ההודעות חידה על

זהר nj

New member
ההודעות חידה על

אחד ניכנס ..קנה...מזכירות לי משהו אחד ניכנס לחנות ו ביקש מ המוכר ילד כן ילד בלונדיני יפיוף כזה המוכר לא התבלבל ואמר לו "אין בעיה" הוציא לו ילד תינוק בלונדיני עייניים כחולות.. הקונה ככה מסתכל עליו על הילד ואומר..."תשמע אני רוצה משהו יותר טוב ..תן לי תינוק ..בלונדיני עייניים אנא עארף של רוברט אמו..גבוה .. המוכר אומר לו"אין בעיה" ו ניגש לפינה --מוציא משם ילד בלונדיני עיינים כחולות גבוה חתיך עד כמה ש תינוק כזה יכול ל היות.. הקונה ..מסתכל על התינוק..מהמהם...משהו ...מגרד בראש ...ואומר" תשמע!!! אני רוצה תינוק יותר טוב...הכי טוב בשוק..אחי --תן לי תינוק בלונדיני גבוה יפיוף חכם מנת מישכל 789 חזק אמיצ ו יפה ואמיצ --בקיצור" המוכר...אומר ..[ללא היסוס!]--אין בעיה ..אבל אתה יודע זה יעלה יותר".. אומר לו הקונה ..."אין בעיה ..יש כסף רק תביא הילד.." המוכר הולך ל פינה ..עולה ל קומה שניה [בטח מחלקת יבוא] מוציא לו תינוק ..מה זה שאקל!!! יפה חתיך חכם גבוה בקיצור..משכמו ו מעלה... הקונה שואל.."כמה"? המוכר אומר.."99$ ו 99 סנט.. הקונה מוציא שטר של 100$ ו המוכר לוקח השטר ואומר.... "תשמע ..אין לי עודף..אבל--אתה יכול לקחת מרוקאי מהסלסלה".. חסר לכם שלא תצחקו ...זו הבדיחה הראשונה שלי פה ..[כמה אפשר ליכתוב מיכתבים עצובים בבקבוק--די נשבר הזיין!!!] ואני ביכלל מרוקאי זהר

The ofer

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח הביא את רוני

אני צחקתי...!!!

ג´יזס קרייסט....

כושלאמשלך, מה יש לך מרוני ? יש לך עודף מ- 100$ ? מילה אחת מיותרת לא תשמע ממני על מרוקאים... אבל אתה בתוך סלסלה...

מיסטר זהר.......

כמה שאלות
מתי עזבת ת´ארץ? מי ספק הבדיחות שלך ? וכמה אתה משלם בשביל להתנקש בחייו?
סתם.... חייכתי לכל אורך הקרש
בוקר טוב ישראל

זהר nj

New member
פשוט אישה..להלן התשובות..

ככה: עזבתי תארץ לפני 3 שנים ספק הבדיחות שלי --לא תאמיני החברה מהמילואים .מהזכרון[האמריקאים כאן יש להם בדיחות ש בא לך לבכות אחרי ש את מבינה מה סוג ההומור הדבילי שלהם--חוצ מזה אין להם פה מרוקאים] במי ך התנקש? מה ל התנקש? לא הבנתי.. בי זהר

עכשיו הסתבכתי.....

אין לי מספיק כסף להתנקש בכל גדוד המילואים שלך ..... תרשום לעצמך : 1. בפעם הבאה כשאני בארץ , לקנות ספר בדיחות עדכני...
ערב של צהריים ישראל

זהר nj

New member
אוקי פשוט אישה רשמתי ..

