ההופעה בבארי... ההופעה הבאה בבארי ב30.. מי בא?
מ מואשמת באחזקת סמים New member 18/9/04 #2 "הלווואי ויום יצמח מתוך סופה גועשת" (!?!?!?!) איפה זה מתי זה פרטים רון יקירי...פרטים!
R RedDesert New member 18/9/04 #4 30.9.2004 קיבוץ בארי (כ20 דקות דרום מערב משדרות) באמפי... עדיין אין מחיר...אם אני לא טועה זה ב22:00...תבואו לזה...פעם שעברה היתה הופעה טובה שם...
30.9.2004 קיבוץ בארי (כ20 דקות דרום מערב משדרות) באמפי... עדיין אין מחיר...אם אני לא טועה זה ב22:00...תבואו לזה...פעם שעברה היתה הופעה טובה שם...
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 18/9/04 #3 ../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif אבל אחותי תהיה שם והיא נראית כמוני רק יותר שמנה אז אתה יכול פשוט לפגוש אותה במקום (מעיין אם את רואה את זה.... אממ לא נורא )
../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif אבל אחותי תהיה שם והיא נראית כמוני רק יותר שמנה אז אתה יכול פשוט לפגוש אותה במקום (מעיין אם את רואה את זה.... אממ לא נורא )
I InfernalMajesty New member 18/9/04 #6 פחחחח חשבתי בבארבי!!!!! ואני כזה כולי "יששש אני באהה" ואז הבנתי שזה לא בבארבי... עולם אכזר. הלכתי לאכול קישואי מים
פחחחח חשבתי בבארבי!!!!! ואני כזה כולי "יששש אני באהה" ואז הבנתי שזה לא בבארבי... עולם אכזר. הלכתי לאכול קישואי מים
H Holy Man New member 18/9/04 #9 אני אני אני אני אני אני ושוב אני סוף סוף יצא לי לבוא ולראות מופע של השוטים בLIVE - ואני בא עם ים ים ים של אנשים ( חברים שלי - היה קשה לשכנע ) אני כבר מחכה לזה בקוצר רוח
אני אני אני אני אני אני ושוב אני סוף סוף יצא לי לבוא ולראות מופע של השוטים בLIVE - ואני בא עם ים ים ים של אנשים ( חברים שלי - היה קשה לשכנע ) אני כבר מחכה לזה בקוצר רוח