ההופעה בי-ם

המפוששת

New member
ההופעה בי-ם

שמעתי שיש הופעה בי-ם בסוף מרץ, אז אני אהיה בסוף חודש תשיעי ולא בא לי לוותר על ההופעה כי הייתי בהופעה הקודמת בירושלים ולא הפסקתי לחייך. הופעה מדהימה. אני מפחדת ללדת לפני כן, או סמוך למועד ההופעה... אבל... אני כ"כ רוצה ללכת גם הפעם....

iCp

New member
תלדי בזמן ההופעה

ככה הילד יוכל לבוא לכל ההופעות חינם.

המפוששת

New member
כן,

ואז יהיו לי תמונות עם עמיר והתינוק, תהייה כתבה בעיתון שאישה ילדה בהופעה חיה וכו'......

טל טל 20

New member
מה יהיה???../images/Emo12.gif

תבואי או לא???איזה סיכון יאללהההההה... מה דעתכם ? נקנה לה כרטיס מתנה ללידה או שזה סיכון גדול מידיי? לפני שנפתחת מכירת הכרטיסים חייבים לחשוב היטב... תעזרו לה מה להחליט,היא בדילמה קשה!!! היא אפילו עוברת את התאריך המשוער עד ההופעה!!! מה דעתכם?

קודם כל שיהיה בשעה טובה.....

כרטיס תקני מה שלא יהיה...כי אח"כ לא יהיה.......למי למכור אם ותצטרכי לא תהיה בעיה.... ו..אומרים שתינוקות בבטן שומעים מה שמדברים איתם....תסבירי לו(לתינוק) שיש עוד הופעה....אני בטוח שגם הוא ישמע לשמוע עוד אחת...ואז הוא יחכה עוד קצת בסבלנות..... זה בכל אופן מה שאני הייתי עושה במקומו.......

saras11

New member
אני אמנם לא בהיריון אבל דודתי ..

ילדה לפני כשבוע . כשהתינוק עוד היה בבטן הבנתי שיש סיכוי שהוא יוולד לפני ההופעה ב18.01 ואז הברית תצא ביום ההופעה ! לכן כשהייתי אצלם דיברתי לבטן והסברתי לתינוקי המתוקי שהוא יכול להיוולד עד ה09.01 או אחרי ה10.1 אבל לא ב10 כי שרית רוצה ללכת להופעה של עמיר וחבל אם אפסיד את הברית שלו . מאחר והתינוק כבר שמע לפני כן שאני הולכת לפנק אותו כשייוולד בגדול הוא נולד יום אחרי השיחה הקטנה שלנו והברית הייתה במוצ"ש האחרון !!!!!
אז כן דברי לבטן יקירתי .. ושיהיה במזל

גרציה פ

New member
מזל טוב לכם שרית...אני היתי אומרת..

בעניין הזה משהו אחד... הכל בידיי שמיים, והכל לטובה ובשעה טובה, מתי שזה רק יקרה שתהייה לך לידה קלה ובריאות לך ולנולד הרך.

המפוששת

New member
../images/Emo51.gif

רבה. אני מציעה לך טל טל להתחיל לערוך שיחות עם פרי הבן כדי למנוע אי נעימות או התלבטות לאן להגיע לברית\להופעה. הרבה תפילות.

טל טל 20

New member
זה המקום אחות שלי להודות לך../images/Emo140.gif

זה המקום להודות לאחותי היקרה שכל השנים ניסתה להשמיע ולשכנע אותי להקשיב לשירים של עמיר ודחיתי אותה על הסף באמת מגיעה לה כל הכבוד ו...אין לי מילים כיצד אפשר עוד להודות על שגילתה לי מוזיקה כ"כ טובה. להזכירך,זה התחיל שקנית את "שלכת" ודחיתי אותך...פשוט לא יאמן! מורידה בפנייך את הכובע

למעלה