ההופעההה!!

A t z a

New member
ההופעההה!!../images/Emo80.gif

היה הכי הכי הכי הכי כיף בארץ
ובעולם. הפלייליסט היה כמעט אותו דבר כמו פעם שעברה,חוץ מזה ששינו את הסדר,הורידו את "אמן ויהיה","מאוד פרוע",והוסיפו את "כשתחזור"(
).... את הפלייליסט רעות תעלה לדעתי,כי היא לקחה אחד(ואני לקחתי את השלט של ההופעה שרעות הורידה בשבילי
).... ההופעה התחילה בערך ב11 וחצי נדמה לי,לא שמנו לב כלכך כי נהיה מצחיק כיפית ורעות באו ורעות שתתה שלוק אחד של אלכוהול והתחרפנה
מיכלללללללללללללללללללל(ילדה מוקצנת) הביאה לי ולאיגי מתנה זהה,וזה היה הדבר הכי יפה בעולם!!!!!!!!! מיכלי תודה!!!!
גם איגי ממש שמחה מזה,ראו
לפני שברחת ממנה
ההופעה הייתה ממש טובה,איגי כרגיל דפקה הופעה מושלמת והייתה מהממת על הבמה....
היא פשוט פרפורמרית מלכה!!!!
...היה ממש לא נעים לצלם אותה כי הרגשתי אשמה מדי,עד שב"בעדינות" היא עשתה לי סימן של "
" כדי שאני אמשיך
חחח ויש גם סירטונים!!
כשירמי עלה היה גם מגניב ונהיה ממש שמח....
עד שהוא אמר מלא דברים מוזרים
הוא עשה קצת פאדיחות אבל בטח הוא כבר קיבל מכות. איגי הצחיקה בקטעי קישור
היא אמרה שטויות מצחיקות... אחרי ההופעה הלכנו לחדר הקטן והחמוד ואמרנו לה היי,וכרגיל היא הייתה הכי הכי הכי הכי הכי חמודה בארץ והכי נחמדה
!!!! היא אמרה לנו שלום וכו' ואז נכנס מישהו לחדר והוא דפק ת'ראש בתיקרה וזה היה כככככככללללכךךךךךךךךךךך מצחיקקקקק!!!!!
אז התחלתי לצחוק וזה היה לא נעים אז הסתובבתי לצחוק לקיר
חחחחחחחחח
אני נזכרת בזה וצוחקת
.... בכל מקרההה...אחרי שאיגי הייתה מקסימה וכפרע נורא נורא,היא הרגישה קצת לא טוב אז התעופפנו לנו הביתה...אבל לא לפני שאמרנו לה ביי
טובבב אז יצאנו והלכנו הביתה!!איזה קטע. בדרך הביתה,אגב
איכשהו לקח לנהג המפגר 45 דקות בערך להביא אותנו הביתה כי הדפקט הקטן התבלבל במלא סימטאות ואני ומיכעל עם מבט של "
איזה יופי שזאת הדרך"....וכל שניה התפקענו מצחוק כי יעפית הזאת מזה התחצפה אליו והייתה רעה כמו תמיד
יעפית,ווי לאב יו
... בקיצוררררררר....היה ממש ממש ממש כיף,איגי הייתה מדהימה מהממת ומקסימההה!!!! גם ירמי. היה ממש כיף לפגוש אתכן,מיכלי והידיד שלה,והיה מצחיק להיות עם יעפית ורעות המופרעות
נ.ב הייתה קצת פאדיחה עם היחצ"ן של איגי(צליל זה בשבילך
),כשמיכעלי שברה ציפורן ממש באמצע וזה הכחיל והסגיל והחליף גוונים מדהימים, כמו פקאצה אמיתית,ואז הלכנו לחפש פלסטר אצל הברמנית,ונתקלתי באלון(מר יחצ"ן והגרסה הזכרית שלי
) ואז יצא לי היי של מפגרת ויצאתי ממש מוזרה
זהו.ואז הוא עבר לידינו והציע פיתרון של בית חולים
יופי אלון,עזרת
NOT. טוב די חפרתי
אז לסיום-איגי הייתה מלכה
אנד ווי לאב הר
תמונות וסרטונים ביום שבת,כי לי יש מחר בגרות
ולא למדתי
מצויין!!

