ההודעה

ההודעה

אז ככה.. אני מיכל מחולון ואני בת 16 וראיתי את הפורום הזה.. ושאתם ממש פעילים בו.. וחשבתי שיהיה נחמד להצטרף... אז ככה אני מעריצה ממש ממש גדולה של יהודה לוי.. אני ממש ממש חולה עליו.. ועל הסדרה בכלל... גם דיברתי איתו בטלפון... אולי מישהו שמע.. ברדיו wfm שהוא שידר.. אז אני מיכל.. המשוגעת שצרחתי ובכיתי שהוא דיבר איתה.. זה הייה ממש נשמע הגזמה אבל ממש התרגשתי.. חחח אם למישהו בא לשמוע אעל זה או סתם לדבר.. אני מחכה לתשובה.. ביי ביי מיכלוש!!

pompii

New member
welcome

ברוכה הבאה? איך היה לדבר עם יהודה???? גם אני אוהבת אותו, לא שרופה מעריצה חולה אבל אוהבת מאוד, פגשתי אותו בשבוע הספר והוא ממש חמודי איך היה לצרוח לו בשפופרת??????? ספרי לנו כולנו מתים לשמוע חחחחחחחח

תגובה!

אז ככה.. לדבר עם יהודה זה פשוט היה חלום שלי שהתגשם.. ואמרתי לו את זה.. ובכיתי לו.. ולא הפסקתי להחמיא לו.. האמת שאני שמחה מאוד כי יש לי מזכרת מזה.. חברה שלי הקליטה אותי ואותו.. אבל אני קצת מתפדחת בגלל ששמעתי את זה אמרתי שאני נשמעת כמו ילדה מטומטמת כי באמת הגזמתי עם הצרחות.. אלב אין מה להגיד.. זה היה שווה כל רגע... אני כלכך אוהבת אותו!! אני הייתי הילדה פשוט הכי מאושרת בעולם! אני ממש ממש מקנאה בך שפגשת אותו זה עוד חלום שלי שאני מקווה מאוד מאוד לממש אותו! חוץ מזה אני גם רוצה להכיר אותכם... אז ספרי לי... מי את...?

יש לנו משהו במשותף...

שנינו חולות על יהודה לוייייייי אניי ראיתי אותו 3 פעמיםםםםםםם ובפעם השלישית גם הצטלמתי איתו וקיבלתי חתימה... יוווווו איזה נשמה חולה עליו הוא כל כךךךךךךךךך כוסוןןןןןןןןןןן!!!! אבל הוא סנוב.... חפיףףףףףף!!! איזה פצצה זה לדבר איתו בטל´... אם לא הייתי קמצנית אז גם אני הייתי מתקשרת כמוך אבל אני קמצנית מה לעשות...ככה זה אשכנזיםםםם (או שזה רק אני?!)

pompii

New member
הוא לא סנוב!!!!!!

הוא ממש אחלה, ממש חמוד הוא בא וחיבק את כולם בצד אחד ואחר כך בא לצד השני ושוב חיבק את כולם והשומר שלו אמר לו להפסיק והוא משך אותו כזה משם. הוא דווקא היה ממש מאמי ואני זוכרת אותו בתור אדם נחמד וחמוד!!!!
בקיצור מיכל, יש לו מלא מפגשים עם מעריצים, כל הזמן בעצם, את בטוח תפגשי אותו עוד מתישהו, בכל מקרה תקווי שכן, וגם אם לא לא נורא

קירי

New member
אני שמעתי את זה!

ואני זוכרת טוב מאוד את הצרחות שלך! זה הפחיד אותי! הייתי צריכה להנמיך את הרמקול רק בגלל כל הצרחות! חחחח זה היה מצחיק! טוב אז ברוכה הבאה לפורום!!!

עדי18

New member
היי גם כשאני פגשתי אותו הוא כזה בא

וחיבק את כולם ועבר כזה לצד השני... ואז ניצלתי את זה ונישקתי אותו בלחי(כבר שמעתם את זה, לא?!) ואחרי זה נגעתי לו בשיער.... בקיצור הוא ממש אחלה!! כזה נשמה!!

תגובה...

אני ממש ממש מקווה לפגוש אותו זה באמת יהיה ממש חלום בשבילי.. אבל נראה... יהיה טוב.. ורואים עליו שהוא לא סנוב לא יודעת יש לו נשמה טובה כזאת.. הוא לא יכול להיות רע... כפרה עליו נשמתי עוד מעט יש לו יוצמולדת

עדי18

New member
למה סנוב?! הוא דווקא בכלל לא סנוב

הוא כזה חמוווווודדדד

עדי18

New member
גם אני פגשתי אותו בשבוע הספר

הוא היה ממש חמוד, חתיך, פשוט מדהיייייםםםםםםםם

ברוכה הבאה!

גם אני מעריצה גדולה של יהודה לוי המתוק והחתיך. אני בניגוד לכולכן אף פעם לא דיברתי איתו ולא פגשתי אותו. פשוט אין לי אומץ כל כך למרות שזה לא כזה רציני. וגם פיספסתי את שבוע הספר כי רציתי ללכת אולי לשבוע הספר בת"א לפגוש אותו אבל כבר היה מאוחר מדי...
אז אני בחיים לא אפגוש אותו. חוץ מזה שהוא כבר טס לארה"ב לא?

עדי18

New member
עד כמה שאני יודעת הוא עוד לא טס

לארה"ב....נכון?! אני מקווה שלא......

מתן ב

New member
זה רק אני או ש...?

תגידו לי... זה אני שהפורום של לחיי-האהבה נהפך לפורום של יהודה לוי? זה לא שיש לי משהו נגדו... להפך! הוא חתיך עולמי אבל... תתחילו לכתוב גם הודעות על שאר השחקנים ולא רק עליו... למרות שנראה לי שכולם כבר שכחו את כל השאר...

עדי18

New member
פשוט מאוד כיף לדבר עליו.....

וזה לא ששכחנו את השחקנים האחרים...רק אין כ"כ מה להגיד עליהם...

למעלה