ההופעה בווליום

prongs3

New member
ההופעה בווליום

מישהו היה בהופעה של העוגיות שם? למרות שזה היה 10 דקות מהבית שלי, לא הלכתי כי עבדתי וכבר לא היה לי כוח, אבל חבר שלי, שמעולם לא שמע אותם קודם, היה ואמר שהם היו ממש ממש מגניבים ושאני אביא לו את הדיסק שלהם
. בנוסף, כששאלתי אותו אם אור היה, כי לפני איזה שבועיים היתה אמורה להיות ההופעה האחרונה שלו, הוא אמר לי שכן ושהיא אמרה שזאת ההופעה האחרונה שלו; וכששאלתי אותו אם דפנה הייתה שיכורה אז הוא אמר שכן ושהיא היתה מחוקה לגמרי
והנה עדכון (אני בדיוק מדבר איתו במסנג'ר): שאלתי אותו איזה שירים היו שהוא זוכר. מה שהוא אמר זה: "היה חבר ערבי, היה איזה שיר על התחת שלה, ועוד כל מיני". ואני תוהה: איזה שיר יש על התחת של דפנה?

נעמקה19

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מה לעזאזל?!

אני הייתי ../images/Emo13.gif

כשהם עלו לארגן את הבמה, ראיתי את אור ונורא התפלאתי. ובאמת דפנה אמרה שזו ההופעה האחרונה שלו איתם, אז אני שמחה שהייתי. אני לא באמת זוכרת את הפלייליסט, אבל היה את דפנה פיק, סימפטי, לנו לנו, אנרגיה פוטנציאלית, חבר ערבי, מיליון, איך, תאמיני, קובי, השיר הזה שלרוב היא עושה בהתחלה שהיא עם הגב לקהל וכאילו מנצחת, ועוד שיר די חדש שלא הכרתי. סביר להניח ששכחתי משהו. אה, וזה ממש לא הסדר שהיה. חברה שלי גם הייתה: "עכשיו אני מבינה למה את אוהבת אותם!" "הם טובים, נכון?" "לא, הסגנון הזה פשוט ממש מתאים לך." (בסוף ההופעה היא אמרה שהיא נהנתה.) וכשדפנה אמרה שיר סיום ורצתה שהקהל ינחש מהו, אני היחידה שעניתי
, ואמרתי אנרגיה פוטנציאלית, כי ממש רציתי, אבל היה לנו לנו. ואז היה את אנרגיה פוטנציאלית
. ויחסית לבמת לייבל (הבמה הקטנה) היו ממש הרבה אנשים והם אפילו שיתפו פעולה. אני נהניתי.

limors2

Well-known member
תתחדש!

או שאולי הם אלה שצריכים להתחדש? ברוך הבא, בכל מקרה!

ל שכזו

New member
תהייה

אי פעם הם עשו שירים אחרים מ"לנו לנו" ו"אנרגייה פוטנציאלית" בהדרן?
[זכורה לי הופעה שבה דפנה סיימה את "תאמיני" והלכה אחרי ה"ביי", אבל אני די בטוחה שהיא חזרה אחרכך
]

limors2

Well-known member
שיר התחת? לא מכיר אותו?

"אני ילדה עם עכוז פוטנציאלי, מענטז ומקפץ באופן לא פרובנציאלי!"

kaka88

New member
כולם נהנו בהופעה

ואחת הסיבות היא שדפנה הייתה עם גופייה לבנה ובלי חזייה. ככה צריך. אחח דפנה, אני אוהבת אותך!

e r a n666

New member
חדש....

הייתי בפעם הראשונה בהופעה שלהם בווליום וריציתי להגיד לכם שאני מאוהב בלהקה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם כאלה טובים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה פשוט לט יאמן התאבתי!! פשוט אהבה מהצליל הראשון! יש להם את זה!!! כרגע מתנגן השיר דפנה פיק.... שיר חזק (סלחו לי על ה-! ! לא מבין מאיפה זה בא לי!!!!!!!!!!!!!!!!) *******יש להם דיסק או משו? אני מת לקנות דיסק שלהם!!!! *******מתי ההופעה הבאה???

kepit

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

יש להם דיסק מצויין
ההופעה הבאה.. אתה יכול להכנס לאתר שלהם יש קישור בצד..

mamalala

New member
ברוך הבא

אכן להקה מעולה! כמו שKEPIT אמרה יש להם דיסק מעולה אחד הטובים ששמעתי '''''''''''''''''''''''''''''''''' אתה יכול להיכנס לאתר שלהם שיש םה קיצור בצד או זה- WWW.OOGIOT.COM

limors2

Well-known member
ברוך הבא!

וכדי לחסוך לך טיול לאתר, (למרות שלא כדאי לך לחסוך מעצמך את הטיול הזה- האתר שווה אותו!) אין כרגע הופעות עתידיות שרשומות שם

e r a n666

New member
תודה על האזהרה...

אבל כבר נכנסתי ממזמן... באמת אתר שווה!!! לרוב הלהקות אין אתר בכלל ולאלה שיש לא מחזיקים אותם בכלל.... אז כל הכבוד להם..!!!!!!

למעלה