יא היא מדהימההההההההה
ש שירניייי New member 13/6/07 #63 אורטלייי תודה רבהה תמונות מדהימות ../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif שריתייי את הכי יפההה
R rachel love sarit New member 13/6/07 #64 אורטל תודה../images/Emo140.gif כל תמונה מדהימה איזה תמונות יפות שריתי אני אוהבת אותך ותמיד אוהב את המלכה שלי הקמע שלי ונירא לי שזה לעולם לא יגמר כי את ורק את גורמת לי אושר יש לך חייוך כובש לבבות ואת הזמרת הכי הכי
אורטל תודה../images/Emo140.gif כל תמונה מדהימה איזה תמונות יפות שריתי אני אוהבת אותך ותמיד אוהב את המלכה שלי הקמע שלי ונירא לי שזה לעולם לא יגמר כי את ורק את גורמת לי אושר יש לך חייוך כובש לבבות ואת הזמרת הכי הכי
ב בתאל זכריה היחידה New member 14/6/07 #70 אורטלי נשמה תודהה../images/Emo24.gif וואייי שריתי כ"כ מדהימההה ולא רק בחיצוניות... גם באישיות, פשוט שלמות שרית חדד sarit hadad וואיי היה ממש ממש כיף בזאפה אני ממש נהנתי עם כולם... שריתי תודה לך שבזכותך החיים שלי הרבה יותר יפים...
אורטלי נשמה תודהה../images/Emo24.gif וואייי שריתי כ"כ מדהימההה ולא רק בחיצוניות... גם באישיות, פשוט שלמות שרית חדד sarit hadad וואיי היה ממש ממש כיף בזאפה אני ממש נהנתי עם כולם... שריתי תודה לך שבזכותך החיים שלי הרבה יותר יפים...