סידור מספר 45 --להרים טלפון ךפשוט אישה לשאול אותה אם מתאים לה לשתות כוס קפה סידור מספר 46--לקנות ספר בדיחות עדכני

זהרil

New member
לזהר nj מזהר il

עלי להתנצל מראש על שפתי הבוטה ודעתי הדלילה שאכן לפני "מלנ´ת´לפים" שנים הונחתי בסלסלה דומה, אילו רק הניחוני "בחנות" והיו משלמים עבורי שמינית ממה שציינת לא הייתי משמשת מודל "למשורר האומה" שעליו התרעמת לפני מספר שבועות ולא נרגעת עד אשר נשלחו אליו מאות מכתבים בבקבוקים. מאחר שאתה חיי לך באמריק´ע ומשתמש בפורום לנוסטלגיה ואכן לשם כך בין היתר הוא נוצר תן לי לספר לך בהוויתך מה הזכרת לי בבדיחתך, סביר להניח שנתקלת באלפי כושים שמה איפה שאתה חי, האם שמת לב איך הם מכנים אחד את השני "Niger" אך אם אדם לבן יכנה אותם כנ´ל הרי בית דין לא יפתור את הענין כי אם יצאו כל ה-ג´סי ג´קסונים למניהם ויהפכו את הענין לאסון לאומי, ממש כשם ש"משורר לאומתנו" גרם. שויין, ששמו אותי בסל לא הניחו פתק שציין את מקורי כך שהיום אני בוחרת להיות מרוקאית, וכמו שהגוים אומרים, " אני מכיר כמה יהודים, הם בסדר" לא הייתי מגיבה אילו לא עשית ענין מקטע העדות, אך משום שיצרת תקדים הרשתי לעצמי לבחור שם חדש, שהולם את מה שהיית רוצה להיות, אותו זהר אך ישראלי ולא הזהר בישראל " המרוקאי" לילה / יום טוב

זהר nj

New member
בואנה....ממש לא התכוונתי

ככה אני בן ל מישפחה מרוקאית ..אני גאה להיות מרוקאי..למרות שאני לא מי יודע מה מחובר לעדה זו עדה נפלאה..חמה..נורא יפה ..]בעיקר הנשים[..לא התכוונתי לפגווועעע ..מי ש מכיר אותי יודע ש סתם ספרתי בדיחה ו זה נכון ל גבי כל העדות.. לגבי התגובה שלי לחיםם חפר היא הייתה במקומהואנלא חושב שאפשר ל השוות את הבדיחה הזו ל מה ש ה "משורר הלאומי"כתב העליב ופגע.. העדה המרוקאית היא עדה נ פ ל א ה !!! אני שייך לה גאה להיות חלק ממנה ו מצטער אם פגעתי.. שיו זו הייתה סתם בדיחה.. אוףףף. הבנתי.. אני חוזר ל מסורת ...ממשיך עם מיכתבים בבקבוק .. וזהר--דרך אגב.. סתם כזה--אבל יש לך שם יפה.. בי

זהר nj

New member
מישל..תגידי..

ה נשי הזה ל מעלה בקצה של הכותרת שלך .. היה צריך ל היות נשיקה?? או נשימה או נשירה הסחוטה השקופה ה שבורה..אי לאב יו טרמינל בלא מיה!!! איך ש השתחררתי הרופאים המליצו לי בקור חודשי בנמל התעופה אחר כך כבר יותר קל הלחץ..על.. מה אני כותב?? למישהו יש מושג.. סתם הזכרת לי את השיר נב מקווה ש זה היה ..נשיקה הנה תראי כמה הבן אדם מסמיק
זה באמת עושה לי טוב לראות מטוס גדול ממריא דרך דמעה שקופה..

ננסנס

New member
שני מרוקאים רבים...

מזכיר לי בדיחה אקטואלית: מרוקאי מציע לחבר שלו המרוקאי לשחק שש בש. החבר עונה לו - עזוב אותך משש בש, בא נלך ישר מכות... אז קחו את זה בקלות (ורק אל תאשימו אותי, הרומני הגנב, בגזענות...)

m o n i c a 3 0

New member
2 מרוקאים

אלברט וחנניה נפגשו בקניון אלברט אומר לחנניה: חנניה אל תשאל מה קרה לי שלשום בקניון היתה הפסקת חשמל ונתקעתי שעה במעלית. אומר לו חנניה: ביאמת אלברט שזה לא נעים, אני מבין אותך מיאוד אתה יודע מה קרה לי אצמול? היתה הפסקת חשמל ונתקעתי 4 שעות על המדרגות הנעות. monica30 מרוקאית "לא" עצבנית

למעלה