קצת ממני על ההופעה הזאת
חמירמי בארבי כ"ס 21/12 בהופעה האחרונה של השניים האלה חזרתי מותשת הביתה מרוב קפיצות וריקודים. בעקבות הזיכרון המתוק החלטתי לנסות להרעיד גם את בארבי כפר סבא. אחרי ששמעתי שנושי פז מחמם בכלל לא הייתה שאלה אם להגיע או לא. נושי עולה יחד עם הבסיסט נועם ורדי ויחד הם עושים גרסאות חצי אקוסטיות ל-5 שירים. חצי אקוסטיות בגלל שהבס הייתה חשמלית ובגלל שלגיטרה האקוסטית היה אפקט של חשמלית. האמת שהביצועים היו מצויינים, ובנוסף נועם הראה שחוץ מהבס יש לו כישורים לנגן על קאזו (ככה קוראים לדבר המוזר הזה אני חושבת). ממה שאני זוכרת הם שרו את "כל טיפה מרה" "קופץ ממגדל" "קצת מסוכן" "אורז אותך" (ולא עשו את "איש הקרטון" לצערי) שתי דקות בקושי עוברות וחמי עולה עם הבס, ירמי עם אקוסטית/חשמלית (תלוי בשיר), עידו אגמון בגיטרה, רן שמעוני על התופים, ושי להב בקלידים. גם מי שלא ממש אוהב את חמי, או אין לו את כל האלבומים של ירמי זיהה את כל השירים, או לפחות את רובם. הופעת להיטים לגמרי. כמה של איפה הילד, קצת מקריירת הסולו של כל אחד, ואפילו אחד של קספר בשביל הגיוון. ירמי היה אקטיבי יותר, קפץ רקד, הסתובב בין השולחנות וגם הפחיד איזו בחורה שלא הבינה מה נפל עליה ואני חושבת יקח לה זמן לחזור לעוד הופעה שלו. חמי לעומת זאת ניגד על הבס יחסית בשקט, ונהנתי לשמוע אותו שר. כל אחד מהם עשה גם שיר חדש (טוב האמת שלא כל כך, פשוט הם עוד לא יצאו באלבום). חמי את "מכונת השירים הגדולה" וירמי את "כמה את יפה", לדעתי שיר מקסים ורומנטי ושמחתי שהוא בחר בו. לסיכום, גם אם אתם לא חולים על ירמי או על חמי, ובא לכם לרקוד ולהשתולל קצת זאת הופעה בדיוק בשביל זה. בר