ההומלס התמהוני

Yarinv

New member
ההומלס התמהוני

בצפייה חוזרת בפרקי השבוע שמתי לב שבפרקים 53 ו-55 הופיע אותו הומלס מוזר שממלמל דברים ושהתנפל על החבורה כמה פעמים. בפרק 53 כשאנה, סול, זואי ומייקי נמלטו לרחוב של ההומלסים בפעם הראשונה הוא ישר התנפל על מייקי כאילו הוא רוצה ממנו משהו ועבר גם לשאר הילדים. בפרק 55 אנה נתקלה בו כשיצאה מחנות השען כדי לפגוש את ליבי בספריה, הוא תפס אותה וחזר ואמר "זאת לא את" כאילו הוא מכיר אותה מאיפשהו. אני מניח שזה לא סתם, יכול להיות שהוא מכיר את החבורה הלבנה ובילבל ביניהם לבין החבורה הרגילה? אפשר להסביר את "זאת לא את" בכך שהוא חשב שאנה היא אנה הלבנה או כשהוא נטפל לחבורה ברחוב כי החבורה הלבנה מכירה אותו. מה אתם אומרים?

noyyka XD

New member
מסכימה

זה בטוח לא סתם הוא לא היה סתם קופץ עליה ואומר" זאת לא את" זתאמרת אצל גיורא אין סתם במקרה בטח עוד כמה פרקים נבין מי הוא/ מה הוא

dar dahan

Member
נראה לי ההומלס...

חשב שהיא ליבי ולכן הוא אמר "זאת לא את"...

לא שמתי לב שזה אותו אחד ../images/Emo185.gif

אבל ידעתי שאין מצב שה"זאת לא את" היה סתם. אחרי הפרק הראשון, הייתי בטוח שההומלס הוא גורדון מילר. אז עכשיו אני מבין שלא, אבל אני עדיין חושב שעוד נראה את ההומלס הזה בהמשך.

Shai11101

New member
כן גם אני ראיתי עכשיו

גם אני ראיתי עכשיו את הפרקים בויאודי ועצרתי את התמונה וראיתי שזה אותו הומלס.. יש לו רטייה על עיין שמאל ויש לו כובע אפור כזה.. גם אני חושבת שזה לא סתם גיורא לא היה עושה את זה סתם... יש משהו במה שאתה אומר... נחכה ונראה

למעלה