ההופעה בכפר סבא!

meitar 8

New member
ההופעה בכפר סבא!

וואוו.. זה מה שיש לי להגיד, פשוט הייתה הופעה מדהימה! היא כ"כ יפה. לא משנה בכלל אם אתם אוהבים את השירים או לא. פשוט חוויה מדהימה!!! אז ככה, קודם כל חצי מההופעה זה סטנדאפ.. הוא פשוט קרע אותי מצחוק אני ואביבוש (המושלמת!!!!!) פשוט נשפכנו שם! הייתה ילדה שישבה מאוחרינו מעצבנתתת כמעט העפנו לה כאפה.. חחחח כל שיר קצבי שהיה אפשר לרקוד אביב משכה אותי למטה, באיזשהו שיר הראלי קלט אותי והסתכל עליי כמה שניות וחייך אליי.. חחחחחח אני ואביב התחרפנו שם, התחלנו לקפוץ ולשיר.. חחח היה כ"כ כייף. אחרי זה נכנסנו מאחורי הקלעים וכמעט התחלתי לבכות שם. כ"כ ריחמתי עליו.. זה פשוט היה מזעזע. איזה 20 בנות קופצות עליו לא נותנות לו לנשום כמעט אני בעצמי הלכתי להעיף אותם. בקיצור חיכינו עד שנישאר בערך בין האחרונים ואז הוא ראה אותי וישר העיניים שלו נפחו והוא היה שמח לפגוש אותי וישר הוא עושה לי "הורידו לך ת'קוביות?!?!" ואני כזה "כן, ווואי איזה חמוד ששמת לב, אפילו ההורים שלי לא שמו לב" ואז הוא אמר "שאני לא ישים לב?!" חחחחחח חמוד! ואז הצטלמנו והוא אמר לי למסור ד"ש למשפחה ואמר לי שהוא אוהב אותי.. באוזן.. שלא ישמעו. חחחח איזה מתוק הבנאדם הזה. אני פשוט מאוהבת בו =]] סליחה על החפירות **אביבוש** תודה רבה על הלילה הכי מושלם שהיה לי בחיים!! כ"כ נהנתי איתך!!!!! מתה עלייייךךך חכי אני עוד יעשה לך ילדים!!! חחחחחחחח כפרעלייךךךך אוהבתותך!

חזרתי היום מההופעה ביפו..היה מדהים!

אבל איך נכנסת בדיוק למאחורי הקלעים? כי ישבו לידינו בנות שגם אמרו שאח"כ הן הולכות לראות אותו ולא הבנו איך בדיוק

i love skat

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כלל הציפורים..

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo55.gifשמחה שנהנתן....

ו..אולי תספרו קצת ת'קטעים המצחיקים? חחחח אני כלכך רוצה לדעת על מה הוא מדבר.. [חוץ מלשרוף ת'שערות וכאלה
]

למעלה