ההופעההה!!../images/Emo80.gif
היה הכי הכי הכי הכי כיף בארץ
ובעולם. הפלייליסט היה כמעט אותו דבר כמו פעם שעברה,חוץ מזה ששינו את הסדר,הורידו את "אמן ויהיה","מאוד פרוע",והוסיפו את "כשתחזור"(
).... את הפלייליסט רעות תעלה לדעתי,כי היא לקחה אחד(ואני לקחתי את השלט של ההופעה שרעות הורידה בשבילי
).... ההופעה התחילה בערך ב11 וחצי נדמה לי,לא שמנו לב כלכך כי נהיה מצחיק כיפית ורעות באו ורעות שתתה שלוק אחד של אלכוהול והתחרפנה
מיכלללללללללללללללללללל(ילדה מוקצנת) הביאה לי ולאיגי מתנה זהה,וזה היה הדבר הכי יפה בעולם!!!!!!!!! מיכלי תודה!!!!
גם איגי ממש שמחה מזה,ראו
לפני שברחת ממנה
ההופעה הייתה ממש טובה,איגי כרגיל דפקה הופעה מושלמת והייתה מהממת על הבמה....
היא פשוט פרפורמרית מלכה!!!!
...היה ממש לא נעים לצלם אותה כי הרגשתי אשמה מדי,עד שב"בעדינות" היא עשתה לי סימן של "
" כדי שאני אמשיך
חחח ויש גם סירטונים!!
כשירמי עלה היה גם מגניב ונהיה ממש שמח....
עד שהוא אמר מלא דברים מוזרים
הוא עשה קצת פאדיחות אבל בטח הוא כבר קיבל מכות. איגי הצחיקה בקטעי קישור
היא אמרה שטויות מצחיקות... אחרי ההופעה הלכנו לחדר הקטן והחמוד ואמרנו לה היי,וכרגיל היא הייתה הכי הכי הכי הכי הכי חמודה בארץ והכי נחמדה
!!!! היא אמרה לנו שלום וכו' ואז נכנס מישהו לחדר והוא דפק ת'ראש בתיקרה וזה היה כככככככללללכךךךךךךךךךךך מצחיקקקקק!!!!!
אז התחלתי לצחוק וזה היה לא נעים אז הסתובבתי לצחוק לקיר
חחחחחחחחח
אני נזכרת בזה וצוחקת
.... בכל מקרההה...אחרי שאיגי הייתה מקסימה וכפרע נורא נורא,היא הרגישה קצת לא טוב אז התעופפנו לנו הביתה...אבל לא לפני שאמרנו לה ביי
טובבב אז יצאנו והלכנו הביתה!!איזה קטע. בדרך הביתה,אגב
איכשהו לקח לנהג המפגר 45 דקות בערך להביא אותנו הביתה כי הדפקט הקטן התבלבל במלא סימטאות ואני ומיכעל עם מבט של "
איזה יופי שזאת הדרך"....וכל שניה התפקענו מצחוק כי יעפית הזאת מזה התחצפה אליו והייתה רעה כמו תמיד
יעפית,ווי לאב יו
... בקיצוררררררר....היה ממש ממש ממש כיף,איגי הייתה מדהימה מהממת ומקסימההה!!!! גם ירמי. היה ממש כיף לפגוש אתכן,מיכלי והידיד שלה,והיה מצחיק להיות עם יעפית ורעות המופרעות
נ.ב הייתה קצת פאדיחה עם היחצ"ן של איגי(צליל זה בשבילך
),כשמיכעלי שברה ציפורן ממש באמצע וזה הכחיל והסגיל והחליף גוונים מדהימים, כמו פקאצה אמיתית,ואז הלכנו לחפש פלסטר אצל הברמנית,ונתקלתי באלון(מר יחצ"ן והגרסה הזכרית שלי
) ואז יצא לי היי של מפגרת ויצאתי ממש מוזרה
זהו.ואז הוא עבר לידינו והציע פיתרון של בית חולים
יופי אלון,עזרת
NOT. טוב די חפרתי
אז לסיום-איגי הייתה מלכה
אנד ווי לאב הר
תמונות וסרטונים ביום שבת,כי לי יש מחר בגרות
ולא למדתי
מצויין!!
היה הכי הכי הכי הכי כיף בארץ