ההופעה באילתתתת

ההופעה באילתתתת

וואו היה כל כך מדהים!!! הבכלל הסופשבוע היה מדהים... חוץ מהקור המטורף שהיה באילת. היה פשוט קר כמו במרכז וזה היה נורא!!! רוב הזמן לא היה שמש רק יום שבת הייתה קצת שמש ויום שישי בבוקר.ץ הגענו ביום חמישי למלון ב-5 בבוקר וקיבלנו ישר את החדר שזה נדיר. אמרתי שאני חייבת לעשות אקסטרים (ברמות שאני יכולה אני לא יכולה לעשות הכל). אחרי שישנתי קצת ירדתי ללובי לברר איזה דברים יש. נרשמתי לצניחה בים שזה על סירה שלוקחים עם חוט ומעיפים לשמיים. אחר כך נרשמתי לצלילה עם דולפינים. הלכנו לקנות כרטיסים לפסטיבל ולא אמרו לנו שיום שישי התבטל (משהו שממש מעצבן). ביום חמישי טיילנו קצת (אני ואמא) אבל הרוב היינו במלון. יום שישי קמתי בבוקר והלכתי לשחות עם דולפינים והביאו לי חליפת צלילה קצרה שכמעט מתתי מקור בה כי גם ככה היה קר. ראיתי את כל הדולפינים שקיימים בריף והיה כיף. בערב גילינו שיש חזרות של עברי בחוף והלכנו אני, ענבר, שחר, אחות של ענבר וחברה של ענבר. הן פגשו אותם והכל ואני נשארתי בצד. כשבאנו ללכת ראינו את רוני. הכי מצחיק זה שהן הורידו אותי בכיכר ליד המלון שכל הלהקה התאכסנה וניסיתי לתפוס מונית ומי עוצר לי? המונית שרוני לקחה חחח. עליתי, חזרתי למלון, אכלתי ארוחת ערב והלכתי לישון כי הייתי גמורה. יום שבת יהיה תמונות יותר מאוחר מכל מה שעברתי. קמנו בבוקר הלכתי לצניחה והיה קר אך מדהים ויש לי פילים שלם משם (כן זה שעשה לי את הצניחה צילם במצלמה שלו ועוד עלה 50). אחר כך נסעתי לחוף ואז הייתי רעבה ולא היה שם משהו שווה לאכול אז חזרתי לעיר. ב-3 חזרתי לחוף ואז כולם התחילו להגיע לשם (נגנים ואז עברי עם מישהו ואסטריקס ועוד כמה). חיכינו חיכינו חיכינו והדי ג'יי שהיה לא רצה לרדת ועשה תנועה מגונה למי שאמר לו לרדת חחח. ואז עברי עלה עשה הופעה של כשעה ורבע והיה ממש מדהים. כל הזמן עשיתי קניות באילת וזה היה בעיקר עגילים חחח התלהבתי מהחורים החדשים. נורא נורא נורא נהנתי וזה היה שווה כל רגע וכל שקל. מקווה שמי שהיה שם נורא נהנה כי מי הגרסא של חולצת פסים ומרי לנצח הייתה מדהימה (עם אסטריקס). הרגע חזרתי ואני מתה לישון אף על פי שרוב הדרך ישנתי. לילה טוב.

שמחה שנהנית ../images/Emo13.gif..

תמונות מההופעה

בת 1986

New member
אממ לי יש תמונות של

יונתן פריג' וגלעד שמואלי ביחד איתי.......!!

למעלה