ההופעה בדורות

ההופעה בדורות

זה פעם ראשונה שאני כותב בפורום אני מקריית שמונה ורציתי לשתף אתכם בסיפור שקרה לי בהופעה בדורות ראיתי על ההופעה בפורום הזה וראיתי שכרטיס עולה כל כך זול החלטתי להגיע להופעה יצאתי מקריית שמונה בעשר בבוקר בטרמפים והגעתי בשש בערב נשאר לי לחכות שלוש שעות עד שההופעה תתחיל בעוד אני מחכה פוגש אותי הפסנתרן והמפיק מוזיקלי של עמיר ושואל אותי מאיפה אני וכו.. כששמע שבאתי מקריית שמונה בטרמפים במיוחד להופעה הזמין אותי לשבת בחדר אומנים עם כל הנגנים ועמיר בניון כשלוש שעות וככה יצא לי לאכול לשבת לדבר ולהריץ צחוקים עם עמיר בניון באמצע שלוש השעות ביקש עמיר ממני לבוא איתו לצד כי הוא רוצה להגיד לי סוד אני לא יגיד מה הוא אמר אך הוא הביא לי נשיקה על הלחי וא"חכ המשכנו לשבת בחדר אומנים בתחילת ההופעה עמיר אמר שהוא רוצה להפגיש את הקהל עם כמה אנשים מיוחדים שנמצאים איתנו כאן בהופעה ופתאום הוא מציג אותי שבאתי מק"ש בטרמפים וכולי ואמר לי תודה שבאתי וביקש מכל הקהל למחוא מחיאות כפיים סוערות כך עברה עליי אחת החוויות הפצצתיות שהיו לי בחיים

ליעוד

New member
אחי!! גדול!!

פשוט חלום של כל מעריץ!! ובאמת כל הכבוד על ההשקעה!!!

גרציה פ

New member
היתי בהופעה ושמעתי את זה וכמו כולם

התרגשתי מהמחווה שעמיר עשה עבורך, אבל כל הכבוד הוא לך, להגיע בטרמפים מהצפון?? בראבוו!! רק מה.... תיזהר מטרמפים בדרכים, זה מסוכן!

פזית 1

New member
כל הכבוד זיו...

כולם הופתענו לשמוע את זה בהופעה שהיגעת בטרמפים מקרית שמונה להופעה. כל הכבוד לך!! אבל כמו שגרציה אומרת, תיזהר בטרמפים!!!! זה מאוד מסוכן גם לנוסע וגם למסיע!!!!! יכולת להגיע ברכבת או באוטובוס למרכז ואנחנו היינו מביאים אותך להופעה - אנחנו הגענו מת"א. בפעם הבאה שאני מקווה שיהיה יותר קרוב אלינו תשאל בפורום מי מגיע מאיפה, ואולי יהיה לך טרמפ עם מישהו מאיתנו - שזה יותר בטוח ופחות מסוכן... למרות שמי שלקח אותי טרמפ יעיד אחרת כי מרוב התרגשות לא הפסקתי לדבר במהלך כל הנסיעה!!
גמר חתימה טובה ושנה מעולה שתיהיה לכולנו

etoshit

New member
מרוב התרגשות?

ממי, בלי תירוצים, גם בלי ההתרגשות של ההופעות את לא מפסיקה לדבר
חולים עלייך ככה..

ס א א נ

New member
בהחלט...

אמת ויציב פזית כל מילה בסלע....ואלוהים עדי שהיו הרבה

פזית 1

New member
:-O מה??

אין יותר אתה לא לוקח אותי טרמפ, זהו עונש (איפה הלינק של השוט, ורד??)

למעלה