ההופעה בגבעתיים

זוהרוש15

New member
ההופעה בגבעתיים

אוקי אז ככה...ההופעה התחילה והיה ממש כיף ואז אחרי השיר השני כולם ירדו מהבמה כי מישהו מהקהל זרק משוו והזהירו אותנו שסינרגיה לא יעלו להופיע אם ימשיכו לזרוק הם עלו חזרה והכל היה טוב...גפן התחרפן לגמרי...אבל זה דווקא היה חמוד...חיחיחי... ואז אחרי ההופעה(שהייתה טובה חוץ מהקטע שהם ירדו מהבמה...) מלא התחילו לרדוף אחריהם...חברות שלי אף פעם לא הצטלמו עם סינרגיה וממש רצו אז הלכנו גם אבל היינו בצד וכלכך ריחמתי עליהם שכולם מציקים להם אבל לבסוף אחרי שעה כמעט שגפן היה על הבמה ביחד עם רון ללא התייחסותת (עירון עזב מוקדם ובנואה נעלם) איתן בא אלינו ודיברנו איתו בשקט בלי הרבה אנשים והוא היה כל כך נחמד והצטלמנו איתו ואמרנו לו שאנחנו לא רוצות להפריע ושתודה רבה על הכל...והוא היה ממש נחמד...ואז בסוף שהלכנו ראינו פתאם את בנואה הולך וניצלנו את ההזדמנות שאין אף אחד והצטלמנו איתו והוא גם היה נחמד מאוד... וזהו...סורי שחפרתי:) לסיכום היה נחמד....חוץ מהקטע בסוף שממש ריחמתי עליהם...

שלומיתת

New member
כן..אופיר ורייצ' סיפרו לי שהיה בלאגן בסוף

. לונורא,שמחה שנהנית

../images/Emo204.gifנראלי שאני יודעת מי את../images/Emo9.gif

הייתכן שתי בנות שדיברתן עם איתן ליד המדרגות? והצטלמן עם בנואה ליד הגדר כשהוא דיבר איתנו.. ממה שהבנתי זה אתן. אם לא אז פדיחה

זוהרוש15

New member
אבל לא ניראה לי שאת ראית אותי...חחח

למרות שלא ממש היואנשים אז יש מצב....חחח

Ofiraaaa

New member
באלכןלשיםתמונות? חחח אני קצת רוצה לדעת מי ראה

אותנו..

adi295

New member
זוכרת שהייתה אחת..

לידך שאמרה לילדה אחת שהשיער שלה נוגע בה או משהו כזה ושאלת אם היא דיברה אליך? הייתי איתן..עם חולצה לבנה וי כזאת וחולצה חומה מתחת אם שמת לב חח..

Ofiraaaa

New member
אממממ היו כמה עם חולצות לבנות חחחח../images/Emo6.gif

אוקיי.. נעים מאוד

זוהרוש15

New member
אני לא יכולה לשים תמונות אבל...

מיכל אמרה שהיא תשים פה אני שלחתי לה את התמונותת... אבל עדיף לכם לא לראות אותי...חחח

למעלה