ההופעה בירושלים

Crebh

New member
ההופעה בירושלים

יצאתי עכשיו מההופעה של אביתר מירושלים והיה מעולה מרגש מתמיד למזלי הוא עשה גם מהדיסקים הקודמים שאני נורא אוהב שיהיה לכולם שבוע טוב!

MikeY fReAk

New member
היה טוב, כ"כ!!../images/Emo79.gif

מזמן לא חייכתי ככה:) העיכוב הזה הוציא אותי מדעתי, חשבתי שאתפגר:X

Mak16

New member
הייתה הופעה גדולההה

אני חושב שבשירים שהוא היה לבד על הפסנתר היה הרבה יותר טוב, אבל גם כשהיה גיטרות היה טוב. מה שהחשמלית עשתה בסוף של יש לי סיכוי היה מאוד מאוד יפה. סך הכול הופעה טובה מאוד, בהתחלה קצת פחות עם הביצוע הבינוני ל"חלון", ו"בשבילך" שאני לא סובל, אבל נהיה יותר נעים משיר לשיר. כרגיל ביקשו תיאטרון רוסי, והוא לא הסכים, הוא סיפר כמה סיפורים נחמדים והיה בהחלט שווה לבוא. היה נורא בא לי מתי נתנשק, מעניין אם איך זה היה נשמע איזה 15 שנה אחרי שהוא כתב את זה.

איפה אתה חי?!?! היה אדיר!!!!

הייתי כבר בשלוש הופעות שלו וזאת היתה ההופעה הכי מעולה! פשוט יצאתי משם מרוצה... אני מסופק מבחינת הופעות לחצי שנה הקרובה...

למה מתוחם?

העיקר לדבר נכון

Mak16

New member
שמע

לדעתי בהחלט הדיסק החדש הרבה פחות טוב מהקודמים. ובאמת אם ההופעה הייתה מתרכזת בדיסקים הראשונים היה עדיף, אבל גם ככה זה נחמד מאוד. הדיסקים הראשונים והשניים ,פשוט הרבה יותר מעניינים וחזקים.

FataLico

New member
בשתי מילים - "שיר טיול"

בביצוע מעולה שהותיר אותי פעור פה... לא משנה המקום והזמן - לשמוע את השיר ניתק אותי לחמש דקות מהמציאות. בקשר להופעה - האמת שממש נהניתי. אכן היו שניים שלושה שירים שטיפה שיעממו אבל בסה"כ היה מעולה, ביצועים טובים עם אפקטים מגניבים (יש לי סיכוי!!). שווה ואם היו מבקשים יותר עדיין הייתי יוצא מרוצה. זבוב עף קדימה...

למעלה