ההופעה אתמול...

י yuval

New member
ההופעה אתמול...

אז אחרי ממש הרבה מאמצים הגעתי מחיפה לתל אביב לראות את ההופעה... והיתה הופעה טובה... אבל הייה עמוס וממש עמוס... תמונע זה אחד המקומות שאני יותר אוהבת ללכת אליהם להופעות... אבל אנשים ישבו לך על הראש... הוא דיבר על הפרסומת המפורסמת והוא אמר שבסופו של דבר הכל מתחיל ונגמר באשליה... אני מסכימה איתו... ואחרי ההופעה חיכיתי בחוץ לדניאל ממש הרבה זמן... כי לא הייה לי נעים להיכנס כמו שכולם עשו... אך בסוף קיבלתי אוקיי מספי ונכנסתי.. אז בערך חצי עולם נכנס והייה לי בערך 2 מילים איתו... אבל בקטנה... הייתה אחלה הופעה.. באמת... מדהימה איכותית ביותר...

BaRbiK

New member
שמחה שנהנת ../images/Emo13.gif

את זוכרת את הפלייליסט
?

י yuval

New member
בערך..

לבן אני לא מאמין אוהב אותך בא מכאב לב זהב כשתחזרי עדיף אהבה ספרי לי רבות הדרכים אין כמו האהבה שלך מיתר קרוע נראה לי שזהו...

S h A b i T

New member
אחח כמה געגועים.

לא הלכתי להופעה שלו מסוף נובמבר, שזה יוצא קצת יותר מ3 חודשים. וכל כך התגעגעתי להכל. ל"וואו" הזה של הקהל כשדניאל אומר שהוא הולך לשיר את ניצוצות, להתרגשות הלא ברורה שמציפה אותי כשכל הקהל משלים את דניאל ברבות הדרכים ("לאן?.."), לכפיים לפני בא מכאב, למדרגות כמובן, ואיך לא, למסמר הערב. הפלייליסט אמנם היה רגיל, שום שיר מיוחד שלא שמענו הרבה זמן, אבל הביצועים היו כל כך טובים ונוגעים במקומות שלא ידעתי שקיימים. היה ביצוע קצת שונה לספרי לי.. לא הייתי בהופעות האחרונות אז אני לא יודעת אם הוא עשה את הביצוע הזה, אבל בשבילי זה בהחלט היה שינוי מרענן. השיר החדש "היי", שפעם הוא קרא לו "בינתיים" (שזה אגב נשמע שם קצת יותר הגיוני).. השיר הכי גאוני ששמעתי בחיי. הוא פשוט כל כך טוב. כל פעם שאני שומעת אותו אני מתאהבת בו מחדש. אם מישהו הקליט אותו במקרה באחת מההופעות, אני אשמח מאוד לקבל אותו. ועוד יותר אשמח אם תגרמו ל"מאוכזבי סלקום" לשמוע את השיר ולסתום להם את הפה. התמסחר, לא התמסחר, מזה משנה? גאון הוא נשאר. וזה מה שחשוב. טוב, אין לי יותר מדי מה לפרט, אני מרגישה שאני ממחזרת את עצמי. היה טוב, הכי טוב בעולם. יצאתי מאושרת והצלחתי לשמור על ההרגשה עד עכשיו.
שיהיה לילה נפלא לכולם. וב"ה נתראה בכפ"ס בסוף החודש, אה? אלמוג.

י yuval

New member
בעיקרון אני הקלטתי...

אבל האיכות לא יצאה משהו כי ישבתי ממש קרוב... כן כן היה מדהים וגם אני לא הייתי הרבה זמן בהופעה והביצועים היום באמת מדהימים וניצוצות וואוו... ואני מסכימה אותך ב 1000 אחוז ש"היי" זה אחד השירים היותר גאוניים שדניאל כתב...

גם אני הייתי!

וואו הייתה פשוט הופעה מדהימה היה כל כך יפה אני עדיין לא נרגעתי מאז... אני גם הקלטתי בפלאפון אבל זה יצא דיי גרוע אם את זוכרת היה איזה קטע שהוא אמר "הייתי נשאר איתכם עד מחר.." או משהו כזה ואני אינסטנקטיבית צעקתי כןןןןןן! (כי הייתי בטוחה שכולם יצעקו) וכולם הסתכלו עליי זה היה נורא מצחיק... איםפה את ישבת? אני גם הייתי מקדימה (יחסית)

י yuval

New member
קצת באיחור...

כי היה לי קצת עמוס אבל בשולחן מקדימה באמצע בערך....

למעלה