ההופעה בבירה!!

shimig1

New member
ההופעה בבירה!!

הייתה טובה רצח..אמנם אי אפשר אפילו להתחיל להשוות אותה לקיסריה או בנייני האומה אבל היא הייתה ממש טובה! ההופעה הייתה כמובן בלי התזמורת שמתלווה אל הלהקה בהופעות הגדולות אבל בהחלט מושקעת!

נו, מה..

אפחד לא היה?

צכילה

New member
שבלול היה בסדר -

יחסית להופעות שלהם היה מעפן. רק אני וחברה שלי שרנו וידענו את המילים באיזור. קהל עלוב. פלייליסט להיטים... קהל של דתים, שבטעות נגעתי באחד והוא צעק עלי שהוא שומר נגיעה. ראבק.

Tsunamii

New member
חחח מה רצית..ירושלים..

חח באמת אפחד לא ידע את המילים...חחח אני הייתי עם עוד 3 חברים ורק אני ידעתי את כל המילים של כולם:) הרגשתי מיוחדתת חח

shimig1

New member
הקהל הירושלמי באמת לא משו..

אבל דווקא מסביבי היו כמה אנשים שידעו את כל המילים.. לידי עמד אוטיסט(ברצינות) שבאופן מפתיע ידע את כל המילים. קיצר שרנו כמו מטורפים וגם יצא לי קצת לעשן בהופעה אז בכלל היה לי כיף:)

למה להכליל?

בבנייני האומה אני בטוחה שמלא מלא מלא היום מירושלים..בדוק. והיה קהל מעולה! הייתי בעוד כמה הופעות בירושלים והיה שם אחלה קהל..

לא הכללתי!

אף פעם לא הייתי בהופעות בירושלים...אבל מכירה אנשים שכן היו ולא פעם אחת וממש לא אהבו את הקהל.. אולי זה קורה רק אצל ברי? :O

תמרוש5

New member
מממ

זה תלוי. אם זה הופעות המוניות שעולות קצת ויש בהן בעיקר להיטים אז כן יהיו אנשים לא קשורים שסתם באו וזה די מבאס. אבל אם זאת הופעה רגילה לא במסגרת איזה פסטיבל אז יש אחלה קהל:)

את לא מעליבה,אבל את גם לא צודקת...

לפחות מבחינתי לא,ומרוב האנשים שאני מכיר. קל לקחת הופעה אחת ולהכליל,אבל זה פשוט לא חכם. חוצות היוצר זה המקום האחרון שבו צריך לשפוט את הקהל הירושלמי. מהסיבה הפשוטה שחוצות היוצר הוא לא הקהל הירושלמי. רוב הקהל בהופעות שם זה נוער בגילאי 12-17 שבחופש גדול,ויש הופעה זולה ב30 ש"ח במרכז העיר כשעל הדרך יש גם מלא הפעלות וירידים,אז למה לא? והכנסייה שמבחינתם זאת הלהקה המגניבה שהוציאה להיטים כמו "למאיה יש אקדח" "עושים אהבה" "תגידי שטוב" "איך זה מרגיש" ו"ידיים למעלה" או את הטראנס המדליק הזה "השיר מהגן" (שהתנגן במסיבות בניצנים לא מעט) אני בספק אם יותר מ10% מהנוער הזה הכיר שירים כמו "רוץ ילד" "האביב הנצחי" "ואת מתפשטת" "תרימי את הראש" וכו... אז הם באו לשמוע את הלהיטים וקצת לקפוץ ולהשתולל. ואמרתם שחלק גדול מהקהל היו דתיים? גם כי הדתיים די מתחברים למוסיקה של כנסיית השכל שיש בה הרבה מימד אתני עם טקסטים מאוד יפים ועמוקים. וגם אני מניח שהרבה מהדתיים היו ביריד וקפצו להופעה בלי יותר מדי קשר לכנסיית השכל. אז גם רוב הדתיים האלה וגם הנוער שהזכרתי הם לא מסוג הקהל שהולך אחר כך להופעות בסינדרום\מעבדה\צוללת צהובה. הקהל הירושלמי הטוב והאייכותי הוא לרוב אנשים איכותיים חובבי מוסיקה בגילאי 18-30 שיודעים לכבד אמנים ויודעים לפרגן. לכי להופעות של ברי סחרוף ומשינה בירושלים ותראי מה זה קהל אייכותי שיודע גם לקפוץ ולהשתולל ולעשות שמח. ורק שתדעי שהקהל הירושלמי נחשב אחד הטובים והאיכותיים בארץ. גם בפורום אביב גפן היו הרבה תלונות על הקהל בחוצות היוצר. ואני מניח שגם בברי מחר יהיה קהל ככה ככה. אגב הייתי ביום שני בפורטיס ודווקא היה אחלה קהל,כנראה בגלל שפורטיס הוא לא בדיוק אמן מיינסטרים שמושך קהל רב. היה קהל די מבוגר ואייכותי. ורק שתדעי שמאוד אוהבים את כנסיית השכל בירושלים. אני חושב שזה לא יד המקרה שההופעה הראשונה של ה40 נגנים הייתה בבנייני האומה,ואני יכול להבטיח לך ש80% לפחות מהקהל היו ירושלמים. סתם שתדעי לי יש 4-5 חברים קרובים שמתים על כנסיית השכל אבל באותו לילה היינו בניצנים(כי במילא הלכנו יומיים אחר כך להופעה בניצנים,חבל להרוס את הטעם הטוב עם הופעת להיטים קצרה) אם היינו הולכים היינו קופצים ושרים את השירים ועושים שמח כמו שקהל טוב צריך. אם זאת שלא נהנת מהקהל הירושלמי ורוצה חוויה מתקנת שתלך להופעה הבאה שלהם בירושלים שתיהיה במקום מכובד קצת יותר מחוצות היוצר.

mryuval

New member
הייתי בהופעה!!

זו הייתה ההופעה הראשונה שלי עם הכנסייה ולפי דעתי הייתה אחלה הופעה. אין ספק שאני יבוא לעוד מעכשיו. אממ אני לא מבין ממש מה אתם רוצים, הייתי בהופעה, אני דתי, ידעתי את המילים של השירים ודווקא היה אחלה קהל, שרו ידעו את המילים, חוץ מזה מה ציפיתם? ירושלים זה עיר של דתיים ברור שהרוב שם יהיו חובשי כיפות...

למעלה