ההודעות על רבין,

גיא*

New member
ההודעות על רבין,

אלו התומכות והמתנגדות העלו בי נושא, שאולי לא הכי קשור אבל בכל זאת.. המילים "זכרונו לברכה"- בעד או נגד? האם באמת צריך לכבד את המת או לזכור אותו בדיוק כמו שהיה- דברים שלילים וחיוביים? והאם אין צביעות בשינוי דמות הבנאדם לאחר מותו?

haddas

New member
רבין היה...

בנאדם דגול ביותר... אז הוא עשה כמה טעויות בחיים שלו, אז מה? תבין...הבנאדם נרצח!! מבין? נ-ר-צ-ח-! לדעתי לא צריכים להיות צבועים, אבל גם לא לחלל את כבוד המת. בתקווה שהבנת הדס

קלימרו

New member
אתם חבורה ...

של אנשים צבועים. תמימי דעות, ולא רחוקים מטיפשים. מפחדים לדבר על אידיאולוגיה של אדם כי הוא מת....איזו בושה.... אני כבר לא אביע את דעתי בנושא....כי יש כאן דיקטטורה בנוגע לכל מה שקשור לרבין.

ש@לתי

New member
תגובה

יש כאן "דיקטטורה" בכל מה שקשור לשפיטת אדם שאינו יכול להגיב לך ובהקשר שלא במקום. אין לי בעיה שתדבר על האידיאולוגיה של רבין ז"ל, אבל לקרוא לו שיכור שקרן ואתה יודע מה עוד זה לא מקובל! ש@לתי
בקנה

קלימרו

New member
צודק!!!

רבותיי, לאור קריאתו של ידידנו שאלתי, אני מבקש, לעולם אל תביעו דעה על האישים הבאים: מאיר כהנא הי"ד. מנחם בגין הי"ד. זאב ז´בוטינסקי ז"ל אדולף היטלר י"ש. גולדה מאיר י"ש. יצחק רבין ז"ל. דוד בן גוריון ז"ל. מאחר והם אינם יכולים להגיב לכם. בקיצור אל תעסקו בהיסטוריה.

אריאל1

New member
קלימרו מכיוון שגולדה מאיר

יהודיה ולא נודתה מקהל ישראל היה עליך להויף ע"ה ולא י"ש

קלימרו

New member
אתה תוסיך ע"ה

ואני כמו עוד 2693 חללי מלחמת יום הכיפורים עושים שיקולים אחרים.

אריאל1

New member
גם לדוד המלך היו הרוגים במלחמות

אני לא שם אחרי השם שלו י"ש. אין קשר אני לא מוחה את שמו של יהודי אלא אם כן יש לי פסק לעשות כן לדוגמא שבתאי צבי י"ש ויש"ו בעצמו

קלימרו

New member
אמור לי!

איך אתה משווה את דוד המלך זצ"ל לגולדה מאיר אה? דוד המלך גדול מלכי ישראל. העניין הוא שאם תלמד לעומק אודות מלחמת יום הכיפורים אז תבין את הטעות הנוראה והאכזרית, והאגואיסטית שעשתה גולדה מאיר. עוד מעט תשווה את ישעיהו ליבוביץ´ לאברהם אבינו!

metal_slug

New member
לפי ההגיון שלך, גם על אריאל שרון

צריך להגיד י"ש. כמה חיילים בדיוק הלכו לנו בלבנון ב-18 השנים שהיינו שם? ולאיזו מטרה בדיוק?

haddas

New member
אולי...אבל...

לא נראה לי... אמנם אתה צודק, אבל לא צריך להגיד עליו ע"ה... רק על החיילים שהלכו... תראו, יש לי ידיד, שאחיו נפל במלחמת לבנון לפני כמה שנים... אני יודעת איך זה להיות משפחה שכולה, כי יש לי בת דודה, שגם נהרגה במהלך שירותה הצבאי... קלימרו, אולי אתה צודק במה שאמרת לי אתמול, אבל אני עדיין מאמינה בדרך שלי לשלום... הדס

haddas

New member
התבלבלתי במשהו...

טעות שלי... אני מתנצלת מעמקי נשמתי...
, אני מרגישה כמו בלונדינית עכשיו... הדס
לזכרו של רון ארד

אפרת*

New member
נדמה לי ששאלתו

לא הייתה מופנת ספציפית כלפי רבין אלא אל התיחסות למתים בכלל.

למעלה