ההופעה בירושלים

ההופעה בירושלים

היום היתה הופעה בירושלים של נינט.. היה מהממםםם! הכנתי לה שלט, כתבתי "אין לי נינה אחרת"
אני וחברה שלי (מעריצה שלה גם, קוראים לה זוהר) הכנו את השלט.. למרות שממש השקענו הוא יצא די מכוער חחחחחחח אבל היא הסתכלה עליו, עלי, צחקה ואמרה "תודההה רבהה" במקרופון!! היההה ממש מהממםםם בבלדות, וכשהיה חושך - הדלקנו זיקוקים, אבל היא בקושי ראתה אותם, אולי ממש טיפה בזווית העין אבל לא הסתכלה הסתכלה.. לפחות לא כמו על השלט שכל כמה דקות היא הסתכלה עליו.. בכל אופן היה ממששש כיףףףףף.. והיא היתה מהמממממתתתתת
איןן היא כלכך נהיתה גפרור
וזהוו חחח

Miss Taubenfeld

New member
חזרתי מההופעה שלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וואי היה פשוט מ=ד=ה=י=ם
אני עדיין כולי בהתרגשות!! היה כל כך כיף
נינה הזאת פשוט מקסימה!!!!!!! לפני שהיא באה כולם ישבו על הדשא ואיך שהיא נכנסה פתאום אתם קולטים גל של אנשים מתרוממים ורצים לבמה... חחח זה היה כזה יפה.... איך נינט צחקה מזה... ובאמצע ההופעה אחת מהקהל זרקה לה חולצה שהיא כתבה עליה כל מיני דברים ונינט כזה "את יודעת מה? אני ילבש אותה"!! חחח ודווקא היא התלבשה נורא יפה לפני זה.. ורזתה עוד... ונראה מהממת כרגיל... וכזאת מקסימה שכבר אי לא יכולה לתאר!! צילמתי כמה תמונות ושאני יפתח אותם אני יבקש מחברה לסרוק ואני יעלה לפורום
מי עוד היה שם..

אני

היה מדהים! היא הייתה כזאת חמודה ושרה שירים מדהימים! אהבתי מאוד את הקטע עם החולצה היה כתוב עליה משהו כמו "נינט תדעי שבגללך הלך לי הקול בניצנים"

Miss Taubenfeld

New member
על החולצה היה כתוב ../images/Emo26.gif

"נינה הגמר גמר לי את הקול" ואז למטה "אין לי נינה אחרת" ואח"כ "אוהבת חן בלאן" בשרוול היא רשמה את הטלפון שלה.. ומאחורה לא ראיתי..
מעניין מי המאושרת שזכתה שנינט תלבש תחולצה שלה.. היא עדיין לבשה את החולצה גם באוטו אחרי ההופעה -ראיתי...

Miss Taubenfeld

New member
חחחח תגידי זאת את ששאלה אותה אם היא

ראתה את השלט בגמר ואז היא אמרה ש"האמת שלא ראיתי כלום כי כל הזמן עצמתי עיניים..."

Miss Taubenfeld

New member
אההה וואי איך השלט יפה!!!!!!

איפה הכנתם אותו? ובאמת רוב ההופעה בגמר היא עצמה עיניים... אבל הנה עכשו היא יודעת על זה...
יוווו אתם קולטים ראינו אותה לפני כמה שעות..? כל פעם אני מתרגשת מחדש... איזה כיף היה לי

אז זה מה שהיא אמרה...

שמעתי שהיא אמרה משהו עם "עצמתי עיניים" ולא הבנתי על מה, ולא שמעתי את כל המשפט. P: זו לא היא. חחחח

מהההה???

היא אמרה תודה במיקרופון?! חשבתי היא אמרה לא עם המיקרופון וראית תנועות שפתיים! איך לא שמעתי?! =O אבל זה לא הוגן היא לא ראתה אותי ='( כן אני אשאר תקועה עם זה הרבה זמן =[

כעע ממש בתחילת ההופעה, זוער תנחתי!

והיא כן ראתה אותךךך אוףף אבלל הקורלל הזו או איך שלא קוראים לה היית צריכה לעמוד לפניה :\\

לא הייתי מחוברת בכלל ='(

לא שמתי לב שהיא אמרה תודה
אם היא לא ראתה אותי זה כי אני נהיית שקופה מול נינט, לא כי קורל הסתירה אותי. קורל קטנה. -___-" אבלאבל אני אוסיף את זה למכתב ואתן לה ב18 כמו שאמרת! נקווה שהיא תקרא. *סניף*

Miss Taubenfeld

New member
חחחח נו ברור שהיא אמרה לך תודה!!

טוב לא נורא אל תתבאסי מזה.. תהיי שמחה!! היא זוכרת אותך ודיברה איתך! איזה יום כיף היה היום!! חוויה

אע?

היא לא יודעת מי אני, היא בחיים לא ראתה אותי! =O הלוואי הייתי מדברת איתה! נראלי בילבלת אותי עם מישהי אחרת... וכן, היה לי כ"כ כיף שבכיתי כמו לא יודעת מה לפני בערך שעתיים. פעמיים בכיתי
אוף. בעע אני אשכח מזה. ><

איזה שלט? תראי..

אני עמדתי בצד של הבמה, ממש בצד, לא מול הבמה יותר לצד, והיה לי ולטל שלט בצבע תכלת שהיה כתוב עליו "אין לי נינה אחרת" ונינט ראתה את טל מחזיקה אותו ואמרה לה תודה (ולי לא *סניף סניף*). ל'דעת על איזה שלט אחר את מדברת... אולי על זה שבילבי16 (לא מכירה, סורי לא יודעת תשם) שמה תמונה שלו, מהגמר?

Miss Taubenfeld

New member
אההההה....

כן אני דיברתי על השלט מהגמר -זה ששאלו אותה אם היא ראתה אותו והיא אמרה עיניים היו לי עצומות.. מה שהיא אמרה על השלט שלך כנראה לא שמתי לב.. אני הייתי באמצע
תגידי, צילמת אולי תמונות מההופעה..? או את השלט שלך..?

בילבי16

New member
היא דיברה על השלט מהגמר

מה ששמתי לו קישור. שאלתי אותה אם היא ראתה אותו.

למעלה