ההופעההה../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif
קודם כל יש לציין שאני עומדת למות מבחילה וכאב ראש,אז אני לא במיטבי ויש סיכוי לפיגור בכתיבה
ממש כמו תמיד.יש עוד לציין שאני אצל מיכל שמכרסמת פה משהו דוחה... אמממ טוב אז ההופעה הזאת הייתה בין הכיפיות שהייתי בהן!!!!!!!!!! וזאת הולכת להיות חפירה ענקית,השארו איתנו
טוב אז אממ אחרי ששיקרתי לכל המשפחה ובאתי ברכת,הגעתי למיכל כפרעליה ששיקרה גם היא לכל המשפחה
,ואז באנו באוטובוס להופעה והגענו בזמן (לשם שינוי לא שעה לפני מרוב הלחץ שלי)... בכניסה ראינו את איגי,בונקר,איתי ועוד אנשים,ואיגי המהממת הייתה חמודה בטירוף כמו תמיד ולא שכחה להציע לנו משהו לאכול
השומר בכניסה היה ממש ממש ממש מוזר (רמז מטרים להמשך הסיפור,תשארו במתח).... קיצור אז חיכינו קצת ואז איגי עלתה ב22:43 (
),והפלייליסט היה ל-א לפי הסדר: להתעטף תשא אותי אין מה לומר לך אדום מילווקי דוור-שהיה מהמם להחריד,זה פשוט מעולה מה שהיא עושה עם הפזמונים הראשונים שבמקום לעלות היא יורדת,ואז בסוף מפציצה עם ה"לא מחכההההההההההההה" הגבוה
זה ענק תפצע-ממש ממש ממש ממש אחד הטובים שהיו פחד בעדינות-
ררר,איזה כיף שהוא היה...תודה לאיגי
מסתובבים בובות-הקול של איגי היה מושלם בשיר הזה,פשוט מהמם תאת"נ כשתחזור-חולה על הביצוע האקוסטי שלו
וזהו!!! (גם אלה שלא כתבתי עליהם כלום היו מעולים,פשוט כתבתי על הביצועים הבולטים יותר,לא להעלב,שירים) באמצע ההופעה איגי ניסתה ליצור קשר עם הקהל המסריח והמעפן והיבש (סליחה), ובהתחלה לא ממש הלך וגם היו דיבורים וכו',אבל אז היה קטע ממש מצחיק שהייתה בערך שיחה עם האנשים
אממ הועלו שאלות וכו' ואיגי ענתה להכל, ובשלב מסויים מישהי שאלה למה איגי החליפה לאיגי,והיא טענה שבפורום שלנו היה כתוב שעל שם איגי דיין
אני לא אמרתי בחיים דבר כזה!!!!....איגי מצאה תשובה מתחמקת ובצדק
,ואז היא אמרה שמנהלת הפורום פה (זאת אני שתדעו) ושאפשר לשאול אותי...ואממ גם זה רמז מטרים לקטע עם אישה מוזרה בסוף! המתינו! קיצור זה היה קטע מצחיק במיוחד,אבל הקהל עדיין קצת יבש,והיה נדמה שאיגי לא ממש מקבלת את הכיף שהיא רוצה מהקהל..וחבל אממ בסוף,באדום,אני ומיכל יצאנו כדי למכור ת'דיסקים....אממ ישבנו וחיכינו,ואז השומר מתחילת הסיפור בא ואמרתי לו שיקנה דיסק...הוא אמר שאין לו כסף ואמרתי לו שאני לא מאמינה לו ושיקנה בכל זאת,ואז הוא הסתכל עליי במשך 3 דקות עם מבט ממש מפחיד,ואני צייצתי "אמאלה
" וסובבתי ת'ראש..כל זה קרה בגלל שכשהוא בא לעבור לידינו שוב אז אמרתי "עצור!!!!!!!!!!!" וניסיתי שוב להכריח אותו....בקיצור,בנאדם מפחיד לחלוטין וביציאה ניסיתי לברוח ממנו. אחרי כמה זמן,האישה שהיה לגביה רמז מטרים,באה ואמרה "להתראות דנה",ואני עם מבט של "אנחנו מכירות?
" והיא אומרת "אנחנו מחפשים מנהלי פורום,רוצה להצטרף?" והיה לה טון מזלזל מגעיל כזה,אז אמרתי "לא.רוצה דיסק?" אז היא אמרה לא ויצאה
וזהו ואמממ איגי והחברים היו צריכים ללכת,אז מיכל קנתה דיסק לחברה שלה כי לה כבר יש
.... כולנו הגענו למסקנה שהקהל הוא ח*א(בכל זאת פורום) וזה היה ממש מעצבן שהם לא קנו כלום,אבל חפיף
מפגרים. כשיצאנו אז הוחלט לעבוד על איגי
,וכשהיא שאלה איך אני חוזרת הביתה אז אמרתי לה שבטרמפים
....אז היא לא ממש אהבה את הרעיון,ומיכלללללללללללל הרסה לי וגילתה לה שלא
...כי היא הרגישה רע
...פויה לה. אחרי זה כשאמרתי שאני ישנה אצל מיכל איגי כבר לא ממש האמינה לי
...איגי,אני אצל מיכל.באמת אחרי כמה דקות איגי שאלה מה עם תמונות,ואז צילמו אותנו (צילמו=מיכל כפרע ובונקר
איגי לא הסכימה להסתכל לו למצלמה ובגלל זה יצאו לנו תמונות כמו של סלבס שכל אחד מסתכל למקום אחר
) אחרי זה המשכנו לדבר איתם כמה דקות והיה כיף,איגי וכולם ממש חמודים
באמת.... אה ושכחתי,בונקר ואיתי-מוכשרים להחריד...באמת.וגם מצחיקים
ואני אשתף אתכם במה שאמרתי לאיגי,שאמרה שהיא משתמשת בפנטן
,שהם הורגים ארנבים!!!!!!!!!! אל תשתמשו בזה!!!!!!!!!!!! בקיצורררררררררררר חלאס לחפירות,לעוד קטעים מצחיקים פנו אלי ואל מיכל
איגי!!!!!!!! הייתה הופעה מדהימה,באמת..את ממש מלכה והיית מהממת לגמרי....אנחנו מאוד מאוד מאוד נהנינו ואנחנו נבוא שוב
(דה) תודה רבה רבה רבה רבה על הכל,הכניסה,בעדינות והכל...
לאב יו מלא ותקשיבו,יש בערך 1000000 תמונות מהממות!!!! היא פוטוגנית שזה מפחיד!!!!!!!!!! בהתחלה אני צילמתי ואז שלחתי את מיכל למשימה והיא פשוט צילמה תמונות מושלמות...באמת....
קודם כל יש לציין שאני עומדת למות מבחילה וכאב ראש,אז אני לא במיטבי ויש סיכוי לפיגור בכתיבה