ההופעה בבארבי כפר סבא

y a ® d e n

New member
ההופעה בבארבי כפר סבא../images/Emo124.gif

חמירמי מי שהלך [זונות!!
] שיספר איך היה, איזה שירים הם שרו, ירמי דיבר על הדיסק החדש שייצא וכל מה שמעניין תעלו תמונות אם יש

היי

אני לא קשורה לפורום אני יודעת.. קוראים לי ליאור, בת 20 מכפר סבא הייתי אתמול בהופעה בכפ"ס והיה מדהים!!! ז"א זו ההופעה הראשונה שלי של ירמי/חמי והיה מדהים! אין לי מילים לתאר כמה שנהנתי... מישהו יכול לפרסם פלייליסט?

1986ofer

New member
גם אני הייתי

זה פעם ראשונה שלי עם חמי ורציתי להגיד שירמי גונב את הצגה

פיצושקה

New member
מ-ע-ו-ל-ה!!

אני לא זוכרת מתי נהנתי כל כך!!! הם נתנו הופעה של איזה שעתיים וחצי של תענוג צרוף!! היה פשוט מדהים!!!!!!!!!

y a ® d e n

New member
שמחה שנהניתם../images/Emo13.gif

ספרו אולי קצת יותר מה היה? מישהו זוכר את הפלייליסט פחות או יותר?

Oyster Girl

New member
רוב הפלייליסט

תתחיל מאפס השמיים הגבול מה שעובר עליי קולה וברה משיח קרטון מודדת סוד הדברים הפשוטים מלנכוליה כמה את יפה גאולה אולי בכל זאת סאלי משהו חייב להשתנות מכונת השירים הגדולה אני אשתנה מחפשת בואי נפרד אחלום לנצח הדפוק הזה מישהו שומע אותי מדוע לא באת כבר עכשיו נפלת חזק אימפריות נופלות לאט ואם היו עוד אני לא זוכרת.. ההופעה של השניים בבארבי תל אביב הייתה יותר טובה מזאת בעיניי,אבל יש שיגידו אחרת.. בכל מקרה ממש נהניתי והיה כיף לפגוש את חמי ולדבר איתו
...וירמי דווקא בנאדם דיי נחמד , התברר לי....אולי אני אשקול לקנות את הדיסק

ב ר 3

New member
קצת ממני על ההופעה הזאת

חמירמי בארבי כ"ס 21/12 בהופעה האחרונה של השניים האלה חזרתי מותשת הביתה מרוב קפיצות וריקודים. בעקבות הזיכרון המתוק החלטתי לנסות להרעיד גם את בארבי כפר סבא. אחרי ששמעתי שנושי פז מחמם בכלל לא הייתה שאלה אם להגיע או לא. נושי עולה יחד עם הבסיסט נועם ורדי ויחד הם עושים גרסאות חצי אקוסטיות ל-5 שירים. חצי אקוסטיות בגלל שהבס הייתה חשמלית ובגלל שלגיטרה האקוסטית היה אפקט של חשמלית. האמת שהביצועים היו מצויינים, ובנוסף נועם הראה שחוץ מהבס יש לו כישורים לנגן על קאזו (ככה קוראים לדבר המוזר הזה אני חושבת). ממה שאני זוכרת הם שרו את "כל טיפה מרה" "קופץ ממגדל" "קצת מסוכן" "אורז אותך" (ולא עשו את "איש הקרטון" לצערי) שתי דקות בקושי עוברות וחמי עולה עם הבס, ירמי עם אקוסטית/חשמלית (תלוי בשיר), עידו אגמון בגיטרה, רן שמעוני על התופים, ושי להב בקלידים. גם מי שלא ממש אוהב את חמי, או אין לו את כל האלבומים של ירמי זיהה את כל השירים, או לפחות את רובם. הופעת להיטים לגמרי. כמה של איפה הילד, קצת מקריירת הסולו של כל אחד, ואפילו אחד של קספר בשביל הגיוון. ירמי היה אקטיבי יותר, קפץ רקד, הסתובב בין השולחנות וגם הפחיד איזו בחורה שלא הבינה מה נפל עליה ואני חושבת יקח לה זמן לחזור לעוד הופעה שלו. חמי לעומת זאת ניגד על הבס יחסית בשקט, ונהנתי לשמוע אותו שר. כל אחד מהם עשה גם שיר חדש (טוב האמת שלא כל כך, פשוט הם עוד לא יצאו באלבום). חמי את "מכונת השירים הגדולה" וירמי את "כמה את יפה", לדעתי שיר מקסים ורומנטי ושמחתי שהוא בחר בו. לסיכום, גם אם אתם לא חולים על ירמי או על חמי, ובא לכם לרקוד ולהשתולל קצת זאת הופעה בדיוק בשביל זה. בר

למעלה