ההופעה בבארבי (: אחחחח... כולי מלאת ציפייה... הופעה חמישית בפחות מחצי שנה.. מי מגיע שהוא מכפ"ס?
F Flippy New member 21/10/05 #1 ההופעה בבארבי אחחחח... כולי מלאת ציפייה... הופעה חמישית בפחות מחצי שנה.. מי מגיע שהוא מכפ"ס?
I InfeCtedShesek New member 22/10/05 #6 נצלש אביתר עדיין עושה את "דיו" בהופעות? כי כשאני הייתי הוא לא עשה
I InfeCtedShesek New member 22/10/05 #8 תודה ../images/Emo13.gif אני רוצה לנחש!! הוא הוריד את: "האוננות המזוינת הזו, הנמוכה" "בחוץ שמלות קצרות, הכל בהילוך מיני" "הדוב יצא לחפש מתוק מאשה יפה לאשה יפה.."? זה נכון?
תודה ../images/Emo13.gif אני רוצה לנחש!! הוא הוריד את: "האוננות המזוינת הזו, הנמוכה" "בחוץ שמלות קצרות, הכל בהילוך מיני" "הדוב יצא לחפש מתוק מאשה יפה לאשה יפה.."? זה נכון?
K Kettercat New member 22/10/05 #9 אם אני לא טועה, רק את השורה הראשונה הוא הוריד ["האוננות המזוינת הזו"]... נראה לי שהשאר זכורים לי.
ה העדי של עדי New member 22/10/05 #10 לא זה לא... ../images/Emo3.gif את "בחוץ שמלות קצרות הכל בהילוך מיני" הוא לא הוריד... את השניים האחרים כן למרות שאני לא מבינה מה הבעיה בדובים שמחפשים מתוק...
לא זה לא... ../images/Emo3.gif את "בחוץ שמלות קצרות הכל בהילוך מיני" הוא לא הוריד... את השניים האחרים כן למרות שאני לא מבינה מה הבעיה בדובים שמחפשים מתוק...
M makmak New member 22/10/05 #13 אח שלי היה בפסטיבל התמר בהופעה שלו ושל אהוד<ד"א אמר שהיה ע-נ-ק> ואביתר הוריד תשורה "הופס אני גומר" במתי נתנשק והחליף את זה במנגינה או משהו...
אח שלי היה בפסטיבל התמר בהופעה שלו ושל אהוד<ד"א אמר שהיה ע-נ-ק> ואביתר הוריד תשורה "הופס אני גומר" במתי נתנשק והחליף את זה במנגינה או משהו...