A t z a

New member
סליחה אבל../images/Emo80.gif

שכחתי לציין שהייתה עוד אחת שהיה כיף איתה,עשתה שמח וצחקה איתי בקטע של "לא זז לא זז",והיא מיכעעעעעעעעעעעעעעעעעעללללללללללללל
מיכעעעעעעעעעעעעעעעעעעלללי,איי לאב יו

אלוןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo11.gif

האמת
דנע, גרמת לי לצחוק...
לא יודעת למה.
הממ... את צריכה לשלוח לי תמונות
<רוני, גם את
>
שמחה שנהנתם

A t z a

New member
העונג כולו שלי../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

ודייי להיות רעה לאלוןןןן
חחח מה יש לך נגדו
הפורום הזה משמעותו לאהוב את איגי,את אצה,את סימה ואת אלון
טוב יאללה ללמודדדדדד הצילו

לא יודעת, ראיתי אותו והוא עצבן אותי

איכשהו
באמת, הוא פלצני כזה.
אבל סבבה, מה. לא מכירה אותו. <אהמ, יום אחד... בהופעה של איגי, אמרנו שאת לוקחת אותי אליו
לטיפולך
אבל קודם אני צריכה להגיע להופעה של איגי
>

A t z a

New member
אבל אבלללל../images/Emo80.gif

הוא ממש חמודדד
! אזמה אם בעמ"י הוא חפר קצת
די עברו 4 וחצי חודשים,תשכחי לו את זה
מסכן בכל מקרה-כשאת באה להופעה של איגי אני מבטיחה לך שאני בועטת אותך אליו שתראי שהוא לא כזה רע כמו שחשבת

היה מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

איגי וירמי על אותה במה זה פשוט
בכל מקרה אנייייי הגעתי באיחור אופנתי
אבל זה לא באשמתי זה עד שאספנו את חברה של אחותי ונסענו ובהלבהלבהלבה, יפית שכפרעליה הביאה לי כרטיס חינם- תודה!, הרגה אותי מצחוק והכניסה אותי במהירות למצב כפית... טובטוב רגע הגענו לבארבי ואיתרתי מקדימה את דנע מיכל ויפית, וגם ראיתי את מיכל ילדה מוקצנת, אגב מיכל אני רוצה להתנצל אם הפחדתי אותך
, אני תמיד כזאת מתרגלים אלי
אני בכל מקרה בהופעה הזאתתתתתתת עמדתי בצדדד עם יפית ורקדתי והשתגעתי וההופעהה הזאת הייתה הרבה יותר כיפית מהקודמת! מהחלק שהיא שרה את הדוור עד סוף ההופעה ממש ממש נהנתי אולי גם כי פתאום אחותי באה לעמוד איתנו בצד ולרקוד וממששששש היה כיף! אגב הקהל היה כזה קקי בעע איך אתם מסוגלים לשבת בהופעה של איגי? ועוד בקושי לזוז, מעאפניםםםם
אני חייבת לציין שירמי קפלן קצת הרים את המורל של הקהל והביצועים עם איגי היו ממש יפים, הכי אהבתי את מחפשת היה פשוט ביצוע ענקקקקק!! חחחחח ובאני אשתנה *שכחו להדביק לה את המילים על הרצפה אז היא לא שרה אותו ודחפו לה כאלה כלי הקשה לידיים ורק באמצע השיר היא קלטה מה צריך לעשות איתם
* בכללללל מקרה חזרה לעניין היו עוד כל מיני עקיצות בינה לבין ירמי שנורא הצחיקו אותי
הפליליסט: להתעטף בעצב לכבודך תשא אותי לאשה תפצע כשתרוץ אליי שוב פחד אין לי מה לומר לך בעדינות כשתחזור משהו חייב להשתנות
*ירמי המלך
* אני אשתנה אדום מודדת מסתובבים לא מחכה יותר לדוור משחקת עם בובות ---------------- ---------------- תמיד אוהב תמיד נפגע מחפשת דולי פרטון בדרך למילווקי נזכרתי עכשיו שכשירמי עלה לבמה אז עמדתי במרחק מדנע והיא ישבה ודפקתי לה צרחה : דנעעע תצלמיייי
חחחחח נראה לי מזה פידאחתי אותה
לונוראלונורא לפחות הפעם סימה לא דחפה אותי
אני שכחתי המון דברים, ואל תקשיבו לדנע, אני שיכורה טבעי זה לא השלוק שעשה לי את זה. לסיכום דנע את מספיק גבוהה את לא צריכה עקבים מיכל ציפורניים גדלות איגי היה אחלה.

