ההופעה באשדוד..!!

tohar6

New member
ההופעה באשדוד..!!

הייה מדהיםםם.. הייה ממש ממש כיפ.. כמו כל ההופעות של עברי שהם כאלה מדהימות, אני מקווה שעוד מהופורום היו כדי שהם יוכלו גם לשרשר לכאן קצת חוויות.. אבל בשביל מי שלא הייה ומעוניין בפלייליסט אז הנה : ( וזה לפי מיטב זכרוני, השירים זה בטוח מה שהייה אבל את הסדר אני זוכרת לא ב100 אחוז ) ניסים האנשים החדשים זה לא אותו דבר לאונרדו הכוס הכחולה בחולצת פסים מרי לנצח בוא..!! בעיקר כמו שאתם שמים לב הלהיטים.. אבל עדיין הייה ממש כיפ.. ואיזה חמודדד הוא הלך במהלך ההופעה ככה מאחורי עמית יצחק הגיטריסט ונתקע בחוט או משו כזה והוא כזה כמעט נפל אז הוא צחק ממש וחייך.. חחח חמודדדדדדד :) אבל זה הייה ממש ממש בקטנה.. ( דברים שקולטים משורה ראשונה )

ירדן88

New member
היה כיף!!../images/Emo99.gif

הייתי בשורה הראשונה וכולםדחפו והתעלפו
הקהל היה חרא... אבל עברי היה מושלם!!נתן אחלה הופעה. בסה"כ היה כיף!

את עילי בוטנר ..

ואין לי מושג למה .. ודרך אגב שמעתי שיש מצב שעילי עוזב את עברי .. כי הוא עם רן מישהו שמע משהו ? יודע משהו ?

tohar6

New member
ממ כן

הוא החליפ את עיליי בוטנר וגם בניצנים עיליי לא ניגן איתו.. למרות שהוא הייה שם והכל יש מצב גדול שהם יפסיקו לעבוד ביחד.. בואו נקווה שלא :(

SRonush

New member
גם בהופעה בראשון לציון היו מלא מחליפים ../images/Emo2.gif

../images/Emo207.gifההופעה בחיפה ב27.8

מישהו יודע מתי עברי עולה להופיע? (תגידו לי שמאוחר, תגידו לי שמאוחר!) חיכיתי להופעה הזאת חודשים): ועכשיו יש לי משהו ממש חשוב באותו יום...

כי הוא מושך קהל

ככה שזה משאיר את כולם עד הסוף... אם ישימו אותו בהתחלה - אנשים יהיו בהופעה שלו וילכו הביתה מיד אח"כ... והם לא רוצים את זה:) מן הסתם. אבל זה מעולה שהוא בסוף, זה תמיד יותר נוח. בלילה אף פעם אין תכניות מחייבות וכאלה...

tohar6

New member
שומרים את הטובים לסופ

אבל צריך לקוות שפאדיחות כמו מה שהייה ברוק עצמאות לא יחזרו על עצמן כי מרוב שהוא תותח ואהוב ומושך קהל הוא עלה אחרון.. ואז בגלל המשטרה קיצרו את ההופעה.. וקיצרו לו ממש מפלייליסט מלא ל5 שיריםםםם :(

חחח שוש../images/Emo3.gif לא להיות רוע.

מספיק נדפקתי עם ה-4 הופעות אחרונות, הופעות פסנתר וניצנים היום... יש לי תקווה להגיע להופעה בחוף הסטודנטים או לרעננה. ושניהם בתאריכים שממש לא נוח לי בהם. אבל לפחות זה(?)

היה ממש כייף !!

היה ממש נחמד ! הופעת להיטים מגניבה כזאת .. במיוחד כשזה קרוב לבית .. אבל למה עילי לא היה ??

למעלה