ההופעה בזאפה

ההופעה בזאפה

חברה ערב טוב היום רכשתי זוג כרטיסים להופעה אני מקווה שנוכל להכיר אחד את השני יותר טוב אני מכירה כמעט את כולם מהתמונות.אני מקווה שאוכל גם כן לקבל צעיף אין דבר שישמח אותי יותר.את חלקכם ראיתי ברידינג וגם בבאר שבע בפסח.אז יאללה חפלה בטוח אני ממש מיתרגשת לילה טוב

karoleking

New member
אז עד עכשיו יש לי ככה

גל, אסנת, דימונאית, אנחנו, מי עוד? ריקי? את באה לזאפה? כינרת? קנית בסוף? עוד משהו קנה ורוצה להצטרף לשולחן של הפורום? אני רוצה לסגור את זה. אוריין? איפה נעלמת?
חברים... זוהי קריאתי האחרונה לזאפה קדימה להתעורר.

קרול, טעות עושים פעם אחת לא פעמיים

זה שוויתרתי על ההופעה שבוע שעבר לטובת בר מצווה זה לא אומר שאני יעשה זאת שוב . בטח שרכשתי כרטיסים לזאפה . לא כנרת , לא אילת ולא שום דבר . רק שלומי תשמרי לי שני מקומות .מתגעגעת לכולכם . גם אוסנת תהייה ואולי חיון יפתיע אותנו ???

osnat51

New member
../images/Emo23.gifקרול . . .

לא ביקרתי פה כמה ימים, ואני שמחה לראות איך משפחת הפורום גדלה. אני מבקשת צעיף. מגנטים חילקתי המון, אבל צעיף לא קיבלתי בעצמי. ביום רביעי אני נוסעת לראות את שלומי בירושלים ואין מצב שאהיה ללא צעיף הפורום. יש מצב להיפגש כדי לקבל אחד? מה את אומרת?

karoleking

New member
אפשר להפגש בהחלט...

תאספי אותי ונסע יחד לירושלים
מה דעתך?

osnat51

New member
הצחקת אותי . . . קרוללללל

איך אני אקח אותך? אין כרטיסים. או שניסע ושלומי יראה אותך ותיכנסי הרי עלייך הוא לא מוותר.

karoleking

New member
../images/Emo6.gif הוא יכניס את המצלמה

וישאיר אותי בחוץ
סתם סתם... אני צוחקת. אם את רוצה תבואי אליי, אביא לך את הצעיף שלי. אין לי מיותרים.

orianush

New member
הנה אני...

כמה זמן לא הגבתי פה... אני שמחה שנהנתם בהופעה, והתמונות מדהימות קרול! ואהבתי את הצעיפים.. רעיון ממש יפה, כל הכבוד לכם!!!
תהנו גם בזאפה, תעשו שם הרבה שמח.. כמה רציתי שתהיה הופעה קטנה כזאת ועד שיש אני לא אהיה בה

נועה11121

New member
צעיף ביקשת,צעיף תקבלי!

חברה אני מזכירה לכל מי שיש,להביא אותם! אמנם האפקט של ההפתעה וההתרגשות כבר עבר,אבל אין מה לעשות.למרות שבסוף אני מנפנפת לבד...

osnat51

New member
עכשיו הבנתי.

איך אני אמורה לדעת שזו נועה? מבחינתי היא מעריצה שאני רואה בכל הופעה. בקיסריה היא החליפה שתי חולצות. לא ידעתי ששמה נועה והיא מהפורום. עכשיו אני יודעת. עוד התקדמות לאנושות.

למעלה