ההופעה בבי"ס שלי!!

Peach 16

New member
ההופעה בבי"ס שלי!!

אוקי, כמו שהבטחתי לכם, אני אכתוב מה היה וכל זה!!!! טוב דבר ראשון היה ממש מדהים!! היתה הופעה טובה וכולם רקדו שיתפו פעולה.. אוקי, היתה הפקה בבי"ס לפורים והיתה הופעה של שגיב פרידמן, טוב, אז אני וחברה שלי ישבנו במגרש לראות אותה והיה ממש ממש חם!
אז אמרתי לה- בואי נלך פנימה לשטוף פנים אז היא אמרה לי אחלה בואי נלך.. אז אנחנו הולכות לנו לכיוון המבנה ופתאום את מי אני רואה מולי
את גיא!!! ואז אני קוראת לו- גיא!!!! והוא כזה מסתכל עלי בשוק
ואומר לי- מה?? זה הבי"ס שלך?!?? וואו!!! איזה יופי!!!! ואני כזה- כן... ואז ראיתי איזה מורה שאני אוהבת אז הלכתי להגיד לה שלום.. וגיא הלך לו לדרכו.. ואז אח"כ היתה לי פאדיחה קטנה אבל אני לא רוצה לספר אותה!!!! ידיד שלי היה אמור לראיין אותם, ואני ראיתי את מיכל אז רציתי להגיד לה לאן לקחת אותם אחרי ההופעה בשביל הראיון והיא אמרה לי- מה? לא תיאמו את זה איתנו בכלל! ואני נכנסתי ללחץ כי זה משהו שאני הכנתי וזו חלק מהבגרות של ידיד ממש טוב שלי וממש לא רציתי שזה ידפק לו. אז התרוצצתי איזה 20 דקות כדי לסדר את זה ומסתבר שכמה לא צפוי, זה לא אורגן עם האדם הנכון.. אז ביקשנו יפה ממיכל שתנסה לסדר את זה והיא היתה ממש אחלה ודיברה עם סברס והם אישרו לנו ראיון של כמה דקות, לא כמו שציפינו אבל גם זה משהו.. טוב, עכשיו ההופעה!!!!!!!!- הם עלו
!
!
וווווואווווו! והיה את הקטע פתיחה ( שהיה ממש קצר), אור כחול, יצאנו לרקוד, לא בא לי לשמוע, לבדוק לך תמנוע, שוב הדיסקו כאן, ואת המחרוזת שירים המאגניבה שלהם!!!! צילמתי קצת .. (ני אבקש ממישהו לסרוק לי כשאני אפתח את התמונות וישים כאן) היה ממש נחמד, לא היה משהו מיוחד כ"כ אבל זרקו עליהם פרחים ואחת נחת קרוב אלי אז זרקתי אותו על גיא וזה פגע בו.. היה מצחיק.. גם עשו התקפת פרחים על איל, זה היה מצחיק לאללה הוא לא ידע מה לעשות עם עצמו... בסוף ההופעה זיגו היכה עם הפרחים על התופים ופירק את הפרחים לחתיכות קטנות.. משוגע הזיגו הזה... טוב, אחרי ההופעה הם התלבשו ואנחנו נכנסנו לראיין אותם, היה קצת בלאגן כי זה היה צריך להיות מהיר אז אילתרנו, והיה רק מיקרופון אחד אז בעיקרון רק איל דיבר... ולגיא היה נורא קשה עם זה שהוא לא מרכז העניינים אז הוא עשה לי כל הזמן פרצופים עצובים... טוב, זה היה מהיר ואז מסרתי לכולם מה שביקשו ממני ( וזה היה הרבה..), והבאתי לגיא תמונה שלי ושלו ממזמןןןןן שהיתה לי בארנק.. והוא ממש שמח ונתן לי חיבוק ונשיקההה (יאייי) ובאמצע טרח להזהיר אותי שהוא מזיע.. אבל חפיףףףף היה כ"כ חם בהופעה שלא היה אחד שלא הזיע!!!! וביקשתי מאיתי שיכתוב ברכה לחברה שלי שיש לה מחר יומולדת והיא מתה עליו.. ו.... זהו, אלו חוויותי מהיום.. אני מאוד מאוד מאוד נהנתי..

../images/Emo6.gif

שיייייייאאאאאא
ובפעם האלף- איזה כייייייף לך
ובפעם האלפיים- עשית לי את היום
את השבוע
את השנה
(טוב, הגזמתי טיפה) הקטע, זה שיש לי מורה אחת ממש נחמדה ללשון, שיודעת שאני מתה על הדורבנים (ונותנת לנו לנתח משפטים איתם
), וזה יצא על שיעור שלה, והיא הרשתה לי לצאת חופשי...
שיייייייייאאאאאאאאאאאא
היה ל"לבדוק לך ת'מנוע" ביצוע מ-ע-ו-ל-ה
שוב תודה...

DesertRose7

New member
וואו.. שיגעון...

נשמע מ-ע-ו-ל-ה ואני בטוחה שתמונות יאמתו את זה!! (רמז) הלווא יעלי.. זה יהיה כל כך נחמד שאני אבוא בפורים ואשאל מישהו בשיא התמימות אז מה יש היום? והוא יגיד לי בתמימותו.. הדורבנים ואז אני בשיא הלא תמימות.. אצרח!! יהיה נחמד לפגוש את אורי,אייל,איתי,גיא, זיגו, יוסי ורון (לפי הא"ב) למרות שאותי לעומתך הם לא יזהו!! או יכירו בכלל!! אולי אורי אם אני אזכיר לו את ההטרדות שלי! חחח.. מסכן!

למעלה