ההופעה בחיפה.

ההופעה בחיפה.

"טוצ'קה", "לילה", "רק לנו" ו"גשם" השאירו אותי בהלם. אבל ממש. וזה שירים שלא שמעתי מזמן, ופשוט... נשארתי... בהלם. ו"פרח קיר" הזה כל כך טוב. ו"לעורך התוכנית" ו"שימו לב".. אח.. המרמור
. ואביגיל רוז הזאת, מסתבר, באמת ממש טובה. ממש נהניתי לשמוע אותה, וכמו שכבר אמרתי, הביצוע שלה ל"לילה"... וואו. ושילה, כהרגלה, מדהימה, עם סיפורים על דתיים סוטים, ו"קדימה, חברה, בואו נהרוג אותו!"
. אז, עד הפעם הבאה.

היה כיף איתך, אורעד../images/Emo24.gif

ההופעה באמת הייתה טובה. צריכים להסביר לשילה שאסור לשיר יותר את 'רק לנו' בהופעות... אהבתי את 'לונדון'
את 'אל המחט'
את 'מקולל', 'טוב תשלח אליי את המטומטמת', כמובן כמובן שאת 'לעורך התכנית' ואת 'שימו לב'. 'העיר הגדולה' בביצוע של שילה ואביגייל יחד, תמיד יוצא טוב. ו'לילה' - קדימה, ששילה תשיר אותו כבר
קיצר, היה כיף. למה לחפור?

frankie83

New member
לגבי "רק לנו"

בתור מי שעדיין לא היה בהופעה ורוצה מאוד - למה להגיד לה לא לשיר את זה יותר? (... בבקשה? ...) :)

izzys

New member
../images/Emo99.gif.

הייתה הופעה מדהימה, באמת.
נראה לי שאין טעם להרחיב מעבר. אורעד, היה נחמד לראותך
. ( הקלטתי את ההופעה, והאיכות סבירה. רק יש בעיה בפורמט של ההקלטה (ACT) שנגני מוזיקה במחשב לא קוראים. אז בגלל זה אי אפשר לערוך/לשמוע את הקובץ במחשב. אם מישהו מבין קצת בנושא ומכיר תוכנה שממירה את הפורמט, מוזמן לשלוח מסר
. ) פלייליסט כשיהיה לי זמן להקשיב מהתחלה עד הסוף להקלטה.

frankie83

New member
לגבי ACT אולי זה יעזור (לא בטוח)

עשיתי קצת מחקר בגוגל ונראה שבאמת בחרת במשהו מאתגר, חצי מהאנשים באינטרנט לא יודעים איך מעבירים בין ACT ל WAV או MP3. (ולא מדברים על זה משנת 2004 כמעט אז אולי זה נושא טאבו). הבעיה היא שזה איזה פורמט עתיק של חברות סיניות שמי יודע איפה הן עכשיו. אבל יכול להיות שאחד מהלינקים המצורפים יעזור לך. מצאתי שתי גרסאות של תוכנה ישנה וגם תוכנה יותר חדשה, בשם האסיאתי המפחיד Konvertor - שאמורה להמיר בין הכל להכל. אם את ממש ממש ממש לא רוצה להתעסק בזה ואין לך בעיה, את מוזמנת לנסות לשלוח לי את קבצי ה - ACT ואני אשבור את הראש קצת. (לא מזוכיסט, פשוט עובד בתחום המחשבים).

S h A b i T

New member
אז אולי תוכל לעזור לי גם ../images/Emo13.gif

(בלי קשר לשילה.. אני פשוט קצת אבודה..
) אין לי מושג מה עשיתי במדיה פלייר, הוא מעתיק לי את הקבצים מהדיסקים כקובץ wma. ואז האייפוד לא יכול לקרוא את הקבצים, שזאת בעצם הסיבה שבגללה העתקתי את האלבומים למחשב. אני פשוט לא מצליחה להחליף את זה חזרה לmp3. וגם תהיתי לעצמי אם כשאני כן אצליח לשנות את זה, אני אוכל להמיר את כל הקבצים שכבר העתקתי, או שמישו ממש רוצה להתיש אותי ואני אצטרך להעתיק את הכל מחדש. אשמח אם תוכל לעזור

frankie83

New member
תמיכה טכנית שלום ../images/Emo110.gif

תנסי במדיה פלייר - ללכת לכלים / tools -> אפשרויות / options יש שם כרטיסייה שנקראת Rip Music. אפשר לבחור שם את הפורמט (mp3 במקום windows media audio-wma) ולסמן את הקופסא Rip CD when inserted אם בא לך שפעם הבאה שתכניסי דיסק הוא יימיר אותו. מקווה שזה באמת יעזור. ( ושאני לא מלכלך את הפורום בתמיכה טכנית
)

S h A b i T

New member
נראה לי שיש לנו גירסאות שונות של מדיה פלייר..

אני מהלא מעודכנים (קשה לי עם שינויים...
).. הצלחתי להגיע למה שכתבת אבל כתוב לי רק windows media audio בכל מיני וראיציות. משו לא ברור. לא נורא, תודה בכל אופן על הרצון הטוב. :)

ואוו הייתה הופעה מעולה!

נהנתי מ א ד ! באמת, כל מילה שאני אוסיף תוריד מהערך של זה. ואורעד ראיתי אותך והרגשתי מאוד מטופשת לבוא ולהגיד לך מי אני, אז כבר לא באתי לדבר איתך.
אבל סביר להניח שראית אותי. יש למישהו לשלוח לי את פרח קיר ולעורך התוכנית?

../images/Emo6.gif אורעד../images/Emo70.gif

"אני לא יודעת, זאת נועה של הים לדעתך?!" אוף נועה, חבל שלא התראינו :p ממש התלבטנו אם את מישהי מסויימת. שימי רגע תמונה שלך, עכשיו זה ממש מעניין אותי...

חחח ../images/Emo3.gif

לבשתי גופיה חומה והייתי ממש מאוחרי אורעד.. ישבנו ליד שולחן. יהיה ממש מצחיק אם אני זו שחשבתן.

למעלה