אחלה סיכומים יש לכם../images/Emo88.gif../images/Emo24.gif

נשמע שממש נהנתם. דנע כרגיל עם הדיווחים והפרצופים וחיוך מרוח על הפרצוף בזמן שקוראים את ההודעה שלה, ורעות משעשעת
אבל למה לשתות, למה?! טוב, לפחות לא נהגתן.. יופי- עכשו לכו ללמוד ללשון!!!

A t z a

New member
כיף על עקבים יא נעל../images/Emo6.gif!../images/Emo80.gif

וגם הם גרמו לאיגי לחשוב שגבהתי אז יצא טוב ואתתת יא כפכף מה צעקת לי באמצע הההופעה
אידיוטית

Ronushnush

New member
בקיצור,

(איזה קיצור בראש שלכם?! הייתם רוצים
): יו אתם מכירים את זה שאתם מחכים למשהו מלא מלא זמן, ואחרי שהוא מסתיים כבר נכנסים לדאון כזה ?
כי ככה אני מרגישה עכשיו. אבל לא נורא. אז ככה... אני יודעת שאתם רוצים תמונות (נראה לי שאתם רוצים
) ויש הרבה תמונות שדנעל'ה אהבת חיי צילמה, כי לא היה לי נעים לסנוור את איגי
אז הטרדנו אותה קצת עם הפלאשים אבל היה שווה את זה – כי ישבנו ממש קרוב ויצאו תמונות שוות לאללה. אז תחכו בסבלנות ותקבלו אותן ביומיים הקרובים, אולי אפילו היום. לוידעת. מרוב לחץ, הזמנתי להופעה כל בן אדם שעמד במקום יותר משתי שניות כבר חודש מראש. והייתי בטוחה שכולם יפקירו, בסופו של דבר היו איזה 10 שרצו לבוא אבל בסוף הלכנו 6 ילדים לא קשורים
ושיגעתי את כולם שייצאו בזמן לתחנות. תשאלו את חן כמה סמסים לחוצים הילדה קיבלה... עלינו על האוטובוס ושרתי קצת שירים של איגי ובעיקר התרכזתי בלנשום כמו שצריך, מה שהתגלה כמשימה מורכבת ביותר
, הגענו. התחלנו ללכת מהתחנה לבארבי ועצרו אותנו בדרך כל מיני ששאלו מי מופיע, ואתם יכולים לתאר לעצמכם איזה כיף זה לענות להם "איגי וקסמן"
. והגענו לבארבי באיזה 22:30 ותפסנו שולחן מקדימה. יותר נכון העפתי מישהו כדי לשבת בשולחן הזה, אבל לא נתעסק בקטנות. והכרחתי אותם להזמין כבר אוכל כדי לסיים אותו לפני שאיגי עולה (תבינו למה בהמשך
) אבל המלצרית הייתה חמודה והרשתה לנו להזמין בפחות מ-25 כפרעליה כי אנחנו "קטנים"
... ואז הצגתי בפניהם את רשימת החוקים להופעה: 1. לא אוכלים בזמן ההופעה! 2. לא סותמים ת'אוזניים בזמן ההופעה (כבר יצא לי להיתקל במקרים כאלה
). 3. לא מסתלבטים על איגי ולא יורדים עליה אפילו בצחוק. 4. לא קוראים לה "Iggy Ve Kasmsn" ולא חושבים שהיא בן =S 5. שמים ת'פלאפון על שקט ולא נוגעים בו עד סוף ההופעה. 6. לא קמים באמצע ההופעה. 7. לא מדברים באמצע ההופעה. 8. לא שואלים אותי או כל אחד אחר מה השעה באמצע ההופעה. 9. לא עושים פרצוף משועמם באמצע ההופעה. 10. מוחאים כפיים ומחייכים אחרי כל שיר. 11. לא תוקעים בי מרפקים באמצע ההופעה. 12. ולמרות שהם ניסו – לאפחד אסור לקבוע חוקים חוץ ממני
ואח"כ שעה הסתכלתי על הרמקול. והיה לו שפם ואף ועיניים, אני נשבעת לכם! ואפחד לא הבין על מה אני מדברת... אבל פסדר זה כבר ידוע שהראייה שלי שווה ל@#$. הלכתי לשירותים כדי להעביר ת'זמן, ואיגי וקסמנ'ס פריקית אחת ביקשה שנשמור לה ושוחחנו קצת על איגי. וניסיתי להבין למה לעזאזל יש מראה ענקית מול השירותים ואם אני אמורה לעצום עיניים בזמן ביצוע פעולות טבעיות שנובעות מהתרגשות ומשתייה
