ההופעה בב"ש

1מ ש ה

New member
איילת

היתה באמת הופעה יוצאת מן הכלל,למרות שאני עדיין חושב שההופעות בצוותא יותר מיוחדות,כנראה שזה גם בגלל המבנה של האולם ששם הקהל ממש עוטף,לגבי ה"שיחה"לא הייתי קורא לזה ממש שיחה היו שם הרבה נשים והיה קצת "צפוף",החלפנו כמה מילים,אמרנו לו כולם שאנחנו אוהבים אותו ומודים לו על כל מה שהוא ,הוא הודה לנו בצניעות והענווה המאפיינות אותו כ"כ,וחייך בעיקר חייך...

Nahoum

New member
הוא לא יימחק!!

ב11 הקרוב בירושלים, חח כבר אני מחכה..

1מ ש ה

New member
לליטי 1 המקורית

קודם כל "סליחה"על התגובה המאוחרת...ולשאלתך: אם נימה של ציניות בדברייך..תבורכי,או איך אומר עמיר"אשרייך" אם את שואלת ברצינות ,אסביר לך, מה שקרה בב"ש במוצ"ש האחרון זה שני דברים, אחד, עמיר נתן הופעה מדהימה באמת כמו תמיד, ושנים,למרות שהינו "מעטים מול רבים" הקהל הבארשבעי קיבל מאיתנו המכונים ה"חבורה הירושלמית"
"שיעור" במהי "התגלות הנפש" באמת,אפילו עמיר בעצמו אמר"אין, ירושלים עיר הקודש במקום הראשון"היה שמח חבל שלא היית,אבל תהיה לך הזדמנות נוספת ב9\11 אבל את צריכה להזדרז כי הבנתי שהכרטיסים נחטפים....
"נשאאאר דבבבבר אחד רק לגלות לדעת מה ואיך הם מרגישים"

1מ ש ה

New member
ההופעה בב"ש../images/Emo13.gif

אני חוזר כעת מב"ש..אין לי מילים לתאר את גודל החוויה...פשוט ענק הבנאדם מצליח לרגש אותי כל פעם מחדש,עמיר היה גדול,נראה שמח ומאושר,הוא והנגנים שלו,נתנו מופע מדהים,והקהל החזיר בחום ואהבה,ביצע עם עמיר את כל ההדרן,אבל מה אתכם בארשבעים, לא ידעתי אתם כאלה ביישנים?למה לא לקום לרקוד??? בקיצור,היה ערב ענק,לי בכל אופן,זכיתי לפגוש את ה"פלא"הזה שנקרא עמיר בניון מהכי קרוב שאפשר,להחליף איתו כמה מילים,חיבוק,נשיקה,ותמונה.....מה צריך יותר???

אני מבינה אותך

מכול הלב אני מבינה ובאמת חבל שלא לקחתם אותי זה לא פייר גם אני ירושלמית (הייתי באה ככוח עזר) לא נורא בכול מקרה לי יש כבר ממזמן כרטיסים להופעה בירושלים יהי סבבה זה בטוח......

halperin2014

New member
גם אני

הייתי בהופע היום וגם אני זכיתי לדבר איתו ולתת לא נשיקה הוא הבן אדם הכי צנוע שאני מכירה

Nahoum

New member
../images/Emo51.gif למשה הטרמפיסט!!!

ולך אתה סתם ככה!!

Nahoum

New member
רשמתי שאתה טרמפיסט ואתה ענק!!!

אבל גם אם לא הייתה טורמפיסט, בכל מקרה הייתה ענק!! איי איזה כיךף היה אתמול הא?? אני מחכה לירושלים, מטפחות עלי.

1סאלי1

New member
לכל אלו שהיו בהופעה בב"ש

כל מי שהיה בהופעה (ובייחוד נחום): אני, ואני בטוחה שגם האחרים, רוצים פרטים על ההופעה, ונא לפרט כמה שיותר. וכמובן גם תמונות למי שיש.... שאתם הייתם בהופעה, אני ישבתי בבית וקינאתי בכם.... אז לפחות שתפו אותי איך ההופעה הייתה, על מה דיברתם איתו ואתם יכולים להרחיב כמה שיותר. . . כמו כן, נחום יקירי אני גם רוצה לדעת איך היה יום חמישי איתו.... תשתף אותי בבקשה!!!!!!
שבוע מקסים לכולם!!!!

למעלה