ההופעה בחיפה.

הופעה במרתף :)

פלייליסט פשוט מעולה, שילה נשמעה מעולה, אביגייל בסוף תתחתן איתי
ויאללה, מתי ההופעה הבאה?
.

ואוו אביגייל פשוט מעולה!

ניגשתי לדבר איתה אחרי ההופעה והיא אמרה שעוד חודש בערך יצא סינגל נוסף ושבאוקטובר (אם אני לא טועה) יצא הדיסק. אני כל כך לא יכולה לחכות!!!!!! היא הקסימה אותי!

:)

לגביי הסינגל - טוב לשמוע :) לגביי האלבום - אביגיל אמרה שהאלבום יוצא בנומבר ובנומבר היא גם אמרה שהיא תתחיל להופיע הופעות משלה :) יש למה לחכות!!

Z A M i

New member
היה משובח..../images/Emo13.gif

הייתי קצת(הרבה) עייפה,אבל עדיין הצלחתי להנות ממה שהלך על הבמה
טוצ'קה זה על הפנים..

izzys

New member
../images/Emo41.gifפלייליסט../images/Emo41.gif

1. מקולל 2. לונדון 3. פרח קיר 4. אסור זה אסור 5. רק לנו 6. גשם 7. אל המחט 8. לעורך התוכניות 9. שימו לב 10. ואולי 11. אהבה אסורה 12. אלוהים 13. העיר הגדולה 14. לילה 15. טוב תשלח אליי את המטומטמת 16. איזה זהב 17. יום אחד גם את תמותי 18. אדם חופשי 19. כורש 11 20. טוצ'קה

shiki shik

New member
ווווווואייייי היה טוב!!!!!

אני כול כך אוהבת אותה!! היא כזאת מצחיקה עם הסיפורים שלה XD וביום אחד גם את תמותי היא מה זה הצחיקה XD קיצר, היה אדיר, שילה מדהימה גם אביגיל רוז חמודה ו... ניב שחיפש את הגר, אם אתה קורא את זה- תזדהה!

D i s e n

New member
היה מדהים

אני קורא סמוי פה פגשתי חלק קטן ממכם בהופעה והיה ממש טוב ההופעה הראשונה של שילה שהצלחתי להגיעה עלייה התחלה טובה=] ניב

אני לא מאמינה שדווקא להופעה הזאת,

החלטתי לא לבוא. מקולל ואל המחט בהופעה אחת. הפיספוס אוכל אותי! ואני לא מבינה איך אף אחד להזכיר פה שזאת היתה הופעה לפני אחרונה בסבב הופעות הזה..

למעלה