. (אחח כמה אני מדברת) או מה?! "אוי אוי אוי וכו' וכו' וכו'. אוי אוי אוי וכו' וכו' וכו'." תשירו את זה, זה מרגיע... אבל זה עושה חור בראש. מלחמת אוכל קצרה (ואח"כ אני מתפלאת כשקוראים לנו "קטנים"
) ואז - *טאדאם* - פיזרו עשן...פיזרו עשן...פיזרו עשן... איזה חצי שעה פיזרו עשן. ואיגי יצאה והציצה החוצה כזה, חמודה
, וגמאני בדקתי כמה אנשים באו (לא מספיק! אבל זאת האיכות ולא הכמות
) ואז איגי עלתה ומרוב לחץ הפלתי את הכוס שבמזל הייתה ריקה (כאילו שכל הרצפה לידנו לא הייתה מלאה בקולה וקטשופ וצ'יפס גם ככה
) וצחקו עלי קצת
. מחיאות כפיים... ואיגי התחילה שוב פעם עם "להתעטף בעצב לכבודך" שזה שיר מדהים להתחיל איתו את ההופעה. לקח לי זמן להתאהב בשיר הזה, אני מודה, אבל אחרי כמה שמיעות – מגלים את איגי במיטבה... ממש משאיר אותך עם פה פתוח. ואח"כ עברה ל-"תשא אותי לאישה" אם אני לא טועה, שזה שיר מצויין להמשיך איתו... שיר איגי קלאסי. ואח"כ היה את תיפצע כשתרוץ אלי שוב ואז את פחד, ששני אלה שירים שתמיד תמיד כיף לשמוע, אבל בהופעה בלייב אפילו יותר... אני חושבת שאיגי ממש נכנסה לזה בשני השירים האלה והיא פשוט הייתה מ ד ה י מ ה והזכירה לי כמה שהיא פרפורמרית מצויינת. שיר אחרי שיר איגי הייתה מדהימה, ובין לבין היא עשתה קטעי קישור מצחיקים והייתה ממש מתוקה וכובשת. אהבתי ממש את כל הביצועים... הפלייליסט כמו שכבר אמרו, היה דומה לזה מההופעה הקודמת, רק שהפעם הוסיפו את "כשתחזור" והורידו את "מאוד פרוע" ואת "אמן ויהיה" (דווקא אהבתי שהיא סיימה את ההופעה עם השיר הזה פעם קודמת) ששניהם חסרו לי, אבל לא נורא. ירמי קפלן עלה פעמיים, והוא ואיגי היו ממש חמודים, אנרגטיים ומצחיקים ביחד... עוד ביצועים זכורים לטובה הם "בעדינות" ו"משחקת עם בובות" שהכי כיף בעולם לשמוע בהופעה. אחרי בובות נראה לי שאיגי ירדה, שוב פעם מחיאות כפיים וזה... והם עלו שוב לעוד כמה שירים. וזה נגמר נורא מהר
. אחרי איזה 10 דקות- רבע שעה נכנסנו לחדר שאיגי הייתה בו, אחרי שכולם כבר התחילו לצאת.. ולא היה לנו נעים להיתקע שם יותר מדי. אז אמרנו שלום והצטלמנו איתה ויצאנו. ונראה לי ששכחתי להגיד שאיגי הייתה ממש יפה (ורזה) כרגיל... וכמו שיצא לי להגיד כבר מיליון פעמים בחיי – הקול שלה פשוט מדהים. מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים. זהו אני עוד לא ממש מעכלת.. ומקווה שתהיה עוד הופעה ובקרוב
. (מישהו קרא הכל?)

The Evil Cat

New member
איזה באסה שלא באתי ../images/Emo7.gif

דנה פעם הבאה שאני לא בא אני רוצה לשמוע ממך איומים על לשבור לי את הידיים

A t z a

New member
תזכור את זה!!../images/Emo80.gif

הופעה הבאה אני יושבת לך על הוריד עד שאתה מסכים לבוא
זה פשוט לפספס לא להגיע להופעה שלה...זה אולי כיף ממש לשמוע את הכל בדיסקים,אבל ההופעות עושות את זה אפילו מיוחד וכיף יותר!!! חובה לבוא...

למעלה