ההופעה באומן 17

xsigi

New member
ההופעה באומן 17

זה אכן היה הברלין אורון!! כן היא הופיעה איזה מזל! אז ככה הגעתי בסביבות 12 ושירי עלתה לשיר בערך בסביבות אחד לערך היא התחילה עם אהבה קטנה,עד שתבין אותי,יותר טוב לסלוח,חלק ממך,השקט שנשאר וסיימה עם לאן שלא תלכי. הייתי ממש מול הבמה אבל היה פשוט כל כך מוחץ! אנשים התחילו לדחוף אחד את השני ברמות מטורפות בניסיון לגעת בידה של שירי לא תיארתי לעצמי שזה יהיה ככה. חברה שלי פשוט נעלמה והמצלמה הייתה אצלה היא נעלמה מההמון כי היה לה מחניק והיא הספיקה לצלם לי 2 תמונות באיכות גרועה אבל אני בטוחה שמלא אנשים אחרים צילמו ויעלו את התמונות וגם הצלמים המקצועיים שהיו במסיבה. לא הספקתי לרוץ אחריה כי הייתי חייבת לחפש את חברה שלי היא גם תוך שנייה נעלמה לי מהעיניים היה מעריץ מטורף שראיתי שהוא רץ אחריה וראיתי שהיא הכירה אותו אני בטוחה שהוא פגש אותה אבל כמו שאמרתי לא יכולתי לרוץ אחריה. בסה"כ היה מדהיםםם היא שרה יחסית הרה שירים ואת השירים הטובים שכולם יודעים ומכירים הייתי ממש קרובה והיא חייכה אליי אני ממש שמחה שהלכתי ואני מקווה ללכת להופעות מלאות עם מקומות ישיבה שלא ירמסו אותי יותר ויכבו עליי סיגריות. וזהו עכשיו לילה טוב.

אורון V1

New member
תודה על הסיקור סיגל ../images/Emo140.gif

הופעות במועדונים הן בהחלט תענוג מפוקפק ואכן עדיף ללכת להופעה מסודרת ומלאה ומאשר לסבול במועדון צפוף ומסריח. יפה שהיא שרה לא מעט שירים, לפחות נהנת ממנה.

../images/Emo210.gifמסכימה../images/Emo9.gif

לא שהייתי בהופעות במועדונים אבל ככה זה נשמע
תודה על הסיקור.

linoy7

New member
תודה על הסיקור../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

ואורון- תודה על התמונות

למעלה