ההוכחה המושלמת.

leeno

New member
ההוכחה המושלמת.

המשחק של מכבי מול אריס הוכיח לכולם שהאפמן וצ`ורה יכולים לשחק ביחד ובגדול! והשתיק את כולם. אז יאללה מכבי!

האפמן וצורציץ

רק מי שלא מבין את משחק הכדורסל, יוכל להעלות טענה ששני שחקנים כל שהם אינם יכולים לשחק יחד. אין כזה דבר! מצד שני רק מי שלא מבין כדורסל יטען ששני שחקנים כן יכולים לשחק יחד?! הכל תלוי בהתאמה מול הקבוצה השניה. מול קבוצה שיש בה לפחות שני גבוהים אין להאפטמן ולצורציץ שום בעיה לשחק יחד. אבל מול קבוצה שכולה תורכב מגארדים יכולה להיווצר למכבי בעיה מסוימת באם האפטמן וצורציץ ישחקו יחד. אז כמו כל דבר אחר בחיים זה הכל עיניין של זמן ועיתוי.

roi cohen

New member
הם לא מתאימים מבחינה מנטלית

צ`ורה צריך ורוצה את הכדור כל הזמן. גם האפמן. מבחינה מקצועית הם יכולים להתאים, אבל הפיצוץ יגיע מתישהוא.

leeno

New member
רועי,רועי,רועי כ

שטויות,שטויות,ושטיות זה מה שיש לי להגיד! הרי אם יהיה שיתוף פעולה ועובדה שיש כי כבר אני אישית ראיתי באימונים ויש ארת התוצאות במשחקים אנחנו רואים מה קורה ואיזה הר חומה יש למכבי! צ`ורה התבגר הוא לא צריך כל הזמן את הכדור הוא יודע לפרגן שמהו שהוא לא היה שהיה אצלכם בירושלים.

שטויות...

צ`ורה השתנה למראית עיני ופחות רוצה את הכדור, בנוסף, אם שיתוף הפעולה יעבוד יפה כמו שעבד נגד אריס אני לא בטוח שצ`ורה יבלה הרבה על הספסל.

אני לא יודע אם ....

השתיק את כולם. ישנם אנשים שאי אפשר להשתיק, והאמת גם אין צורך לעשות זאת, שידברו בחופשיות. ניתן רק לומר דבר אחד, כנראה שלמדברים כואב שקבוצתם לא מוחיעה את עצמה מול קבוצות בינוניות ומעלה בעוד מכבי - כן.

למעלה