחתי לדעת שיש מלחין מדהים שכותב מוסיקה ברמה גבוהה מאוד ומשלב את יצירתו עם כתיבת של דליה רביקוביץ בצורה מופלאה. גלי חי , אלון, רועי ,אביב ברק היו שם לצידו ונגנו איתו. יהודית עלתה לאחר כמה שירים וביצעה כ - 3 שירים חדשים שהולחנו ע"י אבי בללי , השילוב היה מנצח!!!! היא נשארה על הבמה וביצעה איתו הדרן נוסף. הצלחתי לצלם ממש מעט כי אזלה לה הבטריה ואנסה לשים וידאו קצר על מנת שתוכלו לטעום מהיצירה

gilishai

New member
הינה הלינק לקטע משיר חדש

למי שרוצה הינה קטע משיר חדש שהיא שרה יחד עם אבי בללי

ofra6

New member
ההופעה

טוב.... אז את אבי בללי אני מכירה עוד מנקמת הטרקטור, אני חייבת לציין שהוא רק השביח עם השנים. ההלחנות היו ברמה, השירה הייתה מעולה, נגנים טובים (נגנית ויולה מאוד מצוינת).... את השירים של דליה רביקוביץ אני תניד אהבתי. יש ליהודית מספר שירים לא מבוטל שלה שהיא הלחינה (ביניהם, תמונה)... אבי בללי, בחר לעשות בשירים היותר מוזרים ולא פתורים של רביקוביץ, צריך הרבה אומץ כדי להתעסק עם טקסטים כאלה... ויהודית!! לא איכזבה אפילו לרגע. כל ההופעה היא הייתה ממש מאחורי ב"מאחורי הקלעים" של לבונטין (חדר פיצי עם חלון), כל הזמן הגנבתי מבטים אחרוה לראות איך היא מגיבה.... בשלושה שירים האחרונים היא עלתה, שירים טובים מאוד בעיניי, לפחות שניים מהם. ניסים קלדרון (שאחראי על כל אירועי "שירה+"), הקריא את "תמונה". בהדרן מישהי צעקה לה "תעשו את תמונה" ואבי בללי שאל את יהודית והיא אמרה "לא לא ממש לא" היא אמרה לו את זה בשקט אבל אני עמדי מממש קרוב. היא פשוט הכי צנועה בעולם ולא רצתה לקחת לו את המקום. היא ממש פירגנה כל הערב. לסיכום, היה אחר צהריים ממש ברמה. את האלבום יוציאו עוד כמה חודשים ואני ממש מליצה. אני חושבת שהתמונות לא יצאו משהו בכלל, אם יהיה משהו טוב, אעלה.....

למעלה