ההופעה בוואלה

SHANILIROY

New member
ההופעה בוואלה

מי כמוני רואה את ההופעה בבית באינטרנט ? אני בחופשת לידה לא יכולה לעזוב את הקטן לכל מי שהולך תהנו ותעשו חיים

alits24

New member
מישהו מצליח לראות את ההופעה?

אני לא מבינה. אני אמורה לראות בוואלה - דרך האינטרנט את ההופעה? או שהכוונה הייתה לתחרות על כרטיסים להופעה שמתקיימת כבר???

YulaShpil

New member
נכנסתי ל"שידור חי" דרך הלינק

שניר שם כאן לוואלה, וחוץ מתמונת הפרסומת למופע, שהיתה כל הזמן בימים האחרונים, לא היה כלום! לא שידור ולא חי.

lile0

New member
גם אני לא הצלחתי לראות..

מישהו יודע אם עדיין אפשר לראות אותה איפשהו בגלריות של וואלה?

kaktusa

New member
נו נו ראיתם ראיתם ראיתם???

היה מדהים! היה יפה! הוא ניגן פשוט מקסים! מצידי תיהפך כל העיר, לאשדוד הוא מגיע

kaktusa

New member
זאת לא בקשה, זו הכרזה ../images/Emo13.gif

איזה יופי, עוד אשדודים שאוהבים את דיויד ברוזה.

bryan

New member
למה לא לאהוב אותו?

הוא אחד הזמרים הטובים שיש לנו.

kaktusa

New member
אני שמחה שאתה חושב ככה

רוב העיר (טוב כמה אני כבר מכירה, ילדה בת 15 וחודש) לא מכירים את דיויד ברוזה או אדישים אליו ("נו, הוא בסדר, הוא נחמד, להופעה שלו אני לא אלך")

alti26

New member
הופעה מעולה ניר כנס למלל

גם אם זה רק באינטרנט זה מאוד יפה .ניר אני התבעסתי שלא התקשרתה דודי 0524541288

alits24

New member
איך מגיעים לראות את ההופעה?

אפשר לקבל הסבר? כי כל מה שאני מצליחה לשמוע, זה שירים מהדיסקים שלו האם את/ה רואה את ההופעה עצמה?

YulaShpil

New member
דבר ראשון מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo95.gif

דבר שני, הצלחת להתחבר ולראות/לשמוע משהו??? נכנסתי ללינק, זה עשה סימנים של מתחבר, אבל כלום! מסך שחור ושקט להפליא!

SHANILIROY

New member
תודה רבה

כן הצלחתי לראות היה פשוט מדהים דויד כהרגלו מצליח לרגש כל פעם מחדש היתה שם מנחה מטעם וואלה ששאלה אותו שאלות של הגולשים חוץ ממהופעה עצמה הוא היה קצת נבוך מאחת השאלות

YulaShpil

New member
מה שאלו אותו?

ובכלל, מה היה? ספרו כדי שגם אלה שלא הצליחו לראות יקבלו כיוון...

SHANILIROY

New member
תשובה

המנחה סיפרה שהיא הייתה בת 10 היא העריצה אותו בטירוף . היא שאלה אותו מה שלום המעריצות היום ? הוא היה ממש נבוך ואמר משהו כמו "אין לי מושג" איזה מן שאלה שאלת אותי את משאירה אותי עם המכנסיים למטה , איך אני אמור להגיב . חוץ מזה הייתה הופעה בת שעה , ואז היו שאלות של הגולשים , והוא נתן עוד כמה שירים . היה מדהים כרגיל... דרך אגב אני חוגגת יום הולדת היום

YulaShpil

New member
מזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

באמת 26? באמת שיהיה לך שמח היום! חבל שלא הצלחתי לראות כלום. אבל נהניתי מאוד מוואלה-מוסיקה ששמו את כל שירי דויד ברצף
...

bonbon27

New member
היה פשוט...

מדהים. אינטימי ומקסים...רק חבל שנגמר כ"כ מהר וש...הוא לא שר את גלויה מצויירת"...כ"כ רציתי...לא נורא אולי פעם הבאה.... וחוץ מזה אגם רוטברג נכחה בהופעה (מעניין אם היא גם זכתה בזוג כרטיסים בוואלה)...והיא מדהימה!!! יפיפיה הילדונת הזו.

alits24

New member
חבל...

אני מבינה שאני לא היחידה שלא הצליחה לראות את ההופעה. חבל שלא עשו את זה בצורה יותר מקצועית להנאת כולנו. לא?

למעלה